Recenzie Marat. Iubirea are spini de Natașa Alina Culea

by | Feb 27, 2015 | Beletristică, Chick Lit & Romance, Literatură Contemporană, Literatura Română, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA MARAT. IUBIREA ARE SPINI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Marat.-Iubirea-are-spini-cu-dantela-2-ver-788x1024

Marat. Iubirea are spini e cel de-al doilea roman scris de Natașa Alina Culea. Lansarea a avut loc săptămâna trecută, dar eu am fost printre norocoșii care au primit un exemplar semnat de autoare chiar înainte de acest eveniment! Pe această cale țin să îi mulțumesc încă o dată Natașei pentru asta!

Spre deosebire de primul roman, Natașa, bărbații și psihanalistul, care e mult mai îndrăzneț – Marat. Iubirea are spini, e o poveste romantică, scris cu multă eleganță și rafinament (nici nu se putea altfel!). Povestea, inspirată din realitate, o are în centru pe Alina – o tânără pasionată de tot ce este frumos ce are o viață aparent liniștită, lipsită de probleme. Are o relație cu Denis. Amândoi sunt mulțumiți unul de celălalt deși sunt foarte diferiți. Cu ocazia Crăciunului, Denis o roagă pe Alina să plece, în locul său, la Beijing pentru a se ocupa de aprovizionarea magazinelor sale.

Însă, ce se va întâmpla aici îi va schimba pentru totdeauna viața Alinei. Într-o seară, pe ritmurile piesei Milion Alyh Roz, Alina îl descoperă pe Marat. Iubirea se instalează fulgerător și Alina se vede prinsă între ciocan și nicovală. Alege cu mintea și se întoarce în țară însă, fantoma lui Marat nu îi va da pace. O va bântui zi și noapte, indiferent de locul în care se află – căci, cu timpul, Alina devine un fotograf de succes.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Natașa Alina Culea

Deși romanele de dragoste tind să fie previzibile,  Marat. Iubirea are spini nu se înscrie în acest tipar. Nu poți lăsa cartea din mână pentru că nu reușești să îți dai seama ce se va întâmpla când vei întoarce pagina. O poveste ce te cucerește prin profunzimea trăirilor interioare, prin sensibilitatea scriituri, prin… iubirea fără margini ce o reflectă!

11002599_935097963166975_6042172670719554153_n

🔥 CARTEA MARAT. IUBIREA ARE SPINI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Marat. Iubirea Are Spini
Autor: Natașa Alina Culea
An apariție : 2015
Editura: EPUBLISHERS
Nr. Pagini: 247
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.02.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Un roman de dragoste cum nu am mai citit de mult. Scris cu o gingășie și o eleganță aparte. O poveste ce te plimbă prin toată lumea în căutarea unui ideal.

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Recenzie ”A doua șansă” de Christine Riccio

Titlu: A doua șansă Titlu-original: Again, but Better Autor: Christine Riccio Editura: Leda Edge An apariție: 2019 Număr de pagini: 496 Despre autor: Christine Riccio este o vlogăriță celebră care deține canalul de Youtube polandbananasBOOKS. ”A doua șansă” este...

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Recenzie „Când vina ne desparte” de Liane Moriarty

Stilul lui Liane Moriarty mi-a atras atenția încă de la prima carte citită, Am uitat să fim fericiți. Autoarea are abilitatea de a pătrunde în mintea personajelor și de a le analiza acestora comportamentele și trăirile. Când vina ne desparte este o carte extrem de...

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Recenzie „Memoriile unui motan călător” de Hiro Arikawa

Cărțile cu animale sunt cu adevărat geniale, cel puțin pentru mine. Este bine să intrăm în lumea unui câine sau a unei pisici și să le înțelegem comportamentele față de noi. Memoriile unui motan călător de Hiro Arikawa  m-a distrat, dar m-a și emoționat profund....

Diana Elena Neaţă este redactor Booknation.ro de 2132 zile și a scris până acum 235 articole. Se află pe poziția 6 din 146 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Adi
Adi

O carte excelenta!

Ioana Radu

Am citit-o si eu. Chiar este o carte foarte buna! O recomand cu drag!

AnLi
AnLi

O carte care trebuie citita, o recomand cu caldura