Recenzie ” O plimbare de neuitat” de Nicholas Sparks

by | Jan 6, 2018 | Beletristică, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA O PLIMBARE DE NEUITAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Nicholas Sparks este un binecunoscut scriitor american, cunoscut pentru numeroasele sale cărți bestseller , care au reușit să pătrundă definitiv în inimile cititorilor săi, multe dintre operele sale fiind și ecranizate.

Cine nu a văzut celebrul film ” A walk to remember” sau câți dintre voi nu ați plâns la acest film?

Am văzut filmul înainte să citesc cartea , ambele sunt foarte bine conturate, și chiar dacă pe alocuri sunt oarecum încărcate de detalii distincte, sunt sigură că ambele vă vor fascina.

” O plimbare de neuitat” este o carte profundă, o carte răvășitoare, romantică , în ale cărei pagini vom găsi o frumoasă poveste de dragoste și modul în care o persoană te poate schimba în bine, făcându-te să devii o mai bună versiune a ta însuți.

Cartea este scrisă din perspectiva lui Landon Carter, un adolescent rebel, cu o anume reputație , și care constrâns de tatăl său devine președinte al elevilor.

Pe Jamie Sullivan o cunoaște încă de cand era mică, găsind-o banală , sfântă chiar, neavând niciodată un interes pentru ea.

Cu toate acestea, o invită la bal , iar întâmplarea face ca cei doi sa joace și intr-o  piesă de teatru , creată de preotul orașului, care este totodată si tatăl lui Jamie.

În urma interacțiunilor, cei doi se îndrăgostesc, Jamie îl ajută să se descopere pe sine, să evolueze și să se maturizeze , ea fiind un simbol de bunătate și un model pentru întreg orașul.

În povestea celor doi intervine însă un eveniment neprevăzut, dar care nu le stă totuși in calea trăirii celui mai bun an din viața amândurora.

Jamiefost mai mult decât femeia pe care am iubit-o. În anul acela, Jamie m-a ajutat să devin bărbatul care sunt astăzi. Cu priceperea ei constantă mi-a arătat cât de important era să-i ajuţi pe alţii, cu răbdarea ei şi bunătatea ei mi-a arătat ce este într-adevăr viaţa.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții O PLIMBARE DE NEUITAT?

Vezi toată lista de cărți scrise de Nicholas Sparks sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA O PLIMBARE DE NEUITAT CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: O Plimbare De Neuitat
Autor: Nicholas Sparks
An apariție : 2006
Editura: RAO
Nr. Pagini: 186
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 6.01.2018
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Sălbaticele” de Rory Power

Recenzie ”Sălbaticele” de Rory Power

Recent am avut o colaborare cu cei de la Books Express și mi-au oferit cartea Sălbaticele (Wilder Girls în engleză). Era pe lista mea de cărți de citit de când a apărut în străinătate și, să fiu sinceră, m-a atras coperta. Este minunată și atrăgătoare, iar culorile și...

Recenzie ”Despre Franța” de Emil Cioran

Recenzie ”Despre Franța” de Emil Cioran

Emil Cioran a fost un filozof și scriitor român care și-a petrecut cea mai mare parte din viață în Franța. Lucrările sale sunt cunoscute în întreaga lume, iar prima lui carte, apărută în 1934, se numește Pe culmile disperării.   ”Despre Franța” este o carte subțire ca...

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Recenzie ”House of Hollow” de Krystal Sutherland

Am fost convinsă că va fi dragoste la prima vedere, probabil impulsionată de coperta extraordinară și de ratingul fabulos de pe Goodreads, dar ceva nu s-a legat între noi. Poate că totul mi s-ar fi părut mai interesant dacă autoarea alegea să meargă pe fantasy, în loc...

0 0 votes
Article Rating
Maria Vulpe este redactor Booknation.ro de 1539 zile și a scris până acum 24 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria Vulpe aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments