Recenzie ” Ghidul managerilor înțelepți” de James McGrath

de | nov. 4, 2018 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI ARE REDUCERE PE:

Cartea ” Ghidul managerilor înțelepți” , apărută la Editura Niculescu anul acesta, poate fi considerată un amestec omogen de îndrumare și îndreptare, fiind o carte aparent simplă și totuși reușind cu brio să joace rolul unei busole primordiale cu primare  , instrucțiuni , cuprinzând nouăzeci de citate utile.

Cartea aceasta substituie, combină, adaptează și modifică, elimină și adaugă, încercând o ușoară revoluționare a manageriatului. Este despre aspirație, despre justa și necesara diferențiere dintre job și carieră, despre reputația de integritate și cea de a duce lucrurile la bun sfârșit. Nu este o carte despre înțelepciune, ci despre modul de a acționa benefic și util, căci ” înțelepciunea a existat cu mult înainte de revoluția tehnologiei”.

” Ghidul managerilor înțelepți” ne ” vorbește” despre stabilirea priorităților și despre analizarea lucidă a propriilor activități, încercând să ne transmită că ” încrederea în sine este piatra de temelie a succesului”, sugerându-ne cum să ne organizăm singuri și cum să ne coordonăm propria carieră, exemplificând cu ajutorul unor oameni car au avut succes internațional în mediul de afaceri.

Fără a ignora importanța opiniilor, dar mai ales sfaturile profesionale cu privire la eficiența în arta manageriatului, James Mc Grath ne asigură că este important să avem inteligență, integritate și dinamism, îndemnându-ne să cunoaștem cu adevărat pe toate planurile oamenii care lucrează pentru noi, având o atitudine clară și concisă față de personal, într-o continuă șlefuire a conceptelor de leadership și coaching, două noțiuni primordiale care se formează în timp prin continua acumulare de experiență.

” Ghidul managerilor înțelepți” este o carte utilă, care reușește să netezească anumite cărări, îndepărtând oarecum mărăcinișul anumitor orbecăieli ale junilor manageri aflați în stadiul de formare.

Lectură plăcută!

Ți-a plăcut recenzia cărții GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de James Mc Grath

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Ghidul Managerilor înțelepți
Autor: James Mc Grath
An apariție : 2018
Editura: NICULESCU
Nr. Pagini: 333
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Publicată la 4.11.2018
Nota recenzorului: 6 / 10
Vizualizari recenzie: 335

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Poveștile mele” de Sanda – Gabriela Talabă

Recenzie „Poveștile mele” de Sanda – Gabriela Talabă

Unele cărți par desprinse din îndepărtata noastră copilărie, acolo unde un bunic sfătos ne dăruia povești frumoase și ne îmbrățișa, învelindu-ne cu căldură spirituală și cu stări de bine. Sunt cărți care nu pretind la Olimpul literar, dar care te umplu de aromele...

Recenzie „Moștenirea” de Yrsa Sigurðardóttir

Recenzie „Moștenirea” de Yrsa Sigurðardóttir

Am văzut o afirmație scrisă de The Globeand Mail - "Excepțional! Cel mai bun roman de până acum al Yrsei." Sincer? Și eu cred la fel. Gând la gând se poate spune, însă această carte a fost pe departe cea mai bună din tot ce am citit până acum de la Yrsa. Pasiunea mea...

Recenzie „Prietena mea de suflet” de Sarah Pinborough

Recenzie „Prietena mea de suflet” de Sarah Pinborough

După o distopie și un roman de dragoste, mi se făcuse poftă de un thriller bun. Aveam "Prietena mea de suflet" de Sarah Pinborough în bibliotecă de ceva vreme. Așa că m-am apucat de această carte și pot zice că nu m-a dezamăgit. Mai citisem de la Sarah Pinborough...

0 0 votes
Article Rating
Cristian Cărpenaru este redactor Booknation.ro de 2600 zile și a scris până acum 490 articole. Se află pe poziția 1 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments