Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

by | Sep 22, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA LUPTA PE Cartepedia

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo.

Atunci când începe să înțeleagă ceea ce s-a întâmplat cu el, totul capătă un alt sens iar viața lui se transformă brusc în ceea ce a fost menit să se întâmple. Acum Seth este invincibil, este Cel Numit. Zeii știau că va veni această zi, ei știau profeția dar nimeni nu îi spusese nimic, nici măcar Apollo.

Trebuie să își îmbrățișeze noua viață, departe de Josie, de femeia pe care o iubește, bântuit de remușcările plecării lui, înconjurat acum de preotesele din propriul templu, de oamenii care i se închină lui și care îl numesc stăpân, cu noua nevoie de a se hrăni cu eter. Cum ar mai putea fi Josie vreodată în siguranță cu el?

Convinsă că Seth nu este periculos, Josie face tot posibilul să le arate tuturor asta. Ea trebuie să îi convingă pe toți să plece împreună cu ea în Andros. Dar încă mai au semizei de găsit, încă îl au pe Gable care trebuie protejat și încă au titanii pe urmele lor.

Iar atunci când inima ei este spulberată și zdrobită, atunci când este răpită de Hyperion, Seth nu este acolo, Apollo nu este acolo, nimeni nu o salvează, nimeni nu vine să o scape de titanii care se hrănesc cu eterul ei. În chinuri dureroase, cu puterile blocate, Josie crede că își va găsi sfârșitul.

Dar viața nu îi poate ține prea departe unul de celălalt iar atunci când Seth află ceea ce i s-a întâmplat lui Josie, e gata să distrugă toți titanii. Însă el nu știe ce dezechilibru aveau să provoace morțile lor. Când Seth o găsește, furia și dorința de răzbunare ard în inima lui. După ce vede felul în care a fost chinuită, el își jură că îl va ucide și pe Hyperion. Dar ce se va întâmpla cu lumea după ce vor dispărea unele dintre cele mai importante ființe ce stau la baza ei?

După zile întregi de recuperare, de coșmaruri și de suferință, Josie începe să se vindece foarte lent, însă una dintre acțiunile lui Hyperion a făcut ca puterile ei să fie blocate iar vindecarea durează acum mult mai mult. Seth, Josie, Alex, Aiden trebuie să pună la cale un plan prin care să îi găsească pe restul semizeilor pentru a încheia ceea ce au început.

Dar nu este ușor iar piedicile care apar în drumul lor pare că au mii de cotituri, de ramificații ce duc la o mulțime de alte probleme, iar atunci când Josie primește cea mai importantă veste din viața ei, totul e gata să se destrame. Cum ar putea ea să îi spună lui Seth adevărul? Cum poate ca viața ei să ia o asemenea întorsătură tocmai în toiul unui război?

Dar dacă viața lor e mai complicată decât ar fi crezut ei vreodată? Dacă veșnicia pe care au întânit-o are de fapt un sfârșit? Într-o luptă pe viață și pe moarte sunt gata să riște totul.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA LUPTA PE Cartepedia

Titlu: Lupta
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2020
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 381
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 22.09.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

Recenzie ,,Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

Louise are nevoie să iasă din rutină iar când îl întâlnește pe David la bar, atracția dintre ei este zguduitoare. Însă David se retrage după un sărut iar șocul lor apare atunci când află că vor munci împreună și că David va fi șeful ei. David îi arată lui Louise că nu...

Recenzie ,,Frânturi de lumină” de Amie Kaufman și Meagan Spooner

Recenzie ,,Frânturi de lumină” de Amie Kaufman și Meagan Spooner

Sofia a plecat de pe Avon cu un an în urmă, când tatăl ei a murit. Acum singurul ei scop este să îl omoare pe cel care i-a distrus viața, cel care conduce universul și din cauza căruia se pierd atâtea vieți nevinovate. Gideon este un hacker expert, cu o viață secretă...

Recenzie ,,Fărâme de șoapte” de Amie Kaufman & Meagan Spooner

Recenzie ,,Fărâme de șoapte” de Amie Kaufman & Meagan Spooner

Treaba lui Jubilee Chase este  să supună coloniștii rebeli de pe Avon.  Și să aibă grijă la cei care sunt afectați de Furie pentru că ea este singura pe care nu o poate afecta întrucât ea nu visează. Nu a mai visat din copilărie. Și nici dacă ar fi visat nu ar fi...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 275 zile și a scris până acum 90 articole. Se află pe poziția 15 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments