ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE libris.ro

Există o etapă în viața noastră în care realizăm că timpul a trecut, realizăm că nu mai suntem copii și că timpurile în care viața era simplă a trecut pe lângă noi, realizăm că avem responsabilități și obiective noi și că până și modul de a gândi s-a schimbat.

Prin această etapă trec cele patru prietene, Adela, Celina, Amelia și Miruna. Patru femei legate de o prietenie construită încă din adolescență se reîntâlnesc pentru a își depăna amintirile, ideile, problemele și pentru a pune accent pe prezentul în care trăiesc.

Fiecare dintre ele au o alta poveste, o altă luptă, un alt drum, dar sunt unite de un trecut comun. Vorbesc despre iubiri timpuri și momente de neuitat.

„Iubirea ta-i un cântec

Cu acordurile întrerupte

Cu paginile răvășite

Cu șiruri de puncte-puncte printre ele”

 

„Miercuri, la Marriott” de Ioana Brușten a fost pentru mine un film cu patru cadre diferite, cu patru lecții de viața din care am extras esența valoroasă. Am simțit fiecare poveste ca pe un basm realizând că este realitatea în care trăim fiecare dintre noi.

Sunt sigură că o să te regăsești în una din poveștile lor, în trăirile și sentimentele pe care le exprimă.

„Sunt zilele în care toate-ți ies și toate par simple. Zilele când listele cu lucruri care trebuie rezolvate se parcurg în pas săltăreț, fără obstacole, într-o viteză aproape dubioasă.”

O singură zi MIERCURI, un singur loc LA MARRIOTT, patru femei, patru povești, zeci de idei, vise și sentimente, toate într-o singură carte.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE libris.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: MIERCURI LA MARRIOTT
Autor: Ioana Brușten
An apariție : 2016
Editura: EIKON
Nr. Pagini: 152
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1030

Alte recenzii de la Ioana Brușten:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Societatea din care faceți parte crede chiar că fiecare om este perfect înlocuibil. O carte premoniție. Cu siguranță Constantin Virgil Gheorgiu a fost un vizionar care a prevăzut că va exista cândva în viitor acest schimb de putere între om și tehnică. Mai întâi...

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

"Anna Hibiscus" și "Bravo, Anna Hibiscus!" sunt două volume de povestiri despre o fetiță care locuiește în Africa ("extraordinara Africă!"), alături de familia ei extinsă (numeroasă!). Bunicii ei sunt tradiționaliști, și încearcă să îi facă pe ceilalți membri ai...

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

               N-a primit degeaba cartea aceasta premiul Orange în 2015. Este atât de bine scrisă, atât de dezinhibată, sinceră și intra atât de adânc în miezul problemei încât a fost o încântare s-o citesc cu toate că tratează un subiect incomod, delicat și...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 2154 zile și a scris până acum 801 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments