Recenzie „Loving Ben Cooper” de C.C. Monroe

de | feb. 5, 2022 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LOVING BEN COOPER ARE REDUCERE PE:

I, Ben Cooper, live my life with no control and no restraint. I live my life barely hanging on to a slipping ledge. I’ll never truly find peace or faith.

C.C. Monroe începe să devină, ușor-ușor, una dintre autoarele mele preferate. De origine americană, Monroe se specializează în povești de dragoste presărate cu dramă și sacrificii menite să ajute la consolidarea conceptului de suflet pereche și de cum fiecare încercare este mai simplu de trecut dacă ești alături de cei pe care îi iubești.

„Loving Ben Cooper” de C.C. Monroe este primul volum din seria Loving și ne face cunoștință cu Sadie și Ben, doi tineri diametral opuși care reușesc să-și găsească iubirea acolo unde se așteptau cel mai puțin. După cum știți, am citit această serie invers, începând-o cu volumul doi, așa că știam la ce să mă aștept atunci când am început primul volum. Ceea ce m-a surprins a fost cât de mult am putut să iubesc această carte și cât de ușor a fost să mă îndrăgostesc iremediabil de Ben și de modul în care o iubește pe Sadie.

“I’m going to kiss you, Sadie. I’m going to make you feel something.” 

“Ben, that’s dangerous.” She quivers against me, her words mimicking the action. 

“What’s dangerous isn’t the kiss. What’s dangerous,” I stop for a second to bite her neck, “is that in less than one day you’ve made me feel something I never felt in the twenty-two years of my life before you.”

Ben este solistul unei cunoscute trupe de rock și este obișnuit să aibă orice fată își dorește. Sadie nu a cunoscut niciodată iubirea și și-a dedicat viața credinței ei în Dumnezeu și dorinței de a deveni asistentă medicală. Viețile lor nu ar fi trebuit să se intersecteze niciodată, dar acest lucru se schimbă când prietena cea mai bună a lui Sadie, Kate, pe care o cunoaștem mai bine în volumul 2, o obligă să meargă la concertul unei faimoase trupe rock care se află în oraș.

Din prima clipă în care o vede, Ben știe că trebuie să o aibă pe Sadie, dar prima lor interacțiune nu se sfârșește așa cum spera băiatul, iar asta îl obligă să lupte pentru ceea ce îți dorește. Sadie și Ben se îndrăgostesc repede, doar trei zile care au să le schimbe restul vieții. Iubirea lor arde și vindecă răni pe care Ben le-a ținut ascunse ani de zile. Vede în Sadie salvarea lui și ajunge să o considere propriul drog care îl face mai bun.

Ben este genul de erou de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. O adoră pe Sadie și o respectă enorm. Nu mai există nimeni în viața lui în afară de ea, iar asta îl face să iubească cu o intensitate pe care nu am mai întâlnit-o. Am adorat modul în care un necredincios se îndrăgostește de o fată care îl iubește pe Dumnezeu și vede în ea religia lui. Salvarea care va avea să-l facă un bărbat demn de ea.

Demons in me are fighting to steal the angel inside of her. 

Cartea este scrisă din perspectiva ambelor personaje, în același stil pe care am ajuns să-l ador al autoarei. Plin de emoție, metafore, sensibilitate. Romanul se parcurge ușor, îndemnându-te să afli ce se va întâmpla cu ei și făcându-te să te îndrăgostești de iubirea lor.

A fost o carte pe care am adorat-o. Nu pot exprima în cuvinte modul în care această carte portretizează relația lor și iubirea ca întreg. Simt că orice aș spune nu va fi suficient. O să mă rezum la a spune doar că religia și dragostea nu s-au împletit niciodată mai bine. Că necredincioșii ajung să creadă și că iubirea este cea mai puternică forță din lume.

I’m coming back. Keep bringing me home, baby.

Mai erau dubii? Nota 10 din 10! Deși ar trebui să spun că îi ofer nota 100000.

Ți-a plăcut recenzia cărții LOVING BEN COOPER?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de C.C. Monroe

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LOVING BEN COOPER CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Loving Ben Cooper
Autor: C.C. Monroe
An apariție : 2017
Editura: C.C. MONROE
Nr. Pagini: 313
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Publicată la 5.02.2022
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 237

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Vreau să vă spun că această recenzie mă găsește extrem de confuză, pentru că eu eram sigură că aleg o carte cu o poveste de dragoste. WRONG!!! Nu am primit în niciun caz o poveste de dragoste, ci o poveste impactantă, șocantă, căreia i-am dat un rating mare pentru...

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Atunci când eram mică, obișnuiam să ascult multe povești la casetofon. Îmi aduc aminte clar când stăteam în bucătărie și mama îmi punea caseta și eu ascultăm fascinată. A fost modul în care imaginația mea s-a dezvoltat și modul în care am cunoscut lumi și personaje...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 455 zile și a scris până acum 29 articole. Se află pe poziția 23 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments