Recenzie ”Neuroplasticitatea. Secretul longevității” de Leon Dănăilă

de | apr. 1, 2024 | Recenzii cărți

Despre cartea cu secrete…

,,Ca sacerdot al binelui, toată viata am luptat pentru dreptate, frumos, adevăr, sănătate și credinţă, iar acum vreau să împărtășesc tuturor câte ceva din istoria acestei lupte.” – Acad. Prof, Dr. Leon Dănăilă

Neuroplasticitatea: Secretul longevității m-a purtat într-o călătorie captivantă prin universul cunoștințelor și al sănătății personale. Mai exact, am mers pe un drum care avea presărate mici diamante ici și colo. Iar eu le-am adunat.

Deși am aflat că scriitorul acestei cărți este un om minunat, spre rușinea mea, abia anul acesta l-am descoperit. Leon Dănăilă, este un geniu și, cu toate că are vârsta de 90 de ani, acesta a participat la gala premiilor Bookzone, unde cartea sa a fost adorată de incredibil de multe persoane. Și nici nu e de mirare!

Toată această carte este o comoară între două coperți, oferindu-ne nu doar informații, ci și sfaturi și secrete către a avea un mod de viață sănătos și împlinit. Cu peste 40.000 de intervenții chirurgicale, brevete de invenție, nenumărate cărți și o modestie uriașă, Leon Dănăilă ne îndeamnă să avem grijă de noi și să trăim la fel de plenar precum a învățat tocmai el să o facă.

Fascinată de abordarea călduroasă și simplă a fiecărui subiect, am citit fiecare pagină fără oprire, cu o sete de cunoaștere uriașă! Acest om care iubește oamenii ne învață cum să ne îngrijim, cum să ne protejăm și cum să ne menținem sănătatea mintală și fizică. Leon Dănăilă nu s-a dat bătut, și după o viață de salvat oameni, acesta s-a gâdnit să ne mai aducă o carte care va continua să salveze vieți, poate și când el nu va mai fi printre noi.

Opinia mea despre cartea lui Leon Dănăilă

Cartea sa, Neuroplasticitatea. Secretul longevității, este un ghid esențial pentru oricine dorește să-și îmbunătățească viața. Și, evident, pentru oricine își prețuiește viața și creierul. Si, de ce nu, este chiar un ghid de cultura generala!

Am învățat atât de multe lucruri de la subiectul ce ține de alimentație, până la exerciții fizice și până la modul în care ar trebui să ne mișcăm, gândim și dormim. Cartea este plină de idei și sfaturi practice care ne ajută să ne trăim viața la potențial maxim. O vedeam prin librării și, deși prețul era unul mai piperat, acum pot spune că merită, merită, merită! Este acel gen de carte din categoria cărților care schimbă vieți!

Nu pot exprima suficient de mult admirația pe care o am pentru omul care a scris această carte și pentru impactul pe care o va avea asupra vieților cititorilor. Recomand această carte cu căldură tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească sănătatea și să trăiască o viață plină de bucurie și împlinire. Este un adevărat dar pentru oricine își dorește să aibă grijă de propria. Deci, de ce să nu o puneți pe wishlist chiar acum? Sper că v-am făcur curioși, sper că îi veți oferi o șansă, pentru că omul din spatele acestei cărți este cu adevărat un geniu! Până data viitoare vă doresc lecturi minunate tuturor!

Titlu: ”Neuroplasticitatea. Secretul Longevității
Autor: Leon Dănăilă
An apariție : 2023
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 278
Limba: Română
Gen Literar: Stiinte
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 6106

Alte recenzii de la Leon Dănăilă:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 16 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments