Recenzie ”Lucruri prețioase” de Janelle Brown

de | sept. 2, 2023 | Beletristică, Horror și Thriller, Literatură Contemporană, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA LUCRURI PREȚIOASE ARE REDUCERE PE:

coperta Lucruri pretioase”Lucruri prețioase” de Janelle Brown este un thriller psihologic citit în luna august. Când am terminat cartea asta, mi-am dat seama că mi-a plăcut atât de mult încât e musai să o recomand mai departe. Nu doar pentru că e un roman de suspans bun, ci și pentru poveste, personaje și mesajele transmise în ea.

Lucruri prețioase pot fi și o prietenie, o comunicare bună și nu doar avuțiile materiale după care se pare că ar tânji majoritatea dintre noi

Romanul ăsta psihologic le are pe toate. E un fel bogat, plin de ingrediente proaspete și condimentat cu ceva picant în doza perfectă pentru a stârni plăcere, interes și poftă pentru mai mult.

Avem o mamă care se ocupă cu furtișaguri dar care vrea mai mult pentru și de la fiica ei.

Există o fiică care dorește să-și depășească situația din familie dar ajunge să-și eclipseze mama în ale hoției, deși jură să nu devină ca ea.

Dacă îți place recenzia cărții LUCRURI PREȚIOASE, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Janelle Brown

Apare un bărbat carismatic care le cucerește pe amândouă și le bagă în belele, în cele din urmă sfârșind ciudat.

Ni se prezintă o poveste din trecut și o poveste din prezent care ajung să se întretaie în cele mai bizare moduri.

Iar un detectiv isteț, dar prea insistent și încrezător pentru binele lui, se pune pe urmele tuturor băgându-le bețe în roate.

Ca atmosferă avem una de lux, elegantă, așa cum sugerează și titlul. Conace cu mobilă scumpă și lucruri prețioase care parcă se cer șterpelite și o iubire adolescentină bolnăvicioasă pentru care se pregătește în prezent o mare răzbunare.

Două femei cu un stil de viață total diferit ajung de la dușmănie la alianțe nebănuite când situația o cere

Iar asta face deliciul romanului psihologic din punctul meu de vedere.

Stilul narativ și povestea m-au atras imediat. Avem o femeie hoț de profesie care fură din casele celor bogați însă respectând mereu o regulă de aur. Însă atunci când mama ei se îmbolnăvește grav și e nevoie de bani mulți pentru tratament, ea decide să dea o lovitură uriașă, și nu va mai ține cont de nimic altceva.

Iar locul spargerii are legătură cu ceva din trecutul ei.

Începusem cartea aceasta în urmă cu ceva timp dar într-o noapte atât m-am ținut de ea încât atunci când am terminat-o, afară dădeau zorile.

V-o recomand cu toată tăria. Dacă nu vă va impresiona povestea și felul în care se schimbă scenariul, să vă plângeți mie aici!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LUCRURI PREȚIOASE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: LUCRURI PREȚIOASE
Autor: Janelle Brown
An apariție : 2022
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 560
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 194

Alte recenzii de la Janelle Brown:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

"Toate florile Parisului" de Sarah Jio e o ficțiune istorică despre dragoste, supraviețuire și sacrificii în cel de-Al Doilea Război Mondial. Este cu adevărat o carte emoționantă care mie mi se pare perfectă de citit toamna. Viețile a două femei se întretaie iar...

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Viața este o cursă cu obstacole, obstacole ce parcă nu se termină niciodată și cu greu se lasă depășite. Momentele de fericire alternează cu cele neplăcute care ne pun răbdarea și rezistența la încercare. Am citit Hamnet scrisă de această autoare (care a fost...

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Am început să citesc această carte pentru că am primit-o în dar şi chiar dacă pe copertă scria că este un Bestseller al “The Sunday Times” nu o mai văzusem nicăieri în public şi nu citisem nimic despre ea. La ce te gândeşti când vezi Pandora? Desigur: cutia Pandorei,...

0 0 votes
Article Rating
Oana Maria Stefan este redactor Booknation.ro de 1811 zile și a scris până acum 408 articole. Se află pe poziția 4 din 43 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Oana Maria Stefan aici. Oana Maria Stefan are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

[…] Lucruri prețioase de Janelle Brown […]