Recenzie „Onix” de Jennifer L. Armentrout

de | oct. 1, 2017 | Dragoste, Fantezie, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ONIX PE targulcartii.ro

Image result for daemon and katySeria „Lux” îmi este foarte dragă şi de fiecare dată când am ocazia vorbesc numai de bine despre ea, deoarece o recomand cu căldură oricărui cititor care doreşte să trăiască o aventură pe cinste.

„Onix” de Jennifer L. Armentrout este a doua carte din serie şi îi urmăreşte pe Katy şi Daemon, eroii principali, prinşi într-o poveste de dragoste frumoasă, însă interzisă. Aşa cum bine ştiţi, Daemon este extraterestu şi Katy om, însă acest lucru nu i-a împiedicat să se îndrăgostească şi să lupte împotriva tuturor.

 

O miza uriaşă, o chimie perfectă. E foarte greu să fiu conectată cu Daemon Black…Prin magia sa extraterestră, Daemon este hotărât să-mi demonstreze că ceea ce simte pentru mine e mai mult decât urmarea bizarei conexiuni dintre noi. Aşa că încerc să-l ţin la distanţă, deşi e mai aprins ca niciodată în aceste zile reci de iarnă. Dar noi avem probleme mai mari. La şcoală noastră a venit un băiat nou, care are un secret. Ştie ce s-a întâmplat cu mine şi mă poate ajuta, dar pentru asta trebuie să-l mint pe Daemon şi să stau departe de el. De parcă aş putea! Căci, în ciuda raţiunii, simt că mă îndrăgostesc de Daemon. Rău de tot. Dar apoi totul se schimbă…

După cum bine observaţi, începutul este puţin mai greu, însă rezultatul final vă va încânta. Katy este conectată cu Daemon după evenimentele din prima carte,”Obsidian” şi lucrurile între ei încep să devină din ce în ce mai interesante. Deşi la început Daemon a ţinut-o la distanţă pe Katy, acum doreşte să îi demonstreze că pot avea o relaţie, însă va avea mult de lucru. Aceasta nu ştie dacă ceea ce simte este adevărat sau un rezultat al conexiunii lor şi ezită în avea încredere în el, mai ales după cum s-a purtat cu ea în prima carte. Avem parte de un interesant triunghi amoros, scene foarte amuzante şi ironice, dar şi pline de acţiune şi dramatism. Duşmanii sunt pe urmele lor şi fiecare moment de slăbiciune poate fi fatal.

Pentru cei ce sunt familiarizaţi cu stilul lui Jennifer, ştiu foarte bine ce urmează să citească şi cât de electrizantă va fi lectura. Maestră în conturarea unei intrigi complexe şi a unor personaje memorabile, autoarea captivează prin scrisul ei unic, alert, care crează dependenţă.

 

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ONIX PE targulcartii.ro

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Onix
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2015
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.10.2017
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 820

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1941 zile și a scris până acum 457 articole. Se află pe poziția 2 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments