Recenzie ,,Momentul nostru infinit” de Lauren Myracle

Titlu: Momentul Nostru Infinit
Autor: Lauren Myracle
An apariție : 2016
Editura: Trei
Nr. Pagini: 294
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adriana Alexandra
Publicată la 15.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie ,,Momentul nostru infinit” de Lauren Myracle
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI MOMENTUL NOSTRU INFINIT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

   Viitorul tău poate părea foarte clar în viziunea celor care te înconjoară. Drumul pe care trebuie să îl urmezi este atât de bine cunoscut, încât ai impresia că mereu ai avut la tine o hartă perfect desenată. Dar nu neapărat de tine întocmită, ci de alții…Dar ce se întâmplă oare când vrei să îți creezi tu propria-ți viață?

   Uneori, lucrurile pe care le ascundem…nu sunt ele acele părți din noi care contează cel mai mult?

   În această situație se află Wren, protagonista romanului Momentul nostru infinit de Lauren Myracle, care nu se mai regăsește în ceea ce a crezut la un moment dat că este ceea ce își dorea. Sau poate ceea ce își doreau alte persoane pentru ea.

   Mult timp aflată în postura mai mult decât dificilă de a le face pe plac părinților ei, Wren simte că este cazul să își asculte inima și să facă o alegere care îi va schimba total parcursul existențial. Simte că își dezamăgește părinții, dar alege acest lucru în detrimentul dezamăgirii propriului suflet.

   Tânjea să dețină controlul asupra propriei vieți, nu să fie o extensie a mamei și a tatălui ei și își dorea cu ardoare să facă ceva îndrăzneț, ceva care să conteze, ceva care să-i ajute pe alții într-un mod instantaneu și tangibil. Dorința ei de a fugi de acea viață perfectă era la fel de puternică precum atracția lumii, chiar dacă acea perfecțiune era neclară.

   Când în peisajul și așa încărcat emoțional își face apariția Charlie, universul lui Wren capătă noi dimensiuni, care astfel va ajunge să simtă pe propria piele fiorii primei iubiri. Dar oare această iubire va reuși să reziste printre secrete din trecut, printre incertitudini și printre piedicile puse de alte persoane?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Lauren Myracle.

-Promiți că rămâi?

-Promit!

-Juri? insistă ea.

-Nu fac promisiuni pe care nu le pot ține.

   Momentul nostru infinit este o carte ce te va face să îți dai seama de ce este atât de important să conștientizezi clipa prezentului…pentru că doar acest timp va ajuta la clădirea unui viitor al tău și al nimănui altcuiva!

 

 

ACUM GĂSEȘTI MOMENTUL NOSTRU INFINIT PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.