Recenzie „Miercuri, la Marriott” de Ioana Brușten

Titlu: Miercuri La Marriott
Autor: Ioana Brușten
An apariție : 2016
Editura: Eikon
Nr. Pagini: 152
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Emanuela Istrate
Publicată la 8.06.2018
Nota recenzorului: n/a

ACUM GĂSEȘTI MIERCURI LA MARRIOTT PE:

Există o etapă în viața noastră în care realizăm că timpul a trecut, realizăm că nu mai suntem copii și că timpurile în care viața era simplă a trecut pe lângă noi, realizăm că avem responsabilități și obiective noi și că până și modul de a gândi s-a schimbat.

Prin această etapă trec cele patru prietene, Adela, Celina, Amelia și Miruna. Patru femei legate de o prietenie construită încă din adolescență se reîntâlnesc pentru a își depăna amintirile, ideile, problemele și pentru a pune accent pe prezentul în care trăiesc.

Fiecare dintre ele au o alta poveste, o altă luptă, un alt drum, dar sunt unite de un trecut comun. Vorbesc despre iubiri timpuri și momente de neuitat.

„Iubirea ta-i un cântec

Cu acordurile întrerupte

Cu paginile răvășite

Cu șiruri de puncte-puncte printre ele”

 

„Miercuri, la Marriott” de Ioana Brușten a fost pentru mine un film cu patru cadre diferite, cu patru lecții de viața din care am extras esența valoroasă. Am simțit fiecare poveste ca pe un basm realizând că este realitatea în care trăim fiecare dintre noi.

Sunt sigură că o să te regăsești în una din poveștile lor, în trăirile și sentimentele pe care le exprimă.

„Sunt zilele în care toate-ți ies și toate par simple. Zilele când listele cu lucruri care trebuie rezolvate se parcurg în pas săltăreț, fără obstacole, într-o viteză aproape dubioasă.”

O singură zi MIERCURI, un singur loc LA MARRIOTT, patru femei, patru povești, zeci de idei, vise și sentimente, toate într-o singură carte.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.