Recenzie „Momentul nostru infinit” de Lauren Myracle

by | Aug 12, 2016 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA MOMENTUL NOSTRU INFINIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Momentul nostru infinit e o carte pe care am iubit-o și am urât-o, pe care am înțeles-o și totuși m-a lăsat cu foarte multe întrebări.

I-am dat 4,5 stele pe GoodReads tocmai din acest motiv, am simțit în permanență că lipsește ceva. După ce termin o carte, cel mai adesea, rămân cu un sentiment de admirație sau furie, remușcare, tristețe, ceva. După ce am terminat Momentul nostru infinit am rămas doar cu vreo două citate drăguțe, și cam atât.

Îmi place la nebunie coperta, cred că cea de la Editura Trei e de zece ori mai frumoasă decât cea originală. Mă duce cu gândul la ceva permanent, etern. Infinit. Mă duce cu gândul la un suflet împărțit în două corpuri.

Atunci când Wren, fata serioasă și responsabilă, încalcă ordinele părinților ei, totul se schimbă. Când decide, într-un final, că viitorul îi aparține și trebuie să aleagă singură ce vrea să facă, îl cunoaște pe Charlie Parker, opusul ei în tot. Un tânăr zvelt și creativ, curios, oarecum rebel, dornic de aventură.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Lauren Myracle

Wren și Charlie erau cuibăriți între… două paranteze. Se aflau într-un moment în afara timpului. Numai ei doi. Cu privirile întrepătrunse. Trupurile lor, atunci când Charlie se rostogoli pe-o parte, formând paranteze între paranteze, și, în cadrul parantezelor, sufletele lor se întinseră. Ca niște rădăcini. Ca niște degete. Ca niște mănunchiuri de nori și raze de lună.

Momentul nostru infinit e un roman young adult, cu un limbaj extrem de accesibil și o acțiune ușor de înțeles. Mi-ar fi plăcut să găsesc un roman mai enigmatic, care să mă facă să-mi pun întrebări, dar am găsit o carte comică pe alocuri, dar plată.

Tu încă ești, dar deja mi-e dor de tine.

Când am recitit cartea săptămâna diferită, mi-am dat seama ce nu mi-a plăcut la ea. Deși
povestea de dragoste dintre Wren și Charlie e intensImagine harry potter, grunge, and rebeldă, profundă și sensibilă, cei doi par să nu știe asta. N-am văzut povestea lor ca fiind reală, adevărată. Mi-a dat senzația că e doar o piesă de teatru slab cotată.

Momentul nostru infinit e o carte care îți va ține de cald în zilele de toamnă care se pregătesc să apară, un roman sensibil și ușor de lecturat și înțeles, un roman care accentuează ideea că iubirea poate să fie atât constructivă, cât și destructivă, dacă e îndreptată spre cine nu trebuie.

🔥 CARTEA MOMENTUL NOSTRU INFINIT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Momentul Nostru Infinit
Autor: Lauren Myracle
An apariție : 2016
Editura: TREI
Nr. Pagini: 296
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 12.08.2016
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Recenzie ”Cabina de săruturi” de Beth Reeckles

Titlu: Cabina de săruturi Titlu-original: The kissing booth Autor: Beth Reeckles Editura: Leda Edge An apariție: 2018 Număr de pagini: 368 Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a...

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

De câteva zile le citesc plantelor de pe balcon din volumul II al romanul Eu cea de pe locul doi scrisă de Cezara Zamfir. Ele nu au ascultat și primul volum, încă nu erau născute, dar par acum destul de impresionante. E uimitor cum florile lor sunt mai deschise, mai...

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Titlu: Noi doi Autor: Diana Farca An apariție: 2020 Editura: Eleprint Număr de pagini: 167 Despre autor: Diana Farca este o autoare de beletristică care a debutat cu romanul ”La limită”, un roman ce se încadrează la ficțiune, istorie și romance. Următoarea carte...

Arianna Suduc este redactor Booknation.ro de 1890 zile și a scris până acum 176 articole. Se află pe poziția 8 din 143 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Arianna Suduc aici. Arianna Suduc are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
îmi place să dau cuvintele mele lumii dimineața. iubitoare de cafea cărți ceai pisici toamnă și frumos.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Simona
Simona

Am citit cartea și abia acum îmi dau seama că termenul pe care îl cautam pentru a o descrie este exact cel pe care l-ai spus tu: e genul de roman plat. Am încercat să găsesc ceva, orice, care să se întâmple pentru a putea fi considerată o carte ce merita a fi publicată. Altfel, nu mi se pare că subiectul este atât de fascinant. O fată decide că la sfârșitul liceului este suficient de matură pentru a lua decizii de una singură, se îndrăgostește, se ceartă cu iubitul, la final se împacă și pleacă împreună în lumea a treia… Read more »