Recenzie ”Momentul nostru infinit” de Lauren Myracle

by | Jul 18, 2020 | Beletristică, Dragoste, Ficțiune, Ficțiune pentru Adolescenți, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA MOMENTUL NOSTRU INFINIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: Momentul nostru infinit

Titlu-original: The Infinite Moments of Us

Autor: Lauren Myracle

Editura: Trei

An apariție: 2016

Număr de pagini: 294

Despre autor:

Lauren Myracle s-a născut la Brevard, în Carolina de Nord. A scris numeroase cărți pentru copii și adolescenți, printre care Shine, Kissing Kate, seria The Winne Years și The Internet Girls, bestselleruri New York Times.

Momentul nostru infinit

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Lauren Myracle

”Momentul nostru infinit” este o carte foarte frumoasă, care ilustrează cele mai frumoase lucruri de pe Pământ: prima iubire, ultima vară înainte de plecarea la facultate, regăsirea de sine și alegerea vieții pe care vrei să o trăiești și după care tânjești încă din copilărie.

Ce se întâmplă atunci când toți au o viziune asupra viitorului tău, numai tu nu o ai? Ce se întâmplă când părinții vor să decidă în locul tău numai pentru că 18 ani ai fost copilul perfect, iar tu vrei să-ți creezi propria viață?

În această situație se află Wren, o adolescentă care termină liceul și este gata să-și ia diploma de absolvire. Dar, nu știe ceea ce vrea să facă mai departe cu viața ei. Până la 18 ani a trăit în umbra părinților, fiind o fată ascultătoare, care nu încălca niciodată regulile și pe care toti părinții ar vrea să o aibă ca fiică.


   ”Tânjea să dețină controlul asupra propriei vieți, nu să fie o extensie a mamei și a tatălui ei și își dorea cu ardoare să facă ceva îndrăzneț, ceva care să conteze, ceva care să-i ajute pe alții într-un mod instantaneu și tangibil. ”


Charlie Parker este un băiat cu o copilărie zbuciumată. A fost adoptat de nenumărate ori până și-a găsit familia potrivită.

Atât Wren, cât și Charlie, au nevoie de o persoană care să îi sprijine și să aibă încredere în ei. Astfel, destinul îi aduce impreună, adolecenții găsindu-și fericirea unul în brațele celuilalt. Însă, în viață totul se plătește, până și fericirea.

Charlie vrea să meargă la facultate, în timp ce Wren s-a înscris la un program de voluntariat Project Unity, care se află la o distanță destul de mare. Cei doi încearcă să trăiască fiecare clipă la maxim, trăind la infinit fiecare moment. Asta până când apare Starrla și totul este ruinat. Starrla este fosta iubită a lui Charlie, care nu-i permite să fie cu Wren.

Oare vor trece Wren și Charlie peste acest obstacol care stă în calea fericirii lor? Ce va face Starrla? Veți afla citind cartea ”Momentul nostru infinit” de Lauren. O carte foarte frumoasă care vă poate scoate preț de câteva ore din rutina zilnică și care vă poate aduce zâmbetul pe buze. O recomand tuturor persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

🔥 CARTEA MOMENTUL NOSTRU INFINIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Momentul Nostru Infinit
Autor: Lauren Myracle
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 294
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 18.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 122 zile și a scris până acum 56 articole. Se află pe poziția 21 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments