Recenzie ” O plimbare de neuitat” de Nicholas Sparks

Titlu: O Plimbare De Neuitat
Autor: Nicholas Sparks
An apariție : 2006
Editura: Rao
Nr. Pagini: 186
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Maria Vulpe
Publicată la 6.01.2018
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA O PLIMBARE DE NEUITAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Nicholas Sparks este un binecunoscut scriitor american, cunoscut pentru numeroasele sale cărți bestseller , care au reușit să pătrundă definitiv în inimile cititorilor săi, multe dintre operele sale fiind și ecranizate.

Cine nu a văzut celebrul film ” A walk to remember” sau câți dintre voi nu ați plâns la acest film?

Am văzut filmul înainte să citesc cartea , ambele sunt foarte bine conturate, și chiar dacă pe alocuri sunt oarecum încărcate de detalii distincte, sunt sigură că ambele vă vor fascina.

” O plimbare de neuitat” este o carte profundă, o carte răvășitoare, romantică , în ale cărei pagini vom găsi o frumoasă poveste de dragoste și modul în care o persoană te poate schimba în bine, făcându-te să devii o mai bună versiune a ta însuți.

Cartea este scrisă din perspectiva lui Landon Carter, un adolescent rebel, cu o anume reputație , și care constrâns de tatăl său devine președinte al elevilor.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Nicholas Sparks.

Pe Jamie Sullivan o cunoaște încă de cand era mică, găsind-o banală , sfântă chiar, neavând niciodată un interes pentru ea.

Cu toate acestea, o invită la bal , iar întâmplarea face ca cei doi sa joace și intr-o  piesă de teatru , creată de preotul orașului, care este totodată si tatăl lui Jamie.

În urma interacțiunilor, cei doi se îndrăgostesc, Jamie îl ajută să se descopere pe sine, să evolueze și să se maturizeze , ea fiind un simbol de bunătate și un model pentru întreg orașul.

În povestea celor doi intervine însă un eveniment neprevăzut, dar care nu le stă totuși in calea trăirii celui mai bun an din viața amândurora.

Jamiefost mai mult decât femeia pe care am iubit-o. În anul acela, Jamie m-a ajutat să devin bărbatul care sunt astăzi. Cu priceperea ei constantă mi-a arătat cât de important era să-i ajuţi pe alţii, cu răbdarea ei şi bunătatea ei mi-a arătat ce este într-adevăr viaţa.

🔥 CARTEA O PLIMBARE DE NEUITAT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.