Recenzie ”Focul care ne unește” de Brittainy C. Cherry

de | feb. 19, 2024 | Recenzii cărți

A fost odată un băiat pe care l-am iubit…așa a început totul

Logan Francis Silverstone s-a dezvoltat într-un mediu înconjurat de haos, unde urletele, țipetele și drogurile erau monedele de schimb obișnuite, iar căldura și lumina lipseau cu desăvârșire. În acest univers ostil, Alyssa Marie Walters a fost lumina ce i-a îmblânzit întunericul. Legătura dintre ei a fost mereu puternică, de la stadiul de cei mai buni prieteni până la cel de îndrăgostiți până peste cap, până când Logan a luat o decizie care a stricat totul.

Pentru Logan, crescând într-o atmosferă marcată de haos, haosul a devenit parte din ființa lui, iar o decizie pripită a dat peste cap tot ceea ce construise împreună cu Alyssa, pas cu pas. Chiar dacă păreau a fi la poli opuși – ea văzând viața în culori vii, el trăind într-o lume alb-negru – părea că își găsiseră sufletele pereche. Cu toate acestea, demonii din trecutul lui Logan nu l-au părăsit niciodată, iar o singură seară a fost de ajuns pentru a distruge totul.

În lumina acelei decizii greșite, nu au mai contat legăturile lui cu Alyssa, Kellan, sau Erika, toată familia lui. Așa că Logan a plecat luând toată inima Alyssei cu el. Dispariția lui Logan a lăsat un gol imens în lumea ei, iar flacăra dintre ei s-a stins. A existat odată un băiat pe care l-a iubit, iar apoi, nu a mai fost nimic. Până când soarta le-a pregătit altceva. Iar Focul care ne unește este cu adevărat altceva!

Opinia mea despre cartea scrisă de Brittainy C. Cherry

Cu inima plină de dragoste, pot spune că primul volum m-a cucerit iremediabil, chiar dacă fiecare pagină m-a făcut să plâng. Însă eram atât de curioasă cum va fi acest volum! Aproape că uitasem de seria asta, dar reluarea ei de către Librex m-a făcut să simt dorul stilului autoarei! Așa că iată-ne aici! Trebuie să remarc că acest al doilea volum este complet diferit de primul, dar m-a fermecat la fel de mult!

Logan este minunat, atât de minunat că aproape m-a făcut să simt nevoia să pătrund în paginile cărții pentru a-i da o palmă ori de câte ori făcea o prostie sau o greșeală colosală. Dar adevărul este că am iubit modul în care a fost conturat personajul său. Logan și Alyssa par să fie total diferiți de personajele din primul volum, ceea ce m-a făcut să îndrăgesc și mai mult seria asta!

M-am îndrăgostit iremediabil de conceptul elementelor care stau la baza seriei, chiar dacă poveștile din fiecare volum nu se leagă între ele. Știam că Brittainy C. Cherry are talent, dar acum, după ce am parcurs acest al doilea volum, mi-am dat seama cât de mare este talentul ei. Acum abia aștept să aflu și povestea celorlalte volume!

Am iubit ideea titlului și toată povestea din spatele lui High and Lo! Totul m-a făcut să mă simt ca prima oară când am descoperit cărțile romance. Cum să nu iubești o astfel de carte? Sper că aceste rânduri v-au trezit curiozitatea, sper că veți oferi acestei scriitoare și seriei sale minunate o șansă, și sper că veți da fuga pe Libris să o comandați! Lecturi minunate vă doresc!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Libris

Titlu: Focul Care Ne Unește
Autor: Brittainy C. Cherry
Traducător: Carmen-Iulia Bourceanu
An apariție : 2023
Editura: LIBREX
Nr. Pagini: 318
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 18551

Alte recenzii de la Brittainy C. Cherry:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

5 1 vote
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 15 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments