Recenzie ”Înfruntarea” de Rebecca Ross

by | Dec 16, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ÎNFRUNTAREA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Acum că Brienna este maestră, Jourdain și restul oamenilor de încredere care au luptat în război trebuie să o ajute pe Isolde Kavanagh să își recapete tronul. Dar lumea este diferită iar Brienna este privită cu ochi răi de către adepții clanului MacQuinn. Drumul lor către pace este greu și începe cu executarea familiei Lannon

Brienna și Aodhan încearcă să ducă la bun sfârșit cerințele reginei, însă atunci când ei află că sunt și copii care trebuie uciși, tăria lor se clatină. S-ar crede că Brienna și Aodhan știau totul despre rădăcinile lor dar noi secrete ies la iveală și le tulbură inima. Însă nimic nu este mai grav ca evadarea vinovaților. Ce se va întâmpla acum cu încoronarea reginei?

Cum ar putea ca războiul să fie încheiat prin ucidere? Luptă și încredere, dragoste și compasiune, dreptate și credință, toate acestea unesc casele regale în lupta pentru răzbunare. Protagoniștii sunt puși la încercare când sunt puși să negocieze. Vor cădea în plasa lui Lannon?

Oamenii de încredere luptă pentru dreptate și pentru regină alături de Brienna și Aodhan. Cu fiecare pas sunt tot mai aproape de dreptate. Dar atunci când trecutul se arată prin ruinele prezentului, totul poate fi pierdut.

Un pumnal și o sabie stau la baza tuturor problemelor. Conducerea Maevanei atârnă de un fir de ață iar viețile Briennei, a lui Aodhan și a soldaților implicați în bătălie se unesc într-o înfruntare din care unul nu va mai ieși cu viață. Dar oare cine va reuși să scape dintr-o ură care durează de secole întregi?

Această serie a fost atât de frumoasă și de fascinantă și m-a introdus direct în secolul al șaisprezecelea împreună cu Brienna, un personaj puternic care ar face orice pentru dreptate. În primul volum, ea părea fragilă și sensibilă însă acum, Brienna era construită după modelul unei războinice.

M-au impresionat atât Aodhan cât și copiii, cât și personajele umile dar fidele care au luptat alături de protagoniști, cei care nu au renunțat niciodată la credința lor în Jourdain și au continuat să îl susțină chiar și atunci când el se afla la pământ.

Această carte prezintă o poveste despre furie, răzbunare, pace, luptă, prietenie și dreptate. Inițial nu știam dacă să citesc povestea scrisă de Rebecca Ross dar acum nu regret nimic și o recomand tuturor iubitorilor acestui gen și celor care iubesc să fie transpuși în timpurile vechi, în secolele trecute pline de rochii, de baluri, de apelative regale și de bătăli!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ÎNFRUNTAREA?

Vezi toată lista de cărți scrise de Rebecca Ross sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ÎNFRUNTAREA CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Înfruntarea
Autor: Rebecca Ross
An apariție : 2019
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 428
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 16.12.2020
Nota recenzorului: 9.5

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 359 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments