Recenzie Goana după iluzii. Și totuși am învins drogurile! de Anca Georgiana Drăgan

Titlu: Goana După Iluzii. Și Totuși Am învins Drogurile!
Autor: Anca Georgiana Drăgan
An apariție : 2014
Editura: ePublishers
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 19.03.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI GOANA DUPĂ ILUZII. ȘI TOTUȘI AM ÎNVINS DROGURILE! PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

goana-dupa-iluzii-212935

Atunci când ai impresia că nu mai există scăpare cauți un refugiu, chiar dacă ești conștient(ă) că nu e cel mai bun lucru pe care-l poți face! După o copilărie zbuciumată și o adolescență tulbure, Anca Georgiana Drăgan își găsește refugiul mult căutat în… droguri.

Timp de 5 ani a fost dependentă de ele, însă, în cele din urmă a reușit să le învingă și să pornească pe un drum nou… Din această experiență a rezultat cartea Goana după iluzii. Și totuși am învins drogurile! – o mărturie cutremurătoare despre tinerii care-și găsesc alinarea într-o lume a promisiunilor deșarte.

Goana după iluzii este o poveste șocantă despre doi tineri (autoarea și fratele ei) înrobiți de dependența de droguri. O radiografie a societății zilelor noastre scrisă într-o manieră ce cu siguranță vă va face dependenți! O carte mai ceva ca toate filmele și toate știrile (și emisiunile ce prezintă cazuri sociale) de la ora 5!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Anca Georgiana Drăgan.

Nevoia de o schimbare, speranța, adevărul, minciuna,libertatea, deznădejdea – toate plutesc în aer și te copleșesc!

Scopul principal al cărții Goana după iluzii este să le aducă un strop de lumină celor ce se luptă cu dependența de droguri. Totodată servește drept un model pentru toți tinerii care se gândesc la această falsă scăpare.

Personal, vă pot spune că mi-a făcut o deosebită plăcere să citesc această carte… Însă, după cum v-am obișnuit nu o să vă dezvălui prea multe despre întâmplările din ea! Goana după iluzii este o carte care se citește și apoi se pune în gând! O adevărată lecție de viață pentru care țin să le mulțumesc celor de la ePublishers pentru că mi-au scos-o în cale!

ACUM GĂSEȘTI GOANA DUPĂ ILUZII. ȘI TOTUȘI AM ÎNVINS DROGURILE! PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O lectură adictivă despre o tânără care a reușit să învingă dependența de droguri!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.