Recenzie “Onix” de Jennifer L. Armentrout

by | Oct 1, 2017 | Dragoste, Fantezie, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ONIX PE targulcartii.ro

Image result for daemon and katySeria “Lux” îmi este foarte dragă şi de fiecare dată când am ocazia vorbesc numai de bine despre ea, deoarece o recomand cu căldură oricărui cititor care doreşte să trăiască o aventură pe cinste.

“Onix” de Jennifer L. Armentrout este a doua carte din serie şi îi urmăreşte pe Katy şi Daemon, eroii principali, prinşi într-o poveste de dragoste frumoasă, însă interzisă. Aşa cum bine ştiţi, Daemon este extraterestu şi Katy om, însă acest lucru nu i-a împiedicat să se îndrăgostească şi să lupte împotriva tuturor.

 

O miza uriaşă, o chimie perfectă. E foarte greu să fiu conectată cu Daemon Black…Prin magia sa extraterestră, Daemon este hotărât să-mi demonstreze că ceea ce simte pentru mine e mai mult decât urmarea bizarei conexiuni dintre noi. Aşa că încerc să-l ţin la distanţă, deşi e mai aprins ca niciodată în aceste zile reci de iarnă. Dar noi avem probleme mai mari. La şcoală noastră a venit un băiat nou, care are un secret. Ştie ce s-a întâmplat cu mine şi mă poate ajuta, dar pentru asta trebuie să-l mint pe Daemon şi să stau departe de el. De parcă aş putea! Căci, în ciuda raţiunii, simt că mă îndrăgostesc de Daemon. Rău de tot. Dar apoi totul se schimbă…

După cum bine observaţi, începutul este puţin mai greu, însă rezultatul final vă va încânta. Katy este conectată cu Daemon după evenimentele din prima carte,”Obsidian” şi lucrurile între ei încep să devină din ce în ce mai interesante. Deşi la început Daemon a ţinut-o la distanţă pe Katy, acum doreşte să îi demonstreze că pot avea o relaţie, însă va avea mult de lucru. Aceasta nu ştie dacă ceea ce simte este adevărat sau un rezultat al conexiunii lor şi ezită în avea încredere în el, mai ales după cum s-a purtat cu ea în prima carte. Avem parte de un interesant triunghi amoros, scene foarte amuzante şi ironice, dar şi pline de acţiune şi dramatism. Duşmanii sunt pe urmele lor şi fiecare moment de slăbiciune poate fi fatal.

Pentru cei ce sunt familiarizaţi cu stilul lui Jennifer, ştiu foarte bine ce urmează să citească şi cât de electrizantă va fi lectura. Maestră în conturarea unei intrigi complexe şi a unor personaje memorabile, autoarea captivează prin scrisul ei unic, alert, care crează dependenţă.

 

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ONIX PE targulcartii.ro

Titlu: Onix
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2015
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.10.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Nicolae Iorga afirma că “Un popor care nu-și cunoaşte istoria este ca un copil care nu-și cunoaşte părinţii!”.  Pe acest principiu, autorul, din dorința de a informa opinia publică română asupra Genocidului din 1915, subiect încă prea puțin cunoscut populației din...

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Bună, dragi cititori! Vă îmbrățișez cu aroma de ceai de toamnă și vă invit să descoperim o lume magică împreună. Astăzi este mai mult pentru cei care au în casă sau cunosc un princhindel căruia i-ar putea dărui o carte încântătoare. Romanul Meșterul ceasornicar se...

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Ce mai faceți?! Mi-a fost de dor de voi. Am citit mult zilele acestea și am fost dornică să vă împărtășesc ce am mai descoperit prin lumea cărților. Culorile anotimpului mi-au adus, cu iz de toamnă, cartea Magia punctelor scrisă de Ștefania Tudorache.  Volumul...

Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1367 zile și a scris până acum 358 articole. Se află pe poziția 4 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments