Recenzie Natașa, bărbații și psihanalistul de Natașa Alina Culea

Titlu: Natașa Bărbații și Psihanalistul
Autor: Natașa Alina Culea
An apariție : 2014
Editura: epublishers
Nr. Pagini: 216
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Diana Elena Neaţă
Publicată la 27.02.2015
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI NATAȘA BĂRBAȚII ȘI PSIHANALISTUL PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Natasa, barbatii si psihanalistul

Cu Natașa Alina Culea v-am făcut cunoștință nu cu mult timp în urmă, prin intermediul unui interviu tare reușit. De cum am făcut cunoștință cu scriitura ei, prin intermediul blogului, mi-am zis: “tipa asta scrie tare bine” – și eu citesc mult, nu mă las impresionată cu una cu două. Așa că i-am comandat primul roman – Natașa, bărbații și psihanalistul.

După o eșuarea unei relații ce a durat șase ani, Natașa, pornește în căutarea unei iubiri adevărate… Viața pe care o adoptă pare ruptă din romanele lui Candace Bushnell: prietene, petreceri, relații cu tot felul de bărbați… Dar e vreo diferență între Natașa și Carrie Bradshaw? Da, e! Natașa are un zbucium interior, ceva ce o macină lent, Carrie e doar prinsă între iubiri… Astfel, în viața ei mondenă își va făcea loc și domnul Damian – psihanalistul –  cel care o va ajută să vadă viața cu alți ochi. Dar, gata cu “spoiler-ele”.  Cine vrea să știe ce se petrece în carte să o citească!

 Natașa, bărbații și psihanalistul e o poveste modernă, puțin previzibilă, cu scene fierbinți, personaje cu mentalități diverse. Este o poveste despre redescoperirea de sine, ce vă va purta din cluburile bucureștene tocmai până în deșertul Sahara, cu o escală pe malul Dunării!

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Natașa Alina Culea.

Dinamica narațiunii este fantastică, dar nu e deloc obositoare! Dimpotrivă, cartea se citește incredibil de ușor, mai ales că te prinde în mrejele ei. Mi-a plăcut foarte mult modul în care narațiunea se împletește, pe alocuri, cu poezia, Natașa scriind niște versuri absolut superbe în momentele ei de cumpănă!

Natașa Alina Culea reușește să vină cu o carte vie, proaspătă. O carte despre femeia modernă și independentă – ce ar trebui să fie citită nu doar de femei. E poate cea mai reușită carte românească de chick-lit, deși e mult mai profundă de atât!

ACUM GĂSEȘTI NATAȘA BĂRBAȚII ȘI PSIHANALISTUL PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

O poveste modernă ce o are în centru pe Natașa - o tânără aflată într-o continuă căutare. O poveste incitantă despre cum ceea ce cauți nu e neapărat ceea ce îți trebuie!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Da, ține și de gust… nici eu nu prea mă omor cu chick-lituri dar aceasta mi-a plăcut!

 1. Avatar lectiidepiansicanto
  Reply

  Mie mi-a placut foarte mult, cred ca asistam la nasterea unei scriitoare, una care nu ridica cinismul si mediocritatea la rang de arta. Ceea ce nu pot spune despre alti autori 🙂

POST A COMMENT.