Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

de | feb. 1, 2023 | Recenzii cărți

O seară de poker, un show și o iubire interzisă…

Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când el are ghinionul de a avea cea mai proastă mână de cărți. Și nu asta ar fi problema, ci faptul că nu a reușit să câștige o întâlnire cu ea.

Deși are noroc și ar putea câștiga bani frumoși, Kate se află într-o mare încurcătură. De când tatăl ei s-a dus și i-a lăsat în datorii, Kate este responsabilă de mama ei și de fratele ei care trebuie să facă terapie. Ca să facă rost de bani, Kate s-a înscris într-un show, sperând să câștige. Throb este o emisiune de tip ,,Burlacul” în care un număr considerabil de femei se luptă pentru inima unui bărbat. Iar Kate este acum una dintre concurente.

Nu dragostea este obiectivul ei, ci marele premiu care i-ar putea salva familia. A semnat contractul cu Miles Montgomery, fără să știe că tocmai bărbatul pe care l-a bătut la poker este fratele acestuia. Și nici nu s-ar fi gândit că se va îndrăgosti iremediabil de un bărbat care nu este, de fapt, burlacul. Acum Kate este prinsă între burlac și Cooper, cel pe care îl dorește cu adevărat. Însă cum ar putea alege când a semnat un contract, știind că nu poate fi împreună cu alt bărbat. Însă regulile au fost făcute să fie încălcate, nu-i așa?

Opinia mea despre Interzis:

Prima oară când am citit o carte de la Vi Keeland nu mă gândeam că voi ajunge să am atâtea titluri scrise de ea în bibliotecă. Unele mai bune, altele mai slabe, însă nu atât de diferite. Așa sunt cărțile ei. Se pare că Vi nu poate scăpa de idealul bărbatului bogat, dar parcă deja acesta e farmecul cărților ei. Mi-a plăcut mult ideea cărții despre emisiunea Throb, mai ales pentru că este cea diferit față de restul cărților sale. Chiar și personajele sunt oarecum diferite de această dată, iar mie mi-a plăcut cel mai mult de Kate Monroe. Mi-au plăcut scenele jocului de poker și toate mizele dintre cei doi. Mi-a plăcut că m-a ținut într-o continuă curiozitate. Însă nu mi-a plăcut că a lipsit scânteia aceea dintre personaje.

Acțiunea a fost destul de grăbită și chiar și scenele erotice și-au pierdut farmecul. Speram la ceva în genul poveștilor din Indecent și Cea mai frumoasă greșeală, dar din păcate Interzis nu ascunde asta. Relația lor a înaintat foarte rapid și în afară de atracția dintre ei, parcă nimic altceva nu îi lega pe Cooper și Kate. Noroc cu jocurile de poker și cu finalul care a avut o amprentă originală, altfel nu cred că aș fi simțit acea iubire dintre personaje.

Chiar și așa, mi-a plăcut să o citesc, pentru că este cartea perfectă, ușoară și rapidă pentru o perioadă aglomerată când vrei să citești ceva simplu. Sunt curioasă de restul titlurilor necitite de la ea, așa că le încep curând și sper ca și voi să dați o șansă acestei cărți! Nu uitați că Vi are mutle titluri, deci aveți de unde alege! Mai ales că sunt convinsă că un bărbat creat de Vi nu poate să nu vă cucerească!

Titlu: INTERZIS
Autor: Vi Keeland
Traducător: Diana Dorobanțu
An apariție : 2022
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 350
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 2690

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave
Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave

Pe insula din nord-estul Norvegiei vine o furtună puternică și tot mersul firesc al lucrurilor se prăbușește. După ce patruzeci de bărbați dispar pentru totdeauna în apele nemiloase ale mării, Vardø devine o așezare a “amazoanelor”. Abia când se strâng toate în...

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 20 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments