ACUM GĂSEȘTI CARTEA MIERCURI LA MARRIOTT PE libris.ro

Există o etapă în viața noastră în care realizăm că timpul a trecut, realizăm că nu mai suntem copii și că timpurile în care viața era simplă a trecut pe lângă noi, realizăm că avem responsabilități și obiective noi și că până și modul de a gândi s-a schimbat.

Prin această etapă trec cele patru prietene, Adela, Celina, Amelia și Miruna. Patru femei legate de o prietenie construită încă din adolescență se reîntâlnesc pentru a își depăna amintirile, ideile, problemele și pentru a pune accent pe prezentul în care trăiesc.

Fiecare dintre ele au o alta poveste, o altă luptă, un alt drum, dar sunt unite de un trecut comun. Vorbesc despre iubiri timpuri și momente de neuitat.

„Iubirea ta-i un cântec

Cu acordurile întrerupte

Cu paginile răvășite

Cu șiruri de puncte-puncte printre ele”

 

„Miercuri, la Marriott” de Ioana Brușten a fost pentru mine un film cu patru cadre diferite, cu patru lecții de viața din care am extras esența valoroasă. Am simțit fiecare poveste ca pe un basm realizând că este realitatea în care trăim fiecare dintre noi.

Sunt sigură că o să te regăsești în una din poveștile lor, în trăirile și sentimentele pe care le exprimă.

„Sunt zilele în care toate-ți ies și toate par simple. Zilele când listele cu lucruri care trebuie rezolvate se parcurg în pas săltăreț, fără obstacole, într-o viteză aproape dubioasă.”

O singură zi MIERCURI, un singur loc LA MARRIOTT, patru femei, patru povești, zeci de idei, vise și sentimente, toate într-o singură carte.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA MIERCURI LA MARRIOTT PE libris.ro

Titlu: Miercuri La Marriott
Autor: Ioana Brușten
An apariție : 2016
Editura: EIKON
Nr. Pagini: 152
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 8.06.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Turnul zorilor” de Sarah J. Maas

Recenzie “Turnul zorilor” de Sarah J. Maas

Dacă un cititor spune că nu a auzit de Sarah J. Maas, a terminat orice discuție cu mine. Cred că această autoare este de referință pentru YA și poveștile de dragoste cu un twist de fantasy, fiind extrem de pricepută în creionarea unei intrigi spectaculoase cu...

Recenzie “Blue Lily, Lily Blue” de Maggie Stiefvater

Recenzie “Blue Lily, Lily Blue” de Maggie Stiefvater

Prietenia mea cu Maggie Stiefvater este veche și am apreciat-o întotdeauna. M-a fermecat cu seria "Lupii din Mercy Falls" pentru că am avut o perioadă destul de lungă în care devoram tot ce mi se părea că are legătură cu "Twilight". 🙂 Are un stil foarte lin, care te...

Recenzie “În ritmul inimii” de Mark Burnell

Recenzie “În ritmul inimii” de Mark Burnell

De multe ori aleg cărțile la pură întâmplare. Nu sunt adepta "aleg cartea după copertă" pentru că mi se pare o legătură greșită făcută între conținut și design, însă uneori mai cedez și spun că merge și așa. La fel am făcut și cu această carte și m-a convins faptul că...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1301 zile și a scris până acum 667 articole. Se află pe poziția 1 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments