Recenzie „Kit Black” de Monica Ramirez

de | sept. 5, 2017 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA KIT BLACK ARE REDUCERE PE:

O carte primită cadou de la o persoană minunată, a reprezentat pentru mine o dublă surpriză.

Povestea unei fete Kit, o fată cu vise măreţe dar cu un start în viaţă în neconcordanţă cu ele. Fiica unei prostituate, îşi doreşte nespus de mult să devină pirat ca să nu împărtăşească aceeaşi soartă ca a mamei sale.

Cunoscând prea bine viaţa de la bordol alege să umble deghizată în bărbat. Viseză să nu-şi vândă trupul ci să se dăruiască doar bărbatului iubit.

Dacă îți place recenzia cărții KIT BLACK, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Monica Ramirez

Trebuia să recunosc că pentru o fată crescută într-un bordel ştiam destul de puţine despre actul dragostei în sine. Oricum după acea seară aveam să ştiu exact de ce veneau toate valurile acelea de bărbaţi la bordel pentru a-şi cheltui şi ultimii bănuţi. Iar cel care avea să mă înveţe era elegant, curat, mirosea bine, era educat şi mai frumos decât îngerii pictaţi în biserica din deal.

Dar condiţia ei şi visele măreţe o vor împinge spre alegeri nesăbuite? Va fi capabilă să-şi depăşească altfel condiţia decât prin prostituţie?

Acţiunea se petrece în secolul 18 în Ajaccio, Corsica. Locul unde Kit va întâlni bărbatul viselor sale: Armand Etienne Dupuis. Dar poate să se nască şi să dăinuie o poveste de dragoste între doi oameni atât de diferiţi pe scara socială?

Îl doream mai mult decât îmi doream propria răsuflare. Cum să descriu oare ce simţeam? Nu cred că există cuvinte. Era minunat, perfect. De parcă îmi curgea miere prin vene. Patul nici nu mai exista, pluteam undeva suspendată pe nori pufoşi, pe puf fin de gâscă.

Kit Black este o carte care corespunde vorbei: Esenţele tari se păstrează în sticlute mici. O poveste concentrată plină de iubire, piraţi, lupte, erotism, aventură, pasiune ce te va purta pe culmi nebănuite uneori cu zâmbetul pe buze, alteori cu durere în suflet.

Urcaţi la bordul corabiei alături de Kit Black spre a fi purtaţi prin aventura iubirii, dorinţei de succes, dezamăgirii şi acceptării, să vedeţi în ce port va poposi corabia sa.

Lectură plăcută !!!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA KIT BLACK CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Kit Black
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2011
Editura: TRITONIC
Nr. Pagini: 125
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1232

Alte recenzii de la Monica Ramirez:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Solenoid” de Mircea Cărtărescu

Recenzie “Solenoid” de Mircea Cărtărescu

Cu siguranță Mircea Cărtărescu a ridicat literatura românească la un alt nivel. Pot să afirm că mă simt mândră să-i fiu contemporană. Și deși sunt abia la a doua carte a autorului, am planuri să continui să-l descopăr. Solenoid scoate la iveală istoria unui profesor...

Recenzie ”Bărbați fără femei” de Haruki Murakami

Recenzie ”Bărbați fără femei” de Haruki Murakami

Haruki Murakami este autorul care m-a cucerit de la prima carte pe care am citit-o acum câțiva ani. „La sud de graniță, la vest de soare” va rămâne, fără doar și poate, o carte foarte dragă sufletului meu, la care mă voi gândi mereu cu afecțiune, pentru că a fost...

Recenzie „Sezonul Uraganelor”, de Fernanda Melchor

Recenzie „Sezonul Uraganelor”, de Fernanda Melchor

Fernanda Melchor a reușit să stârnească vâlvă mare în sat, mai ales în satul cititorilor consacrati. Cele doua tabere în care s-au împărțit alesii notorii, sunt nimeni alții decât Pro sau Contra acestei cărți. Și poate nu atât contra, cât nu au reușit sa îi ducă...

0 0 votes
Article Rating
Daniela este redactor Booknation.ro de 2096 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Am citit carticica 😉 . Frumoasa povestea. Mi-ar fi placut sa fie ceva mai mult dar probabil nu ar mai fi avut farmecul de acum 🙂 . Oricum, stilul Monicai Ramirez imi place si voi mai citit, cu siguranta, si alte carti .