Recenzie „Iubire dincolo de timp” de Tamara Ireland Stone

by | Oct 31, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA IUBIRE DINCOLO DE TIMP ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Îmi amintesc cât de pasionată eram de romanele de ChickLit-urile romantice în perioada adolescenței. Erau ușor de citit și poveștile mi se păreau impresionante la vremea aceea. Sunt câteva care mi-au plăcut foarte mult, dar pe care nu aș mai avea răbdarea să le recitesc a doua oară. Iubire dincolo de timp de Tamara Ireland Stone este o carte pe care am văzut-o întâmplător și am cumpărat-o pentru că m-a atras descrierea.

Este o carte emoționantă și prezintă povestea dintre doi tineri care nu pot fi împreună din cauza timpului. Da, știu că sună ciudat, dar timpul le stă în cale celor doi. Anna este o tânără inteligentă de 16 ani care aleargă în fiecare dimineață și ar vrea să călătorească. Într-o zi, este fermecată de un băiat cu părul răvășit extrem de chipeș.

Bennett este misterios și fermecător, cu un zâmbet care ar cuceri orice fată, însă ascunde un mare secret. A comis o mare greșeală și încearcă să stea departe de Anna, dar cei doi se îndrăgostesc iremediabil. Ea trăiește în Evanston, iar el în San Francisco. Diferența este că trăiesc în ani diferiți. Ea în 1995, el în 2012.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Tamara Ireland Stone

Între ei se nasc sentimente puternice și ajung să fie destul de apropiați. Bennett poate călători nu doar în timp, dar și în spațiu. O duce pe Anna în locuri superbe și este fericit alături de ea, chiar dacă relația lor este amenințată de condițiile impuse de spațiu și timp. Dragostea lor sfidează toate regulile și luptă pentru a putea avea o relație, chiar și la distanță de 17 ani.

Este o carte perfectă pentru adolescenți, mai ales pentru fetele pasionate de romance, care vor să se delecteze cu ceva lejer și cu o acțiune plină de suspans. Mi-a plăcut foarte mult atunci când am citit-o și este foarte bine scrisă pentru un ChickLit romance. Probabil că dacă aș fi citit-o peste 10 ani aș fi crezut că e puerilă, lucru care nu este greșit. Însă povestea dintre Anna și Bennet merită o lectură, mai ales că se citește repede.

Titlu: Iubire Dincolo De Timp
Autor: Tamara Ireland Stone
An apariție : 2014
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.10.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 492 zile și a scris până acum 74 articole. Se află pe poziția 20 din 153 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments