Recenzie ”Începutul” de Lexy B. Newman

de | nov. 18, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNCEPUTUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Prezentarea acțiunii:

KJ. Collins este noua elevă de la J. R. S. Maui. După ce a fost adusă de mama ei acolo pentru a-și câștiga fiica pe care aceasta și-o dorește, KJ. a înțeles că insula delincvenților nu este nicidecum un loc în care să te simți ca într o vacanță în Hawaii.

Centrul de reeducare unde tocmai a ajuns este locul în care se întâmplă cele mai îngrozitoare lucruri pe care ți le-ai putea imagina. Încă de când ajunge, KJ. își dorește imediat să plece înapoi acasă. Numai că nimeni nu a scăpat vreodată de la Maui. Așa că tot ce trebuie să facă este să accepte și să se spună regulilor.

După ce își cunoaște colegele de cameră, acestea o avertizează să aibă grijă la Drake Monroe. Numai că protagonista face exact opusul și se duce direct la cel mai periculos adolescent dintre deținuții de la Maui. Curând, KJ. începe să își petreacă timpul cu Monroe. În ciuda avertismentelor pe care le primește, ea nu poate să vadă de ce toată lumea se teme atât de mult de el.

Monroe se află de trei ani acolo și este cel care are cele mai multe relații în afara centrului. Cei mai mulți au datorii la Drake, pentru că el este singurul care poate face rost de lucrurile de care aceștia au nevoie. Cu toate că toți sunt speriați de el, KJ. este pe atât de rebelă și iubește atât de mult pericolul. Așa că aceasta este gata să înceapă o relație cu Drake.

Un triunghi amoros?

Tocmai când s-a decis în privința lui Monroe, Mason Alrick, paznicul de la Maui, este cel care se împotrivește relației dintre cei doi. El este și bărbatul de care toate fetele se feresc pentru că toți au auzit de trecutul lui. Alrick este un violator care a pus mâna pe mult prea multe fete ca să le mai țină numărul. Iar cum KJ. adoră pericolul, ea începe să repete istoria.

Când acesta începe să intervină între relația dintre KJ. și Monroe, protagonista se trezește prinsă în cel mai mare coșmar. Se îndrăgostește de amândoi. Trecutul celor doi o va lăsa cu o singură întrebare. Cine este cu adevărat violatorul fetelor de la Maui: Monroe sau Alrick?

Părerea mea despre primul volum din Insula delincvenților:

Nu pot spune că până acum am întâlnit foarte mulți autori români ale căror cărți să îmi placă într-atât de mult încât să merite să le recomand. De aceea, îmi era puțin teamă că Insula delincvenților nu va fi niciodată pe gustul meu. Numai că Lexi B. Newman m-a șocat cu povestea pe care a scris-o.

Încep prin a spune că protagonista este absolut nebună, întru-un mod foarte pozitiv. Acțiunile ei m-au purtat printre o mulțime de scene pline de suspans și de adrenalină! Am fost ca pe ace de fiecare dată când aceasta se întorcea fie împotriva lui Alrick, fie împotriva lui Monroe.

În mod șocant, mi-a plăcut foarte mult acest volum și am rămas foarte curioasă de felul în care se va continua povestea pentru că finalul este total de așteptat.

Deși în anumite momente credeam că totul se va transforma în ceva clișeic, de fiecare dată mă înșelam și așteptările mele erau dărâmate de întorsăturile uriașe pe care le lua povestea. Alrick și Monroe sunt două personaje de la care chiar și acum, după ce am citit cartea, mă aștept la aproape orice în viitoarele volume.

Tocmai de aceea începutul primul volum al seriei Insula delincvenților este o carte care mi-a plăcut foarte mult și pe care mă bucur foarte mult că am citit-o! Tocmai de aceea vă recomand și vouă această carte pentru că este un montagne-russe de emoții. Sunt o mulțime de întâmplări incredibile și de incertitudini care nu se clarifică nici măcar până la final! Nu sunteți curioși să aflați cine este personajul negativ și cine este personajul pozitiv?

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ÎNCEPUTUL?

Vezi toată lista de cărți scrise de Lexi B. Newman sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNCEPUTUL CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Începutul
Autor: Lexi B. Newman
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 383
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 18.11.2021
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Aventurile lui Choko” de Ștefania Tudorache

Recenzie “Aventurile lui Choko” de Ștefania Tudorache

Un dar neprețuit pentru un copil poate fi o carte cu povești și ilustrații minunate care să-i aprindă imaginația, să-l emoționeze. O astfel de carte este Aventurile lui Choko, scrisă de Ștefania Tudorache. Aventurile lui Choko este o continuare a poveștii Surprizele iernii. 

Recenzie „Colecționarul” de John Fowles

Recenzie „Colecționarul” de John Fowles

Este a doua mea întâlnire cu autorul. Am citit și Iubita locotenentului francez care este mult mai cunoscută probabil și datorită ecranizării pe care eu n-am urmărit-o, dar am apreciat cartea. Colecționarul prezintă tragedia unei tinere fete răpită și sechestrată de...

Recenzie „Near the bone” de Christina Henry

Recenzie „Near the bone” de Christina Henry

Inițial a fost foarte captivantă și teribil de creepy și dark, dar cred că autoarea a greșit complicând acțiunea cu acea tentă de paranormal. William era suficient pentru a menține teroarea la nivel ridicat, nu era nevoie și de acel Yeti/Big Foot sau ce creatură...

0 0 votes
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 676 zile și a scris până acum 200 articole. Se află pe poziția 5 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments