Recenzie „Kit Black” de Monica Ramirez

de | sept. 5, 2017 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA KIT BLACK ARE REDUCERE PE:

O carte primită cadou de la o persoană minunată, a reprezentat pentru mine o dublă surpriză.

Povestea unei fete Kit, o fată cu vise măreţe dar cu un start în viaţă în neconcordanţă cu ele. Fiica unei prostituate, îşi doreşte nespus de mult să devină pirat ca să nu împărtăşească aceeaşi soartă ca a mamei sale.

Cunoscând prea bine viaţa de la bordol alege să umble deghizată în bărbat. Viseză să nu-şi vândă trupul ci să se dăruiască doar bărbatului iubit.

Dacă îți place recenzia cărții KIT BLACK, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Monica Ramirez

Trebuia să recunosc că pentru o fată crescută într-un bordel ştiam destul de puţine despre actul dragostei în sine. Oricum după acea seară aveam să ştiu exact de ce veneau toate valurile acelea de bărbaţi la bordel pentru a-şi cheltui şi ultimii bănuţi. Iar cel care avea să mă înveţe era elegant, curat, mirosea bine, era educat şi mai frumos decât îngerii pictaţi în biserica din deal.

Dar condiţia ei şi visele măreţe o vor împinge spre alegeri nesăbuite? Va fi capabilă să-şi depăşească altfel condiţia decât prin prostituţie?

Acţiunea se petrece în secolul 18 în Ajaccio, Corsica. Locul unde Kit va întâlni bărbatul viselor sale: Armand Etienne Dupuis. Dar poate să se nască şi să dăinuie o poveste de dragoste între doi oameni atât de diferiţi pe scara socială?

Îl doream mai mult decât îmi doream propria răsuflare. Cum să descriu oare ce simţeam? Nu cred că există cuvinte. Era minunat, perfect. De parcă îmi curgea miere prin vene. Patul nici nu mai exista, pluteam undeva suspendată pe nori pufoşi, pe puf fin de gâscă.

Kit Black este o carte care corespunde vorbei: Esenţele tari se păstrează în sticlute mici. O poveste concentrată plină de iubire, piraţi, lupte, erotism, aventură, pasiune ce te va purta pe culmi nebănuite uneori cu zâmbetul pe buze, alteori cu durere în suflet.

Urcaţi la bordul corabiei alături de Kit Black spre a fi purtaţi prin aventura iubirii, dorinţei de succes, dezamăgirii şi acceptării, să vedeţi în ce port va poposi corabia sa.

Lectură plăcută !!!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA KIT BLACK CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: KIT BLACK
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2011
Editura: TRITONIC
Nr. Pagini: 125
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1266

Alte recenzii de la Monica Ramirez:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Daniela este redactor Booknation.ro de 2160 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Am citit carticica 😉 . Frumoasa povestea. Mi-ar fi placut sa fie ceva mai mult dar probabil nu ar mai fi avut farmecul de acum 🙂 . Oricum, stilul Monicai Ramirez imi place si voi mai citit, cu siguranta, si alte carti .