Recenzie ” Ghidul managerilor înțelepți” de James McGrath

Titlu: Ghidul Managerilor înțelepți
Autor: James Mc Grath
An apariție : 2018
Editura: Niculescu
Nr. Pagini: 333
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Recenzie de Cristian Cărpenaru
Publicată la 4.11.2018
Nota recenzorului: 6/10
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Cartea ” Ghidul managerilor înțelepți” , apărută la Editura Niculescu anul acesta, poate fi considerată un amestec omogen de îndrumare și îndreptare, fiind o carte aparent simplă și totuși reușind cu brio să joace rolul unei busole primordiale cu primare  , instrucțiuni , cuprinzând nouăzeci de citate utile.

Cartea aceasta substituie, combină, adaptează și modifică, elimină și adaugă, încercând o ușoară revoluționare a manageriatului. Este despre aspirație, despre justa și necesara diferențiere dintre job și carieră, despre reputația de integritate și cea de a duce lucrurile la bun sfârșit. Nu este o carte despre înțelepciune, ci despre modul de a acționa benefic și util, căci ” înțelepciunea a existat cu mult înainte de revoluția tehnologiei”.

” Ghidul managerilor înțelepți” ne ” vorbește” despre stabilirea priorităților și despre analizarea lucidă a propriilor activități, încercând să ne transmită că ” încrederea în sine este piatra de temelie a succesului”, sugerându-ne cum să ne organizăm singuri și cum să ne coordonăm propria carieră, exemplificând cu ajutorul unor oameni car au avut succes internațional în mediul de afaceri.

Fără a ignora importanța opiniilor, dar mai ales sfaturile profesionale cu privire la eficiența în arta manageriatului, James Mc Grath ne asigură că este important să avem inteligență, integritate și dinamism, îndemnându-ne să cunoaștem cu adevărat pe toate planurile oamenii care lucrează pentru noi, având o atitudine clară și concisă față de personal, într-o continuă șlefuire a conceptelor de leadership și coaching, două noțiuni primordiale care se formează în timp prin continua acumulare de experiență.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de James Mc Grath.

” Ghidul managerilor înțelepți” este o carte utilă, care reușește să netezească anumite cărări, îndepărtând oarecum mărăcinișul anumitor orbecăieli ale junilor manageri aflați în stadiul de formare.

Lectură plăcută!

ACUM GĂSEȘTI GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Cartea aceasta are o utilitate de netăgăduit.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.