Recenzie “Onix” de Jennifer L. Armentrout

Titlu: Onix
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2015
Editura: Leda Edge
Nr. Pagini: 480
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ramona Alexandra Popa
Publicată la 1.10.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie “Onix” de Jennifer L. Armentrout
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI ONIX PE:

Image result for daemon and katySeria “Lux” îmi este foarte dragă şi de fiecare dată când am ocazia vorbesc numai de bine despre ea, deoarece o recomand cu căldură oricărui cititor care doreşte să trăiască o aventură pe cinste.

“Onix” de Jennifer L. Armentrout este a doua carte din serie şi îi urmăreşte pe Katy şi Daemon, eroii principali, prinşi într-o poveste de dragoste frumoasă, însă interzisă. Aşa cum bine ştiţi, Daemon este extraterestu şi Katy om, însă acest lucru nu i-a împiedicat să se îndrăgostească şi să lupte împotriva tuturor.

 

O miza uriaşă, o chimie perfectă. E foarte greu să fiu conectată cu Daemon Black…Prin magia sa extraterestră, Daemon este hotărât să-mi demonstreze că ceea ce simte pentru mine e mai mult decât urmarea bizarei conexiuni dintre noi. Aşa că încerc să-l ţin la distanţă, deşi e mai aprins ca niciodată în aceste zile reci de iarnă. Dar noi avem probleme mai mari. La şcoală noastră a venit un băiat nou, care are un secret. Ştie ce s-a întâmplat cu mine şi mă poate ajuta, dar pentru asta trebuie să-l mint pe Daemon şi să stau departe de el. De parcă aş putea! Căci, în ciuda raţiunii, simt că mă îndrăgostesc de Daemon. Rău de tot. Dar apoi totul se schimbă…

După cum bine observaţi, începutul este puţin mai greu, însă rezultatul final vă va încânta. Katy este conectată cu Daemon după evenimentele din prima carte,”Obsidian” şi lucrurile între ei încep să devină din ce în ce mai interesante. Deşi la început Daemon a ţinut-o la distanţă pe Katy, acum doreşte să îi demonstreze că pot avea o relaţie, însă va avea mult de lucru. Aceasta nu ştie dacă ceea ce simte este adevărat sau un rezultat al conexiunii lor şi ezită în avea încredere în el, mai ales după cum s-a purtat cu ea în prima carte. Avem parte de un interesant triunghi amoros, scene foarte amuzante şi ironice, dar şi pline de acţiune şi dramatism. Duşmanii sunt pe urmele lor şi fiecare moment de slăbiciune poate fi fatal.

Pentru cei ce sunt familiarizaţi cu stilul lui Jennifer, ştiu foarte bine ce urmează să citească şi cât de electrizantă va fi lectura. Maestră în conturarea unei intrigi complexe şi a unor personaje memorabile, autoarea captivează prin scrisul ei unic, alert, care crează dependenţă.

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.