Recenzie „Timpul îndrăgostiților” de Tamara Ireland Stone

by | Oct 31, 2020 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA TIMPUL ÎNDRĂGOSTIȚILOR ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Timpul îndrăgostiților de Tamara Ireland Stone este continuarea volumului Iubire dincolo de timp și prezintă iubirea la distanță dintre cei doi protagoniști, Anna și Bennet. Însă aici vorbim de distanță temporală și nu spațială, care este aproape imposibilă. După ce s-au resemnat cu gândul că nu pot continua această relație, cei doi se reîntâlnesc și încearcă din nou.

Bennett este aruncat într-o buclă de timp asupra căreia nu are niciun control. Anna se îndrăgostește de el și suferă din cauza anilor și secolelor diferite în care se află. Inevitabil, Bennet aduce cu el urmări negative din cauza călătoriei în timp și spațiu și tulbură legile Universului.

Cartea aceasta rezolvă misterele din primul volum și le răspunde cititorilor la întrebări. Acțiunile lui Bennett au consecințe și este presat atât de iubita lui din 1995, cât și de tatăl lui din 2012. Problema este că nu se poate afla în ambele locuri în același timp și nu își permite să mai facă alte greșeli. Este vorba despre o alegere importantă pe care o are de făcut, care să fie definitivă.

Dacă în prima carte Bennet era doar un băiat solitar și misterios, în al doilea volum îi cunoaștem familia și prietenii și aflăm care sunt activitățile lui de zi cu zi. Îi este greu să ducă o viață dublă și să-și justifice absența față de părinții lui, dar pentru Anna ar fi în stare să facă orice.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Tamara Ireland Stone

Povestea dintre cei doi tineri este tristă, având în vedere că un obstacol atât de mare stă în calea lor. Au parte de multe momente frumoase, dar și de tristețe, pentru că nu pot fi împreună în același prezent. Un singur lucru este de ajuns pentru a schimba trecutul, prezentul și viitorul.

Această carte este mult mai emoționantă decât prima și ni-l prezintă pe adevăratul Bennet, un tânăr care luptă pentru persoana iubită și care se împarte între două universuri diferite, încercând din răsputeri să găsească un echilibru.

Titlu: Timpul îndrăgostiților
Autor: Tamara Ireland Stone
An apariție : 2015
Editura: LEDA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.10.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Evanghelia după Isus Cristos, publicată în 1991 de José Saramago, este un roman construit prin reinterpretarea Noului Testament. Criticat de unii, printre care și de către Biserica Romano-Catolică, Saramago surprinde și deranjează prin viziunea sa șocantă asupra...

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Poate credeați că după 40 de romane și peste 40 de ani de scriere, King și-a stors toată inspirația și nu mai e capabil de ceva senzațional. Ei bine, a ținut să ne demonstreze că ne înșelăm și ne-a trântit pe masă încă o cărămidă, o călătorie terifiantă, cu nenumărate...

Recenzie “Duma Key” de Stephen King

Recenzie “Duma Key” de Stephen King

Recunoașteți că vă era dor de un King. Mie, cu siguranță, îmi era. Iar Duma Key este una dintre poveștile sale de top, absolut captivantă.  Este o poveste cu fantome și spirite negre ce-și testează puterea pe muritori și are ca ambient un cadru de vis. Unul în care,...

Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 485 zile și a scris până acum 73 articole. Se află pe poziția 20 din 153 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments