Recenzie ,, Flacăra dintre noi” de Penelope Douglas

de | sept. 30, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA FLACĂRA DINTRE NOI ARE REDUCERE PE:

Jared Trent și Tatum Brandt erau suflete pereche. Până când Jared a părăsit-o pe iubirea vieții lui în urmă cu doi ani. Tate împreună cu inima ei au fost zdrobite iar pista unde se țineau cursele de vineri seara era locul unde putea uita de Jared. Până când el se întoarce acasă.

Când Ben, iubitul lui Tate apare în peisaj, Jared se arată enervat și gelos dar ceeaa ce avea să îl șocheze era faptul că Tate nu mai era aceeași fată pe care el o știa, ezitantă pe care el o domina. Rolurile s-au schimbat iar totul între ei este înconjurat de replici pline de ironie și de sfidare

Când schimbările bruște din viața ei o copleșesc, cel pe care l-a iubit este alături de ea și încearcă să repare tot ce a fost distrus.

Orgolioși, dominatori și încăpățânați, Jared și Tate trebuie să învețe să își coboare scuturile și să învețe să facă sacrificii. Pentru cei a căror poveste dăinuie încă de când aveau doar zece ani, viitorul pare incert. E timpul să se regăsească pe drumul unde s-au pierdut.

În a doua poveste apare noua generație a familiei de pe Fall Away Lane. Quinn este fiica lui Jason, și este singura fată într-o familie de bărbați. Dar atuul ei este că nimeni nu o poate atinge fără să simtă răzbunarea fraților ei mai mari. Atunci când Lucas apare în viața ei, frații ei știu ce au de făcut. Dar destinul lui pare altul iar Lucas a plecat din țară împreună cu o mică parte din inima lui Quinn.

Dar asta a fost cu ani în urmă. A doua parte a cărții se bazează pe dezvăluirea unor secrete din familia ei. Când primește un colet secret, Quinn realizează că ceea ce știa despre familia ei era doar o părticică din uriașele secrete care existau de fapt.

O poveste încântătoare ce pune în prim plan două generații diferite din povestea pe care Penelope a creat-o!

 

Ți-a plăcut recenzia cărții FLACĂRA DINTRE NOI?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Penelope Douglas

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA FLACĂRA DINTRE NOI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Flacăra Dintre Noi
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2019
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 528
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 30.09.2020
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 64

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 846 zile și a scris până acum 232 articole. Se află pe poziția 5 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments