Recenzie ”Frânturi din el” de Colleen Hoover

de | nov. 16, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA FRÂNTURI DIN EL ARE REDUCERE PE:

Frânturi dintr-o poveste tragică

Kenna Rowan este protagonista unei povești tragice. După ce a petrecut cinci ani în închisoare, ea revine în orașul ei pentru a-și căuta fetița. Aici a trăit drama vieții ei, dar s-a întors. Știe că fiica ei are acum patru ani, însă nu știe cum îi va îndupleca pe cei care au grijă de ea să o lase să o vadă.

Kenna a greșit îngrozitor, dar este gata să lupte pentru ca cea mai cumplită greșeală a vieții ei să fie uitată. Vrea să dovedească faptul că vrea să fie o mamă bună, dar nimic nu e așa cum ar fi sperat. Este singură, locuiește într-o chirie de doi bani, iar singurătatea este prea asurzitoare în viața ei. Ar face orice să poată ajunge la fiica ei și să poată intra în sânul familiei care a crescut-o pe micuța ei.

Tocmai când credea că nu poate reuși, Kenna îl cunoaște pe Ledger. Ledger este proprietarul unui bar și este unul dintre oamenii care au făcut parte din viața fiicei ei încă de când s-a născut. Adevărul o lovește fulgerător, la fel ca și atracția față de Ledger. Tot ce trebuie să facă Kenna acum este să aibă încredere în acesta și să îl facă la rândul lui să aibă încredere în ea. Numai cu ajutorul lui își poate vedea fiica. Trebuie doar să dovedească faptul că ea nu este un om rău. Dar adevărul poate distruge și ultima ei speranță.

O nouă carte adăugată în topul preferatelor

Cu emoție și durere în suflet scriu această recenzie. Am reîntâlnit-o pe acea Colleen Hoover care m-a întâmpinat când eram la începutul meu de cititor. Am citit povestea Kennei cu lacrimi în ochi, cu inima bătându-mi dureros. Am cunsocut tragedia vieții ei și am iubit-o. Am iubit acest personaj peste limite. Am plâns cu ea la fiecare scrisoare și de fiecare dată când a fost doborâtă. L-am iubit pe Ledger și tragica lor iubire. Dar eram sigură că așa va fi. Știam că și de această dată Colleen va cuceri!

Dacă îți place recenzia cărții FRÂNTURI DIN EL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Colleen Hoover

Colleen este una dintre cele mai minunate scriitoare de romance. Are darul de a-ti prinde inima în pumn și de a o strânge cu toate cuvintele cărora le-a dat însemnătate. Iar mie mi-a prins inima și m-a ținut în această poveste până la final. O altă carte cu subiect sensibil și sfâșietor. Colleen mereu are acest impact asupra mea și nu mă satur să îi citesc cărțile. Așa că eram sigură că voi iubi această carte pentru care le mulțumesc celor de la Libris.ro!

Toată cartea, finalul și scrisorile din aceasta mi-au rupt sufletul. Nu există cuvinte care să exprime iubirea mea față de această poveste. Frânturi din el este genul de carte căreia nu îi lipsește nimic și pe care aș recomanda-o oricui. Nu cred că ar putea fi cineva care să nu o iubească pe Kenna. Am citit cartea în câteva ore și pot spune că a fost ca o adicție. Nu am făcut nimic altceva decât să citesc și să sorb fiecare pagină în sufletul meu. Pur și simplu superb!

Deși vă va răni, citiți frumusețea aceasta. Citiți povestea în care Colleen a pus speranță și emoție si, desigur, câteva frânturi din el. Nu veți regreta nici măcar o clipă! Veți face cunoștință cu un personaj puternic și frumos care, sper eu, va rămâne în inimile voastre multă vreme! La fel ca și acele mici frânturi dintr-o poveste tragică!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA FRÂNTURI DIN EL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Frânturi Din El
Autor: Colleen Hoover
Traducător: Ioana Socolescu
An apariție : 2022
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 367
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 498

Alte recenzii de la Colleen Hoover:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Crimă și pedeapsă” de Feodor Mihailovici Dostoievski

Recenzie “Crimă și pedeapsă” de Feodor Mihailovici Dostoievski

Am revenit la inegalabilul Dostoievski. Acest titan al literaturii universale, cunoscut drept un observator fin al naturii umane, impresionează cititorii de diferite vârste. Însă, din propria experiență pot afirma că felul în care l-am perceput pe Dostoievski când...

Recenzie “Minciuni pe canapea” de Irvin D. Yalom

Recenzie “Minciuni pe canapea” de Irvin D. Yalom

Irvin D. Yalom te invită în culisele psihoterapiei. Ai o șansă unică nu doar să fii pe canapeaua a doi terapeuți, dar și în mintea lor. Afli depre psihoterapie din prima sursă, descoperi nu doar cum se mănâncă ea, dar și toată bucătăria din spate. Aici se analizează...

Recenzie “Aventurile lui Huckleberry Fin” de Mark Twain

Recenzie “Aventurile lui Huckleberry Fin” de Mark Twain

Am citit “Aventurile lui Tom Sawyer” acum doi ani, împreună cu nepoțica mea. Tare mult i-a plăcut cartea. Drept urmare i-am promis că-i fac cadou și “Aventurile lui Huckleberry Finn”. Cu atât mai impresionată a fost când a aflat că amicul lui Tom Sawyer are și el o...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1031 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments