🔥 CARTEA MISTERUL REGELUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

De când am văzut această carte pe rafturile librăriei online de unde comand ocazional, am știut că trebuie să fie a mea!  Stephen King, dragul meu autor favorit, ne prezintă tainele scrisului într-un mod unic, desăvârșit, prin alcătuirea cărții  ’’Misterul regelui.Despre scris’’, unde ne vorbește despre scris, despre viață și despre succesul său.

Când scrii o poveste, îți spui ție însuți povestea, a zis. Când o rescrii, datoria ta principală este să scoți toate lucrurile care nu aparțin poveștii.

Pot afirma cu drag faptul că am reușit să cunosc mult mai bine autorul prin prisma acestei cărți. La începutul acesteia, regăsim o mini-auto-biografie. Autorul ne vorbește despre copilărie, familie, prieteni si întamplarile care l-au marcat de-a lungul anilor. Toate acestea ne sunt prezentate în stilul sau jucăuș, dar totuși serios.  După ce vom trece de această primă parte a cărții, King ajunge să ne vorbească despre scris. Este un subiect, o temă ce abordată rar de către autori. Aceștia scriu mult mai mult despre viețile altora, despre lumi fantastice prin intermediul cărora putem scăpa de oboseala si plictiseala cotidiană.

Folosește primul cuvânt care îți trece prin minte dacă e potrivit și colorat.

Dar ce facem atunci când noi ne dorim să fim cei din spatele cărților? Cei care scriu și rescriu povești, cei care transmit emoție si profunzime prin fiecare cuvânt scris alb pe negru? Aici ne sare în ajutor această carte! De-a lungul ei am descoperit atât de multe secrete ticluite de autor de-a lungul anilor, încat am ramas fără post-it-uri!! Fiecare pagină este plină de învățătură, de ceva nou, proaspăt, ce îi va ajuta pe viitorii autori ambițioși în viitoarele lor scrieri.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Stephen King

Poveștile sunt relicve, părți ale unei lumi preexistente nedescoperite. Datoria scriitorului/scriitoarei e să folosească uneltele din trusa lui/ei pentru a le dezgropa pe fiecare cât mai intactă.

Consider că ai ce învăța de la acest autor. Este o carte importantă si amuzantă deopotrivă, pe care o recomand tuturor celor pasionați de scris. Cu siguranță o voi reciti.. de ce? Fiindcă lucrez continuu la poveștile si poeziile mele.

îi voi oferi ratingul de 5/5 stelute, fiind o carte specială si plăcută.

Sper că v-am făcut curiosi!  Până data viitoare vă urez cu multă caldură să aveți lecturi frumoase!!

🔥 CARTEA MISTERUL REGELUI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Misterul Regelui
Autor: Stephen King
An apariție : 2016
Editura: NEMIRA
Nr. Pagini: 280
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Această carte e perfectă pentru autorii aspiranți. Te ajută să ințelegi cu ușurință arta scrisului.

Andra Dombrovschi
Autor: Andra Dombrovschi
Redactor de 998 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Andra Dombrovschi