Recenzie ” Ghidul managerilor înțelepți” de James McGrath

de | nov. 4, 2018 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI ARE REDUCERE PE:

Cartea ” Ghidul managerilor înțelepți” , apărută la Editura Niculescu anul acesta, poate fi considerată un amestec omogen de îndrumare și îndreptare, fiind o carte aparent simplă și totuși reușind cu brio să joace rolul unei busole primordiale cu primare  , instrucțiuni , cuprinzând nouăzeci de citate utile.

Cartea aceasta substituie, combină, adaptează și modifică, elimină și adaugă, încercând o ușoară revoluționare a manageriatului. Este despre aspirație, despre justa și necesara diferențiere dintre job și carieră, despre reputația de integritate și cea de a duce lucrurile la bun sfârșit. Nu este o carte despre înțelepciune, ci despre modul de a acționa benefic și util, căci ” înțelepciunea a existat cu mult înainte de revoluția tehnologiei”.

” Ghidul managerilor înțelepți” ne ” vorbește” despre stabilirea priorităților și despre analizarea lucidă a propriilor activități, încercând să ne transmită că ” încrederea în sine este piatra de temelie a succesului”, sugerându-ne cum să ne organizăm singuri și cum să ne coordonăm propria carieră, exemplificând cu ajutorul unor oameni car au avut succes internațional în mediul de afaceri.

Dacă îți place recenzia cărții GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de James Mc Grath

Fără a ignora importanța opiniilor, dar mai ales sfaturile profesionale cu privire la eficiența în arta manageriatului, James Mc Grath ne asigură că este important să avem inteligență, integritate și dinamism, îndemnându-ne să cunoaștem cu adevărat pe toate planurile oamenii care lucrează pentru noi, având o atitudine clară și concisă față de personal, într-o continuă șlefuire a conceptelor de leadership și coaching, două noțiuni primordiale care se formează în timp prin continua acumulare de experiență.

” Ghidul managerilor înțelepți” este o carte utilă, care reușește să netezească anumite cărări, îndepărtând oarecum mărăcinișul anumitor orbecăieli ale junilor manageri aflați în stadiul de formare.

Lectură plăcută!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: GHIDUL MANAGERILOR ÎNȚELEPȚI
Autor: James Mc Grath
An apariție : 2018
Editura: NICULESCU
Nr. Pagini: 333
Limba: Română
Gen Literar: Business, economie, finante
Nota recenzorului: 6 / 10
Vizualizari recenzie: 727

Alte recenzii de la James Mc Grath:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Recenzie „Decizii scandaloase” de Nova Riley

Nu mai citisem de mult ceva scris de un autor român. Și iată că pe la sfârșitul anului 2022, în decembrie, s-a ivit ocazia să o fac. "Decizii scandaloase" este un historical romance scris de Nova Riley E de fapt vorba de o scriitoare al cărei pseudonim este Nova Riley...

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James Cain

"Poștașul sună întotdeauna de două ori" este prima carte pe care o citesc de la James Cain. Este probabil totodată și cea mai cunoscută carte a sa, care a avut parte de succes nu numai pe plan literar, dar a și fost ecranizată, fiind la fel de iubită în această formă....

0 0 votes
Article Rating
Cristian Cărpenaru este redactor Booknation.ro de 2845 zile și a scris până acum 490 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments