Recenzie „Hopeless. Fără speranță” de Colleen Hoover

Titlu: Hopeless. Fără Speranță
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2017
Editura: Epica Publishing House
Nr. Pagini: 364
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Andreea Istoc
Publicată la 24.09.2017
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA HOPELESS. FĂRĂ SPERANȚĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

 De când am auzit acest titlu și am primit cartea în biblioteca mea, mi-a fost frică să încep să o citesc. Sunt o fire mai sensibilă și nu rezist la finalurile triste. Pur și simplu mă doboară. Titlul fiind ,,Fără speranță”, îmi crea un presentiment neplăcut, ca și când ar avea un final trist. Cu multe încurajări, am citit-o. Și ce credeți? A devenit preferata mea. 🙂

Deși la început pare o poveste clișeică, băiat rău cu fată bună, nu e nici pe departe. Romanul abordează o poveste destul de dură și emoționantă în același timp. Repet: foarte emoționantă. Este o poveste sensibilă, care îți taie răsuflarea.

 

 Sky, protagonista noastră, a trăit departe de lume, învățând acasă, având doar o singură prietenă. În ultimul ei an de liceu, se decide să iasă din casă pentru a continua studiile așa cum o face toată lumea. Chiar în prima zi îl întâlnește pe Dean Holder, un băiat despre care nu se aud lucruri prea bune, unul cu o reputație destul de rea. Prima lor întâlnire este intensă, Skye rămănând captivată de el.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Colleen Hoover.

Cu cât își petrec mai mult timpul împreună, Holder îi aduce amintiri din copilărie, formând un mister ce numai împreună  îl pot dezlega. Dezvăluirile crude și rănile adânci pot fi vindecate doar de iubirea și încrederea dintre cei doi protagoniști.

 Fără speranță este un roman înduioșător și sensibil, cu o poveste despre vindecare, iubire și încredere.

🔥 CARTEA HOPELESS. FĂRĂ SPERANȚĂ ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O poveste emoționantă și cât se poate de reală.

Aspecte Negative:

Nu există.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.