Recenzie ” Ghidul managerilor înțelepți” de James McGrath

de | nov. 4, 2018 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Cartea ” Ghidul managerilor înțelepți” , apărută la Editura Niculescu anul acesta, poate fi considerată un amestec omogen de îndrumare și îndreptare, fiind o carte aparent simplă și totuși reușind cu brio să joace rolul unei busole primordiale cu primare  , instrucțiuni , cuprinzând nouăzeci de citate utile.

Cartea aceasta substituie, combină, adaptează și modifică, elimină și adaugă, încercând o ușoară revoluționare a manageriatului. Este despre aspirație, despre justa și necesara diferențiere dintre job și carieră, despre reputația de integritate și cea de a duce lucrurile la bun sfârșit. Nu este o carte despre înțelepciune, ci despre modul de a acționa benefic și util, căci ” înțelepciunea a existat cu mult înainte de revoluția tehnologiei”.

” Ghidul managerilor înțelepți” ne ” vorbește” despre stabilirea priorităților și despre analizarea lucidă a propriilor activități, încercând să ne transmită că ” încrederea în sine este piatra de temelie a succesului”, sugerându-ne cum să ne organizăm singuri și cum să ne coordonăm propria carieră, exemplificând cu ajutorul unor oameni car au avut succes internațional în mediul de afaceri.

Fără a ignora importanța opiniilor, dar mai ales sfaturile profesionale cu privire la eficiența în arta manageriatului, James Mc Grath ne asigură că este important să avem inteligență, integritate și dinamism, îndemnându-ne să cunoaștem cu adevărat pe toate planurile oamenii care lucrează pentru noi, având o atitudine clară și concisă față de personal, într-o continuă șlefuire a conceptelor de leadership și coaching, două noțiuni primordiale care se formează în timp prin continua acumulare de experiență.

” Ghidul managerilor înțelepți” este o carte utilă, care reușește să netezească anumite cărări, îndepărtând oarecum mărăcinișul anumitor orbecăieli ale junilor manageri aflați în stadiul de formare.

Lectură plăcută!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI?

Vezi toată lista de cărți scrise de James Mc Grath sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Ghidul Managerilor înțelepți
Autor: James Mc Grath
An apariție : 2018
Editura: NICULESCU
Nr. Pagini: 333
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Publicată la 4.11.2018
Nota recenzorului: 6

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

„Zahăr ars” nu a fost deloc... dulce. Din contră, a mai lărgit hăul căscat de cărțile mediocre de care tot dau în ultimul timp. Romanul ne prezintă o relație mamă-fiică, trecut-prezent, un prezent tot mai șters și fad odată cu diagnosticul mamei, demență, care...

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Revenim la Melania Lupu și la peripețiile ei. Și dacă în prima carte din serie, ne apărea drept o bătrânică aparent nevinovată, dar care ar fi devenit complice fără voia ei, aici ea este cheia acțiunii. Melania și Mirciulică (motanul ei) sunt cei care regizează și pun...

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Lansată la începutul secolului trecut, cartea este scrisă cu măiestrie și poate fi citită cu plăcere și în zilele noastre. Giovanni Papini s-a dovedit un vizionar, iar sub masca sarcasmului a adus în atenția publicului subiecte profunde, care au preocupat omenirea din...

0 0 votes
Article Rating
Cristian Cărpenaru este redactor Booknation.ro de 2417 zile și a scris până acum 490 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments