Recenzie ”Începutul” de Lexy B. Newman

de | nov. 18, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNCEPUTUL ARE REDUCERE PE:

Prezentarea acțiunii:

KJ. Collins este noua elevă de la J. R. S. Maui. După ce a fost adusă de mama ei acolo pentru a-și câștiga fiica pe care aceasta și-o dorește, KJ. a înțeles că insula delincvenților nu este nicidecum un loc în care să te simți ca într o vacanță în Hawaii.

Centrul de reeducare unde tocmai a ajuns este locul în care se întâmplă cele mai îngrozitoare lucruri pe care ți le-ai putea imagina. Încă de când ajunge, KJ. își dorește imediat să plece înapoi acasă. Numai că nimeni nu a scăpat vreodată de la Maui. Așa că tot ce trebuie să facă este să accepte și să se spună regulilor.

După ce își cunoaște colegele de cameră, acestea o avertizează să aibă grijă la Drake Monroe. Numai că protagonista face exact opusul și se duce direct la cel mai periculos adolescent dintre deținuții de la Maui. Curând, KJ. începe să își petreacă timpul cu Monroe. În ciuda avertismentelor pe care le primește, ea nu poate să vadă de ce toată lumea se teme atât de mult de el.

Monroe se află de trei ani acolo și este cel care are cele mai multe relații în afara centrului. Cei mai mulți au datorii la Drake, pentru că el este singurul care poate face rost de lucrurile de care aceștia au nevoie. Cu toate că toți sunt speriați de el, KJ. este pe atât de rebelă și iubește atât de mult pericolul. Așa că aceasta este gata să înceapă o relație cu Drake.

Dacă îți place recenzia cărții ÎNCEPUTUL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Lexi B. Newman

Un triunghi amoros?

Tocmai când s-a decis în privința lui Monroe, Mason Alrick, paznicul de la Maui, este cel care se împotrivește relației dintre cei doi. El este și bărbatul de care toate fetele se feresc pentru că toți au auzit de trecutul lui. Alrick este un violator care a pus mâna pe mult prea multe fete ca să le mai țină numărul. Iar cum KJ. adoră pericolul, ea începe să repete istoria.

Când acesta începe să intervină între relația dintre KJ. și Monroe, protagonista se trezește prinsă în cel mai mare coșmar. Se îndrăgostește de amândoi. Trecutul celor doi o va lăsa cu o singură întrebare. Cine este cu adevărat violatorul fetelor de la Maui: Monroe sau Alrick?

Părerea mea despre primul volum din Insula delincvenților:

Nu pot spune că până acum am întâlnit foarte mulți autori români ale căror cărți să îmi placă într-atât de mult încât să merite să le recomand. De aceea, îmi era puțin teamă că Insula delincvenților nu va fi niciodată pe gustul meu. Numai că Lexi B. Newman m-a șocat cu povestea pe care a scris-o.

Încep prin a spune că protagonista este absolut nebună, întru-un mod foarte pozitiv. Acțiunile ei m-au purtat printre o mulțime de scene pline de suspans și de adrenalină! Am fost ca pe ace de fiecare dată când aceasta se întorcea fie împotriva lui Alrick, fie împotriva lui Monroe.

În mod șocant, mi-a plăcut foarte mult acest volum și am rămas foarte curioasă de felul în care se va continua povestea pentru că finalul este total de așteptat.

Deși în anumite momente credeam că totul se va transforma în ceva clișeic, de fiecare dată mă înșelam și așteptările mele erau dărâmate de întorsăturile uriașe pe care le lua povestea. Alrick și Monroe sunt două personaje de la care chiar și acum, după ce am citit cartea, mă aștept la aproape orice în viitoarele volume.

Tocmai de aceea începutul primul volum al seriei Insula delincvenților este o carte care mi-a plăcut foarte mult și pe care mă bucur foarte mult că am citit-o! Tocmai de aceea vă recomand și vouă această carte pentru că este un montagne-russe de emoții. Sunt o mulțime de întâmplări incredibile și de incertitudini care nu se clarifică nici măcar până la final! Nu sunteți curioși să aflați cine este personajul negativ și cine este personajul pozitiv?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNCEPUTUL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ÎNCEPUTUL
Autor: Lexi B. Newman
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 383
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 529

Alte recenzii de la Lexi B. Newman:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Recenzie ”Versetele satanice” de Salman Rushdie

Cred că nu mai e nevoie să vă spun că Rushdie îmi place din ce în ce mai tare datorită excentricității stilului și poveștilor imaginate. Este unul dintre cei mai erudiți scriitori pe care i-am citit de-a lungul timpului și continuă să mă surprindă cu originalitatea...

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Recenzie ”Daneza” de David Ebershoff

Daneza spune povestea neobişnuită de dragoste dintre Einar Wegener, primul bărbat din lume care a trecut printr-o operaţie de schimbare a sexului, şi soţia sa, Greta Wegener, pictoriţă şi ilustratoare daneză. Cred că scrierea acestei povești a fost o treabă...

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Recenzie „Intenții ascunse” de Lauren Asher

Astăzi vorbim despre o serie extreeeeeeeeeem de populară pe Tik Tok și care aparent, face ravagii în rândul cititoarelor. Seria lui Lauren Asher a fost primită foarte bine și sincer, mă simt ca un Grinch literar atunci când vorbesc cu mai puțin entuziasm despre o...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1151 zile și a scris până acum 271 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments