Recenzie ”Totul incepe cu noi” de Colleen Hoover

de | apr. 29, 2023 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA TOTUL INCEPE CU NOI ARE REDUCERE PE:

Continuarea poveștii ”Totul se termină cu noi”

Cine s-ar fi așteptat ca această poveste să aibă o continuare? Eu clar nu, însă atunci când am aflat, am promis că o să o cumpăr și o să o citesc imediat! Așa a și fost și nu pot să cred că după acea poveste heartbreaking, Colleen a scris încă o dată despre Lily, acest personaj minunat și puternic! De această dată, totul se petrece după Ryle, nu ca și în primul volum, după Atlas. Ba mai mult, acum primim povestea lui Lily și a lui Atlas, a două suflete pereche!

După cumplita poveste de dragoste prin care a trecut, acum, Lily Bloom se teme să iubească din nou. A mai suferit o dată pentru Atlas Corrigan, oare merită să încerce încă o dată să îi dea o șansă? Totul s-a terminat cu Lily și Ryle, însă acum, totul începe cu Lily și Atlas. El este cel despre care a scris scrisori și despre care a visat o viață întreagă. Atunci când toți bărbații din viața ei au dezamăgit-o, Atlas a fost modelul după care s-a ghidat. El este iubirea vieții ei. Dar oare va ajunge ca această iubire să fie una regretată? Uneori, când refuzi să oferi o șansă și să riști, ar putea fi prea târziu.

Prin tot co-parenting-ul pe care îl are cu fostul ei soț și cu tot haosul din inima ei, Lily este gata să își deschidă inima o ultimă oară. Iar acum totul începe cu ei!

   ”I love you, Lily. Everything you are. I love you.”

Dacă îți place recenzia cărții TOTUL INCEPE CU NOI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Colleen Hoover

   ”I’m exactly where I belong, being loved by Atlas Corrigan.”

Opinia mea despre povestea de dragoste dintre Lily și Atlas

Vai, nici nu știam că aveam nevoie cu toții de această continuare! Cine ar fi crezut că după atâția ani vom primi finalul lor? Final pe care vă las pe voi să îl citiți și să vedeți dacă este trist sau fericit. Căci, până la urmă, pentru unul dintre ei nu va fi, de fapt, un final nefericit? Vă las pe voi să aflați, mai ales că acum avem și în română tradusă povestea lor și o puteți citi cu toții!

Pentru mine a fost o carte superbă, dar nu la fel de profundă și de sfâșietoare ca și prima parte. Deși, cred că nu acesta era scopul lui Colleen. După cartea la care au plâns atâția cititori, era nevoie de o continuare mai puțin lacrimogenă și tristă! Așadar, cred că i-a reușit! A scris un final minunat pentru aceste trei personaje pe care le-am iubit încă din prima clipă, cu atâția ani în urmă!

Pentru mine, această poveste devenită serie va fi mereu una dintre cele mai dureroase și frumoase povești citite de mine vreodată! Nu există cuvinte care să exprime dragostea și admirația mea pentru Colleen Hoover și pentru personajele ei! Coho va fi mereu una dintre scriitoatele mele favorite ale acestui gen! Romance-ul ei îți mângâie sufletul de fiecare dată și, evident, apoi ți-l frânge!

Asta deja a devenit specialitatea ei, așa că vă recomand din suflet aproape orice vă pică în mână de la Colleen! Pentru mine ea va fi mereu regina inimilor frânte! Iar dacă până acum nu ați citit seria aceasta, e timpul să o faceți! Pregătiți-vă pentru sentimente contradictorii și lacrimi! Sper să vă placă cel puțin la fel de mult cum mi-a plăcut mie! Lily Atlas și Ryle sunt un triunghi amoros intrigant și periculos! Sigur îi veți adora! Lecturi minunate vă doresc!

P.S. Nu uitați să citiți nota autoarei în ambele volume, având în vedere discuțiile controversate și greșite avute pe subiectul acestor cărți!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA TOTUL INCEPE CU NOI CU REDUCERE DE PE:

Titlu: TOTUL INCEPE CU NOI
Autor: Colleen Hoover
An apariție : 2022
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 2135

Alte recenzii de la Colleen Hoover:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 3 ani, 10 luni, 7 zile și a scris până acum 313 articole. Se află pe poziția 6 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments