Recenzie “Mai fierbinte ca focul” de Jennifer L. Armentrout

by | Feb 16, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA MAI FIERBINTE CA FOCUL ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

  Layla este o fată specială care a crescut toată viața alături de Gardieni. Gardienii sunt gargui meniți să apere lumea de demoni, însă Layla este pe jumătate gargui, pe jumătate demon iar abilitatea ei este că poate vedea sufletele celor din jurul ei dar nu poate săruta niciun deținător al vreunui suflet fără să îl ucidă. La doar șaptesprezece ani, Layla ar putea fi o simplă adolescentă dar aceasta se luptă cu latura ei demonică, cu pofta teribilă pe care o simte de fiecare dată în apropierea sufletelor din jurul ei iar dulciurile și sucul de portocale sunt singurele care îi stăpânesc pofta copleșitoare.

Ceea ce nu știe Layla este că toată viața a trăit într-o minciună dar va trece mult până va afla adevărul din spatele existenței sale. În cele mai grele momente, singura ei alinare este Zayne, fiul tatălui ei adoptiv. Zayne a fost alături de ea încă din copilărie și este persoana în care Layla are cea mai mare încredere. Dar atunci când noi gargui se opresc în fortăreața Gardienilor, inclusiv Danika, gelozia își pune amprenta asupra Laylei și se îndepărtează de Zayne.

Curând, noi demoni apar pe urmele protagonistei iar întrebările încep să își facă loc în mintea ei. Încercând să se ascundă de familia ei, Layla îl întâlnește pe frumosul, fermecătorul, Roth, un demon de nivel superior, plin de el, arogant care se dovedește într-un mod surprinzător, a nu fi o amenințare pentru Layla. Toată viața ei a crescut cu ura față de demoni, față de jumătatea impură din ea iar acum tot ce știa este dat peste cap.

Roth este mult mai misterios decât credea aceasta dar în scurt timp, cei doi află originea Laylei și motivul pentru care demonii sunt pe urmele ei. Încrederea Laylei în ceea ce ea o numea familie este distrusă iar acum tot ce  i-a rămas este încrederea într-un demon de nivel superior și misiunea de a descoperi toate motivele pentru care ea este atât de importantă pentru demoni.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

Se pare că Roth știe că abilitățile și sângele ei sunt cheia unui plan malefic ce trebuie împiedicat, însă pentru acest lucru au nevoie de a afla restul elementelor necesare pentru a împiedica distrugerea lumii. Layla și Roth pornesc împreună pe un drum minat iar minciunile plutesc deasupra lor, însă mai mult de atât, atracția dintre cei doi este atât de mare, lucru ce o înspăimântă pe Layla. Cel mai greu moment este atunci când Layla este pusă să aleagă între două dintre persoanele pe care aceasta nici nu realiza că le iubește atât de mult.

Ce decizie va lua Layla? Și cum va trece ea peste trădarea și minciunile Gardienilor? Va reuși oare Roth să scape de flăcările iadului? Și, cel mai important, își vor duce planul la bun sfărșit fără ca cineva drag să fie ucis? Într-o lume în care demonii și Gardienii se urăsc, o dovadă de pace și de iubire va schimba toate teoriile ce au dăinuit generații întregi…

 

Titlu: Mai Fierbinte Ca Focul
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2019
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 461
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 16.02.2020
Nota recenzorului: 10/10

Aspecte Pozitive:

Ideea universului creat de autoarea este una originală și mi-au plăcut foarte mult personajele conturate de aceasta.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Nicolae Iorga afirma că “Un popor care nu-și cunoaşte istoria este ca un copil care nu-și cunoaşte părinţii!”.  Pe acest principiu, autorul, din dorința de a informa opinia publică română asupra Genocidului din 1915, subiect încă prea puțin cunoscut populației din...

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Bună, dragi cititori! Vă îmbrățișez cu aroma de ceai de toamnă și vă invit să descoperim o lume magică împreună. Astăzi este mai mult pentru cei care au în casă sau cunosc un princhindel căruia i-ar putea dărui o carte încântătoare. Romanul Meșterul ceasornicar se...

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Ce mai faceți?! Mi-a fost de dor de voi. Am citit mult zilele acestea și am fost dornică să vă împărtășesc ce am mai descoperit prin lumea cărților. Culorile anotimpului mi-au adus, cu iz de toamnă, cartea Magia punctelor scrisă de Ștefania Tudorache.  Volumul...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 271 zile și a scris până acum 85 articole. Se află pe poziția 16 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments