Cea de-a doua carte a seriei Burbon Kid, Ochiul Lunii a apărut în 2006 și urmărește în continuare aventurile violente ale lui Burbon Kid. Acum se pare că acesta se hotărăște să uite de trecutul său violent și să se întoarcă către sentimente mai nobile. Burbon Kid se îndrăgostește de frumoasa și inocenta Beth ce reușește să dezgroape umanitatea adânc ascunsă în inima lui Burbon Kid.

Acțiunea cărții însă ne aduce în noaptea de Halloween unde toate lucrurile ciudate se întâmplă și astfel ne întâlnim cu personaje din primul roman printre care Sanchez ce face ceva foarte neobișnuit pentru el și acela de a se prezenta la slujba de la biserică unde are loc un violent atac al clanurilor vampirilor.

De asemeni ucigasul platit Elvis, amnezica Jessica și călugărul Hubal Peto se reântorc în acestă continuare. Bineânțeles că ne sunt introduse și o serie de personaje noi și interesante dintre care de departe se remarcă durul Rodeo Rex, ce are parte de una dintre cele mai impresionante contrucți de personaj din întreaga carte.

De remarcat și confruntarea dintre acesta si Burbon Kid ce se vrea a fi un moment epic al cărții. Dar cum autorului îi place să ducă lucrurile cât mai departe avem de a face cu o serie de evenimente ce se succedă cu repeziciune în care sunt implicate diferite clanuri de vampiri, vârcolaci și chiar un grup de adoratori ai diavolului și diversele lor ritualuri satanice.

Dar ca tot acest tablou să fie cât mai complet avem de a face chiar cu Lordul Întunericului ce se pare că are propriile planuri cu Burbon Kid, ce însă ca întodeauna are o serie de ași în mâneca pentru a-l ajuta în confruntarea cu înfricoșătorul său oponent.

Ca și în prima parte avem parte de același stil grafic demn de benzile manga unde totul este animat de violență, sânge și limbaj obscen. Bineințeles că și umorul este nelipsit pe parcursul întregii cărți făcând totul mult mai accesibil și mai ușor de digerat.

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!