Recenzie ” O plimbare de neuitat” de Nicholas Sparks

by | Jan 6, 2018 | Beletristică, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA O PLIMBARE DE NEUITAT ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Nicholas Sparks este un binecunoscut scriitor american, cunoscut pentru numeroasele sale cărți bestseller , care au reușit să pătrundă definitiv în inimile cititorilor săi, multe dintre operele sale fiind și ecranizate.

Cine nu a văzut celebrul film ” A walk to remember” sau câți dintre voi nu ați plâns la acest film?

Am văzut filmul înainte să citesc cartea , ambele sunt foarte bine conturate, și chiar dacă pe alocuri sunt oarecum încărcate de detalii distincte, sunt sigură că ambele vă vor fascina.

” O plimbare de neuitat” este o carte profundă, o carte răvășitoare, romantică , în ale cărei pagini vom găsi o frumoasă poveste de dragoste și modul în care o persoană te poate schimba în bine, făcându-te să devii o mai bună versiune a ta însuți.

Cartea este scrisă din perspectiva lui Landon Carter, un adolescent rebel, cu o anume reputație , și care constrâns de tatăl său devine președinte al elevilor.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Nicholas Sparks

Pe Jamie Sullivan o cunoaște încă de cand era mică, găsind-o banală , sfântă chiar, neavând niciodată un interes pentru ea.

Cu toate acestea, o invită la bal , iar întâmplarea face ca cei doi sa joace și intr-o  piesă de teatru , creată de preotul orașului, care este totodată si tatăl lui Jamie.

În urma interacțiunilor, cei doi se îndrăgostesc, Jamie îl ajută să se descopere pe sine, să evolueze și să se maturizeze , ea fiind un simbol de bunătate și un model pentru întreg orașul.

În povestea celor doi intervine însă un eveniment neprevăzut, dar care nu le stă totuși in calea trăirii celui mai bun an din viața amândurora.

Jamiefost mai mult decât femeia pe care am iubit-o. În anul acela, Jamie m-a ajutat să devin bărbatul care sunt astăzi. Cu priceperea ei constantă mi-a arătat cât de important era să-i ajuţi pe alţii, cu răbdarea ei şi bunătatea ei mi-a arătat ce este într-adevăr viaţa.

Titlu: O Plimbare De Neuitat
Autor: Nicholas Sparks
An apariție : 2006
Editura: RAO
Nr. Pagini: 186
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 6.01.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Maria Vulpe este redactor Booknation.ro de 1269 zile și a scris până acum 24 articole. Se află pe poziția 38 din 150 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria Vulpe aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments