Recenzie “Kit Black” de Monica Ramirez

by | Sep 5, 2017 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA KIT BLACK ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

O carte primită cadou de la o persoană minunată, a reprezentat pentru mine o dublă surpriză.

Povestea unei fete Kit, o fată cu vise măreţe dar cu un start în viaţă în neconcordanţă cu ele. Fiica unei prostituate, îşi doreşte nespus de mult să devină pirat ca să nu împărtăşească aceeaşi soartă ca a mamei sale.

Cunoscând prea bine viaţa de la bordol alege să umble deghizată în bărbat. Viseză să nu-şi vândă trupul ci să se dăruiască doar bărbatului iubit.

Trebuia să recunosc că pentru o fată crescută într-un bordel ştiam destul de puţine despre actul dragostei în sine. Oricum după acea seară aveam să ştiu exact de ce veneau toate valurile acelea de bărbaţi la bordel pentru a-şi cheltui şi ultimii bănuţi. Iar cel care avea să mă înveţe era elegant, curat, mirosea bine, era educat şi mai frumos decât îngerii pictaţi în biserica din deal.

Dar condiţia ei şi visele măreţe o vor împinge spre alegeri nesăbuite? Va fi capabilă să-şi depăşească altfel condiţia decât prin prostituţie?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Monica Ramirez

Acţiunea se petrece în secolul 18 în Ajaccio, Corsica. Locul unde Kit va întâlni bărbatul viselor sale: Armand Etienne Dupuis. Dar poate să se nască şi să dăinuie o poveste de dragoste între doi oameni atât de diferiţi pe scara socială?

Îl doream mai mult decât îmi doream propria răsuflare. Cum să descriu oare ce simţeam? Nu cred că există cuvinte. Era minunat, perfect. De parcă îmi curgea miere prin vene. Patul nici nu mai exista, pluteam undeva suspendată pe nori pufoşi, pe puf fin de gâscă.

Kit Black este o carte care corespunde vorbei: Esenţele tari se păstrează în sticlute mici. O poveste concentrată plină de iubire, piraţi, lupte, erotism, aventură, pasiune ce te va purta pe culmi nebănuite uneori cu zâmbetul pe buze, alteori cu durere în suflet.

Urcaţi la bordul corabiei alături de Kit Black spre a fi purtaţi prin aventura iubirii, dorinţei de succes, dezamăgirii şi acceptării, să vedeţi în ce port va poposi corabia sa.

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA KIT BLACK ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Kit Black
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2011
Editura: TRITONIC
Nr. Pagini: 125
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Titlu: Cabina de săruturi Titlu-original: The kissing booth Autor: Beth Reeckles Editura: Leda Edge An apariție: 2018 Număr de pagini: 368 Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a...

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

De câteva zile le citesc plantelor de pe balcon din volumul II al romanul Eu cea de pe locul doi scrisă de Cezara Zamfir. Ele nu au ascultat și primul volum, încă nu erau născute, dar par acum destul de impresionante. E uimitor cum florile lor sunt mai deschise, mai...

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Titlu: Noi doi Autor: Diana Farca An apariție: 2020 Editura: Eleprint Număr de pagini: 167 Despre autor: Diana Farca este o autoare de beletristică care a debutat cu romanul ”La limită”, un roman ce se încadrează la ficțiune, istorie și romance. Următoarea carte...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1226 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 143 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mirela Barbalata

Am citit carticica 😉 . Frumoasa povestea. Mi-ar fi placut sa fie ceva mai mult dar probabil nu ar mai fi avut farmecul de acum 🙂 . Oricum, stilul Monicai Ramirez imi place si voi mai citit, cu siguranta, si alte carti .