🔥 CARTEA IARNA CRIMELOR PERFECTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Tony Mott ne aduce un roman numai bun de citit dintr-o suflare, Iarna crimelor perfecte.

Cartea a apărut recent la editura Tritonic și cu toate că acțiunea este plasată în toiul iernii, așa cum și titlul o încadrează, cartea se poate citi oricând, fiind un roman thriller mystery de bună calitate, cu personaje captivante și o intrigă bine conturată.

Brașovul crimelor

Acțiunea se desfășoară în Brașov, un loc magic printre munți, numai bun pentru o serie de crime de nedeslușit.

Atunci când Ion Fora, un psihiatru este găsit carbonizat în propriul garaj, lucrurile par a fi destul de clare – un accident teribil soldat cu moartea unui om, dar pe parcurs apar detalii ce duc investigația spre pacienții psihiatrului.

Gigi Alexa, detectiv cu trecut misterios

În fruntea cercetărilor o găsim pe Gigi Alexa, un medic legist, care se dovedește a fi un fost pacient al victimei, ceea ce pornește o depănare de amintiri de mult uitate.

Așa cum psihiatrul o spune, fiecare persoană își dorește să ucidă, ceea ce face ca acest caz să se complice destul de repede.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Tony Mott.

Avem parte de mai multe destine ale unor oameni ce ascund secrete teribile care vor răbufni în povești misterioase.

Lectura cărții este una rapidă și plăcută, cititorul fiind captivat de firul poveștii ce are parte de răsturnări de situație inedite.

Trebuie menționat că această carte mystery este a unei scriitoare din România, dovedind că și la noi se pot scrie cărți bune ale acestui gen.

Se anunță o serie de succes

Ei și dacă vă place această carte, dacă sunt prinși în vraja Brașovului și a medicului legist Gigi Alexa, atunci o să fiți bucuroși să aflați că această carte – Iarna crimelor perfecte – este prima dintr-o nouă serie ce se anunță a fi de succes atât pe partea publicului, cât și pe cea a scriiturii.

Recomand cartea cu mult drag, cred că o să rămâneți surprinși de măiestria cu care s-a format un mister captivant în inima României, lecturarea curgând repede și lin, cu câteva răsturnări de situație apetisante.

🔥 CARTEA IARNA CRIMELOR PERFECTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Iarna Crimelor Perfecte
Autor: Tony Mott
An apariție : 2019
Editura: Tritonic
Nr. Pagini: 226
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 12.02.2020
Nota recenzorului: 9/10
Avatar
Autor: Ioana
Ioana e Redactor Foarte Activ
Redactor de 225 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ioana