Recenzie „Loving Kate Beckett” de C.C. Monroe

de | ian. 19, 2022 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LOVING KATE BECKETT ARE REDUCERE PE:

But Eric got her, and like only a true artist could, he destroyed her.

C.C. Monroe este o scriitoare de origine americană care creionează povești de dragoste despre puterea iertării, dorința de salvare, sacrificiu și suflete pereche. Descoperind-o din pură întâmplare, nu mă așteptam ca stilul ei de scriere să-mi vorbească atât de direct și de profund pe cât a făcut-o, însă nu am fost niciodată mai fericită ca așteptările să-mi fie depășite. Seria Loving este o călătorie demnă să ajungă în bibliotecile tuturor, de aceea sper ca în viitor cărțile lui Monroe să fie traduse și la noi, pentru a fi accesibile unui public cât mai larg.

„Loving Kate Beckett” de C.C. Monroe este volumul doi din seria Loving și ne vorbește despre durere și forța vindecătoare a iubirii. Ne spune povești despre consecințele unei iubiri toxice și implicațiile pe care o astfel de iubire le poate avea asupra viitorului cuiva. Deși este volumul doi, cărțile seriei pot fi citite ca stand-alone, așa că dacă vă aflați în situația mea și doriți să începeți aventura cu acest roman nu vă strică cu nimic plăcerea lecturii.

Kate și Nick sunt protagoniștii acestui volum. Nick a fost îndrăgostit de Kate din prima clipă în care a văzut-o, în urmă cu patru ani, și și-a dorit ca ea să fie a lui încă de atunci. Însă soarta a avut alte planuri, obligându-l să privească femeia pe care o iubește cum este într-o relație cu alt bărbat.

“I’ve watched her love someone else for years, and I can’t be that man anymore. I need to be her story.”

Kate se află într-o relație cu Eric, un dependent de droguri care nu îi este fidel și care o face să-și piardă orice respect pentru sine. Femeia nu mai e îndrăgostită de iubitul ei de ceva timp, dar simțul acut al îndatoririi o face să se încăpățâneze că îl poate salva. Kate refuză să fie încă o persoană care îl părăsește pe Eric, fiind dispusă să se lase pradă unei vieți care deja nu-i mai aparține. Cu toate acestea, gândurile lui Kate sunt pline de scenarii în care își câștigă dreptul la fericire până la adânci bătrâneți împreună cu Nick, bărbatul care i-a fost aproape în ultimii ani și i-a oferit tot sprijinul său.

If I can revive the love of my life, then I’ll be a whole man again.

Când lucrurile degenerează, Kate este conștientă că trebuie să-l lase în urmă pe Eric și să încerce să se vindece, iar Nick vrea cu tot sufletul ca ea să se vindece în brațele lui. Povestea lor de dragoste este foarte sensibilă și frumoasă. Nick este un adevărat bărbat care știe ce vrea și nu tolerează jocurile copilărești. Modul în care o iubește pe Kate îl face un erou foarte iubit de către cititori și îi oferă acea latură de mister care îl face cu atât mai atractiv.

Pe de altă parte, Kate a avut momente în care nu a rezonat foarte bine cu așteptările pe care le aveam. De multe ori a avut reacții puerile și a încercat să îndepărteze oamenii din jurul ei exact ca un copil care are o pasă proastă, lucru care nu mi se pare că s-a potrivit foarte bine cu romanul. Cu toate acestea, ei doi împreună formează un cuplu frumos și ne arată ce înseamnă să fii într-o relație cu adevărat sănătoasă.

“I would walk the pits of hell for you. Cut myself open and hand you my fucking heart, kitten, if it would show you how much I love you. A man can love anyone, but to live and die for a woman—now that’s breathing. That’s a worthy sacrifice.”

Cartea e scrisă din ambele perspective ale personajelor principale, capitolele fiind presărate cu întoarceri în timp care ne oferă o imagine mult mai clară asupra vieții lor. Stilul de scriere e boem, sensibil, plin de emoție. Devine imposibil să nu te prindă în mreje și să îți dorești să descoperi finalul poveștii.

Cu toate acestea, nu voi putea da o notă maximă cărții din cauza unui plot pe care nu îl agreez în cărți, iar atunci când l-am văzut, am avut tendința să abandonez romanul. Nu o să dau detalii, pentru că nu vreau să vă dau spoiler, dar veți descoperi despre ce vorbesc atunci când veți citi cartea.

Îi ofer 8.5 din 10.

 

Ți-a plăcut recenzia cărții LOVING KATE BECKETT?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de C.C. Monroe

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LOVING KATE BECKETT CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Loving Kate Beckett
Autor: C.C. Monroe
An apariție : 2020
Editura: C.C. MONROE
Nr. Pagini: 287
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Publicată la 19.01.2022
Nota recenzorului: 8.5 / 10
Vizualizari recenzie: 29

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

-S-a sacrificat pe sine, venindu-ți în ajutor. A făcut-o din cea mai pură iubire. Și-a recăpătat Gloria Apusă. Dar el te-a ales pe tine. A ales să cadă. Jennifer L. Armentrout ar putea să scrie orice și aș iubi fiecare carte în parte. Scriitoare hibrid, Armentrout are...

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Doamna England mi-a făcut cu ochiul de când am văzut-o la precomandă pe site-ul Nemira. Am pândit-o, am ocolit-o, am pus-o în coș, am dat-o jos, am pus-o iar...știți circuitul, nu trebuie să vi-l povestesc eu. Cert e că finalul a fost unul fericit și a ajuns la mine...

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

În viață n-ar trebui să colecționăm mașini de lux sau bijuterii de firmă, ci momente de bunătate și amintiri cu oamenii ce ne-au atins sufletul. Doamna Harris este văduvă de douăzeci de ani, fără urmași; a avut o căsnicie trainică și liniștită, și-a iubit și respectat...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 416 zile și a scris până acum 27 articole. Se află pe poziția 24 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments