Recenzie „Lupta” de Jennifer L. Armentrout

de | iul. 20, 2021 | Beletristică, Dragoste, Fantezie, Recenzii cărți

🔥 CARTEA LUPTA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Fiecare celulă din trup îmi cerea să mă întorc la Josie, pentru că era a mea. Pentru că locul meu era cu ea, lângă ea și înăuntrul ei.

Jennifer L. Armentrout nu se dezminte niciodată. Scriitoare de bestsellere internaționale și câștigătoare a numeroase premii de profil, Armentrout este pentru mine genul de autor căruia îi cumpăr cărțile fără ca măcar să citesc descrierea, pentru că sunt sigură că nu mă va dezamăgi niciodată. Modul în care ea reușește să scrie fantasy împletit cu romance, într-un mod atât de frumos și captivant este un talent pe care nu mulți autori îl au.

… pentru că nimeni nu se mai luptase pentru Seth până acum.

Iar eu asta voiam.

Voiam să lupt pentru el până la ultima suflare.

Lupta” de Jennifer L. Armentrout este volumul 3 din seria Titanii și continuă povestea începută magistral în primele volume, Întoarcerea și Puterea, a căror recenzii le puteți găsi deja aici și aici.

Seth este acum Ucigașul de Zei, iar puterea care îi curge prin vene reprezintă o amenințare pentru Josie, motiv pentru care bărbatul alege să plece cât mai departe de ea, ca să poată fi în siguranță. Drumurile îl poartă spre insula pe care a crescut, loc în care își descoperă adevărată natură, aceea de zeu absolut, și ajunge să-și pună la îndoială decizia de a pleca de lângă Josie.

Josie însă nu se lasă descurajată. Este sigură de sentimentele pe care le are față de Seth și este hotărâtă să plece în căutarea lui și să-l aducă acasă, acolo unde îi este locul, lângă ea. Dar planurile lui Josie sunt date peste cap când titanii o răpesc, folosind-o drept sursă de hrană.

Să îl iubesc nu însemna că nu eram dezamăgită de alegerile lui – că acele alegeri nu mă răniseră profund. Să îl iubesc nu însemna că putea continua să facă acele alegeri și că eu aveam să îl iert la nesfârșit. Să îl iubesc însemna că știusem, din prima clipă când mă îndrăgostisem de Seth, că era complicat și că nu va fi ușor să îl iubesc. Să îl iubesc… Ei bine, însemna că îmi doream să lupt pentru el.

Să îl iubesc însemna că și el trebuia să fie dispus să lupte pentru mine.

Seth nu poate sta departe de Josie, așa că, folosindu-se de noile sale abilități de zeu, o vizitează fără ca fata să știe, până când nu o mai poate găsi și află ce s-a întâmplat cu ea. Cuprins de remușcări că a lăsat-o neprotejată, Seth este dispus să facă orice pentru a o salva pe Josie.

Lucru care se întâmplă destul de curând și îl face pe Seth să conștientizeze că iubirea pe care ei doi o împărtășesc este și o responsabilitate pe care el trebuie să și-o asume. Responsabilitate la care curând se vor adăuga și altele, pentru că Josie află că este însărcinată.

De obicei, nu sunt fana poveștii cu sarcina. Mi se pare că se încearcă o condimentare a plot-ului când, de fapt, nu este mai nimic de salvat. Dar în acest caz nu am simțit asta. Mi s-a părut că povestea a curs natural și că o sarcină a venit cumva firesc pentru ei doi și pentru drumul pe care se aflau împreună. Am iubit reacția lui Seth la aflarea veștii și m-a făcut să mă îndrăgostesc și mai mult de el.

Nu te mai părăsesc! Suntem împreună, Josie! Dacă există ceva pe lumea asta, noi suntem.

Romanul continuă să fie narat din ambele perspective ale personajelor principale, în același stil care te vrăjește, presărat cu romantism și amuzament. Jennifer L. Armentrout creionează cu măiestrie cele mai frumoase imagini întâlnite până acum de mine în romanele de gen. O minunăție de carte și, deși mai am de citit ultimul volum, pot afirma de pe acum că este o serie minunată, pe care o iubesc.

Dacă ți s-ar întâmpla din nou ceva… Aș arde lumea asta din temelii și apoi aș distruge Olimpul.

La fel ca la celelalte volume, acord nota 10. Și vă recomand să citiți seria cât mai repede.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții LUPTA?

Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA LUPTA CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Lupta
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2020
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 20.07.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Rătăcirile fetei nesăbuite” de Mario Vargas Llosa

Recenzie „Rătăcirile fetei nesăbuite” de Mario Vargas Llosa

Mario Vargas Llosa și „Rătăcirile fetei nesăbuite” care au ajuns cu plăcere în topul cărților mele, de succes. Da, da, eu m-am îndrăgostit! De fapt, mă îndrăgostesc de autorii care: îmi creează atmosfera lui Zweig, are povestea lui Marquez, realitatea lui Maugham,...

Recenzie ”Penelopiada” de Margaret Atwood

Recenzie ”Penelopiada” de Margaret Atwood

Cartea face parte dintr-o colecție, Canongate Myth Series, care cuprinde 100 de nuvele scrise de scriitori din toată lumea cu diferite subiecte reinterpretate din diverse mitologii. Având ca personaje principale monștri sacri ai mitologiei, propune variante...

Recenzie ”Cât aur ascund aceste coline” de C Pam Zhang

Recenzie ”Cât aur ascund aceste coline” de C Pam Zhang

What makes a home a home? Mă așteptam la o altfel de poveste, la ceva apropiat de un scenariu de film country. Dar este altceva. Este o dramă care vorbește de sacrificii și de lipsa de opțiuni. Este povestea unei familii greu încercate, de imigranți care simbolizează...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 124 zile și a scris până acum 8 articole. Se află pe poziția 25 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments