🔥 CARTEA EPHIALTE ÎNCEPUTUL UNUI COȘMAR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Atingerea mea ucide, atingerea mea se hrănește cu răsuflarea tuturor, atingerea mea e letală, dar pe el nu-l afectează… El e singurul care trece înot focului din interiorul meu, el e singurul care se luptă cu inamicii din rațiunea mea, el e singurul care reușește să mă readucă pe linia de plutire… Dar apare altul, un alt bărbat care mă fascinează și îmi dau seama că abia acum a început cu adevărat lupta mea interioară… (© Denisa Alina)

 Ephialte ~Începutul unui coșmar~ de Cristinne C.C este o astfel de carte, o poveste foarte diferită, unde întâlnim personaje creionate într-un stil unic.

Autoarea ne prezintă esența unei lumii noi, inovatoare, care stă să se prăbușească din cauza războiului ce stă să izbucnească.

Dacă nu aș fi știut că editura la care a publicat autoarea este una românească, aş fi afirmat fără ezitare că e o carte străină, tradusă de o editură renumită.

Ați auzit de vampiri energetici? Dacă nu, această carte este cheia spre un nou tărâm umbrit de umbre demonice ce pândesc Ephialtele, acele creaturi ce se hrănesc cu teama oamenilor, fără a le face rău. E un univers unde domină dorința de luptă și distrugere, însă cel mai important lucru e faptul că în atâta obscuritate, găsim lumina în Max și Alisia, protagoniștii romanului.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Cristinne C. C .

Alisia, o fată frumoasă, deșteaptă și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, ajunge să transforme o noapte banală de vânătoare, într-un adevărat cronometru al vieții.

Bețivul pe care îl pândește pentru ai sorbi energia din frică, nu e nici pe departe, așa de periculos cum e străinul ce o abordează. Un străin ce-i cunoaște adevărata identitate și care o face să fie derutată,  dar în același timp îi induce o stare  perfectă de euforie. Oare va reuși să stea departe de probleme?

Max este băiatul șmecher, -posibil o umbră, un adevărat dușman al Ephialtelor-, ce reușește să o enerveze pe micuța lui dușmancă, până o aduce în pragul în care o conduce pe un drum spre moarte, însă ajunge să se îndrăgostească de ea și o salvează. Dar cine e el cu adevărat? Cine e Max?

Capturată și întemnițată, având lângă ea doar un simplu om, aceasta ajunge să fie gustare pentru umbre, servindu-se din ea ca dintr-o prăjitură insiropată…Am citit cartea într-un timp relativ scurt, primul volum e micuț😢 prea micuț, iar când am dat de bunaciunea de Max s-a terminat😢

Scriitoarea mi-a întrecut așteptările și nu pot să zic decât că a fost o lectură minunată pe care o recomand. Lectură plăcută!

🔥 CARTEA EPHIALTE ÎNCEPUTUL UNUI COȘMAR ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Ephialte Începutul Unui Coșmar
Autor: Cristinne C. C
An apariție : 2017
Editura: QUANTUM PUBLISHERS
Nr. Pagini: 228
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 26.01.2018
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut ideea cărți, mi-a plăcut stilul autoarei și coperta. ☺❤

Aspecte Negative:

Prea puțin! De ce e așa puțin? 😂Vreau mai mult😉

Denisa Alina
Autor: Denisa Alina
❝ Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤ ❞
Redactor de 1018 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Alina