Recenzie Ephialte „Începutul unui coșmar” de Cristinne C. C

de | ian. 26, 2018 | Fantezie, Literatură Contemporană, Literatura Română, Lumea cărților, Mister, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA EPHIALTE ÎNCEPUTUL UNUI COȘMAR ARE REDUCERE PE:

Atingerea mea ucide, atingerea mea se hrănește cu răsuflarea tuturor, atingerea mea e letală, dar pe el nu-l afectează… El e singurul care trece înot focului din interiorul meu, el e singurul care se luptă cu inamicii din rațiunea mea, el e singurul care reușește să mă readucă pe linia de plutire… Dar apare altul, un alt bărbat care mă fascinează și îmi dau seama că abia acum a început cu adevărat lupta mea interioară… (© Denisa Alina)

 Ephialte ~Începutul unui coșmar~ de Cristinne C.C  este o astfel de carte, o poveste foarte diferită, unde întâlnim personaje creionate într-un stil unic.

Autoarea ne prezintă esența unei lumii noi, inovatoare, care stă să se prăbușească din cauza războiului ce stă să izbucnească.

Dacă nu aș fi știut că editura la care a publicat autoarea este una românească, aş fi afirmat fără ezitare că e o carte străină, tradusă de o editură renumită.

Ați auzit de vampiri energetici? Dacă nu, această carte este cheia spre un nou tărâm umbrit de umbre demonice ce pândesc Ephialtele, acele creaturi ce se hrănesc cu teama oamenilor, fără a le face rău. E un univers unde domină dorința de luptă și distrugere, însă cel mai important lucru e faptul că în atâta obscuritate, găsim lumina în Max și Alisia, protagoniștii romanului.

Alisia, o fată frumoasă, deșteaptă și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, ajunge să transforme o noapte banală de vânătoare, într-un adevărat cronometru al vieții.

Bețivul pe care îl pândește pentru ai sorbi energia din frică, nu e nici pe departe, așa de periculos cum e străinul ce o abordează. Un străin ce-i cunoaște adevărata identitate și care o face să fie derutată,  dar în același timp îi induce o stare  perfectă de euforie. Oare va reuși să stea departe de probleme?

Max este băiatul șmecher, -posibil o umbră, un adevărat dușman al Ephialtelor-, ce reușește să o enerveze pe micuța lui dușmancă, până o aduce în pragul în care o conduce pe un drum spre moarte, însă ajunge să se îndrăgostească de ea și o salvează. Dar cine e el cu adevărat? Cine e Max?

Capturată și întemnițată, având lângă ea doar un simplu om, aceasta ajunge să fie gustare pentru umbre, servindu-se din ea ca dintr-o prăjitură insiropată…Am citit cartea într-un timp relativ scurt, primul volum e micuț😢 prea micuț, iar când am dat de bunaciunea de Max s-a terminat😢

Scriitoarea mi-a întrecut așteptările și nu pot să zic decât că a fost o lectură minunată pe care o recomand. Lectură plăcută!

Ți-a plăcut recenzia cărții EPHIALTE ÎNCEPUTUL UNUI COȘMAR?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Cristinne C. C

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA EPHIALTE ÎNCEPUTUL UNUI COȘMAR CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Ephialte Începutul Unui Coșmar
Autor: Cristinne C. C
An apariție : 2017
Editura: QUANTUM PUBLISHERS
Nr. Pagini: 228
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 737

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Recenzie ”Legendarii” de Tracy Deonn

Legendarii, o poveste despre legendele Arthuriene După ce mama Brianei Matthews moare, aceasta încearcă să facă orice pentru a uita de durere și de suferință. Așa că programul pentru liceeni de la colegiul din Carolina de Nord pare cea mai bună decizie pentru ca Bree...

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Recenzie „Achiziția” de TL Swan

Atunci când ai un feeling bun în legătură cu o carte sau cu un personaj, urmează acel feeling pentru că știe el ce zice. Exact așa am făcut și eu cu Tristan Miles, pentru că am simțit o chimie super puternică cu acesta atunci când citeam "Escala". M-a atras mult mai...

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Semipur” de Jennifer L. Armentrout

Sunt doar cuvinte, iar cuvintele n-au nicio valoare. Numai faptele au valoare. După ceva timp, Jennifer L. Armentrout revine în rubrica mea de recenzii. În ultima perioadă m-am confruntat cu un reading slump cum nu cred ca am mai avut vreodată. Trebuia să știu că...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1884 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments