Recenzie ”Lucruri prețioase” de Janelle Brown

de | sept. 2, 2023 | Beletristică, Horror și Thriller, Literatură Contemporană, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA LUCRURI PREȚIOASE ARE REDUCERE PE:

coperta Lucruri pretioase”Lucruri prețioase” de Janelle Brown este un thriller psihologic citit în luna august. Când am terminat cartea asta, mi-am dat seama că mi-a plăcut atât de mult încât e musai să o recomand mai departe. Nu doar pentru că e un roman de suspans bun, ci și pentru poveste, personaje și mesajele transmise în ea.

Lucruri prețioase pot fi și o prietenie, o comunicare bună și nu doar avuțiile materiale după care se pare că ar tânji majoritatea dintre noi

Romanul ăsta psihologic le are pe toate. E un fel bogat, plin de ingrediente proaspete și condimentat cu ceva picant în doza perfectă pentru a stârni plăcere, interes și poftă pentru mai mult.

Avem o mamă care se ocupă cu furtișaguri dar care vrea mai mult pentru și de la fiica ei.

Există o fiică care dorește să-și depășească situația din familie dar ajunge să-și eclipseze mama în ale hoției, deși jură să nu devină ca ea.

Dacă îți place recenzia cărții LUCRURI PREȚIOASE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Janelle Brown

Apare un bărbat carismatic care le cucerește pe amândouă și le bagă în belele, în cele din urmă sfârșind ciudat.

Ni se prezintă o poveste din trecut și o poveste din prezent care ajung să se întretaie în cele mai bizare moduri.

Iar un detectiv isteț, dar prea insistent și încrezător pentru binele lui, se pune pe urmele tuturor băgându-le bețe în roate.

Ca atmosferă avem una de lux, elegantă, așa cum sugerează și titlul. Conace cu mobilă scumpă și lucruri prețioase care parcă se cer șterpelite și o iubire adolescentină bolnăvicioasă pentru care se pregătește în prezent o mare răzbunare.

Două femei cu un stil de viață total diferit ajung de la dușmănie la alianțe nebănuite când situația o cere

Iar asta face deliciul romanului psihologic din punctul meu de vedere.

Stilul narativ și povestea m-au atras imediat. Avem o femeie hoț de profesie care fură din casele celor bogați însă respectând mereu o regulă de aur. Însă atunci când mama ei se îmbolnăvește grav și e nevoie de bani mulți pentru tratament, ea decide să dea o lovitură uriașă, și nu va mai ține cont de nimic altceva.

Iar locul spargerii are legătură cu ceva din trecutul ei.

Începusem cartea aceasta în urmă cu ceva timp dar într-o noapte atât m-am ținut de ea încât atunci când am terminat-o, afară dădeau zorile.

V-o recomand cu toată tăria. Dacă nu vă va impresiona povestea și felul în care se schimbă scenariul, să vă plângeți mie aici!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LUCRURI PREȚIOASE CU REDUCERE DE PE:

Titlu: LUCRURI PREȚIOASE
Autor: Janelle Brown
An apariție : 2022
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 560
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1706

Alte recenzii de la Janelle Brown:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 5 ani, 1 lună, 27 zile și a scris până acum 418 articole. Se află pe poziția 5 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments