Recenzie ~Opoziție~ de Jennifer L. Armentrout

Titlu: ~opoziție~
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2017
Editura: Leda Edge
Nr. Pagini: 382
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Denisa Alina
Publicată la 23.11.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

Am alunecat printre stele, atunci când m-ai privit,
M-am prins de ele când m-ai ținut în brațe pentru prima dată,
Iar apoi am căzut brusc când ai plecat…
Asfaltul mi-a fost pat, iar așternuturile reci îmi alinau rănile adânci din suflet.
Dar privești în jurul tău și-ți dai seama că nu doar tu ești în Iad, ci și omenirea, iar atunci, tot ceea ce poți să faci e să privești Începutul Sfârșitului…

~Opoziție~ de Jennifer L. Armentrout este ultimul volum din seria LUX, o serie care fascinează prin stil, idee și emoție. O carte pe care am așteptat-o cu nerăbdare, dar pe care nu am vrut să o citesc atât de repede, însă planurile mele s-au dat peste cap când am deschis cartea și am citit prima pagina, apoi am fost smulsă efectiv din viața reală și transpusă în cea a lui Katy și Daemon. A fost o adevărată plăcere să fiu martora iubirii lor în ultimul drum spre fericire.

 Samantha Young afirmă că este “O serie care nu trebuie ratată!”– a răpit extrem de multe inimi şi am observat evoluția personajelor, toate s-au maturizat și au ajuns în stadiul în care au devenit proprii stăpâni ai vieții lor, a fost greu, dar nu imposibil, iar Katy și Daemon au reușit să supraviețuiască tuturor obstacolelor.

De această dată, scriitoarea îi aduce pe cei noi eroi într-o luptă dintre ei înșiși și luxeni, cei ce au invadat Pământul (în al patrulea volum din serie ~Origin~), cei ce vor să distrugă omenirea, cei ce vor să facă o armată din aceștia- luxeni sunt ființe ale răului, dar și frați a lui Daemon.

Din această cauză Daemon, dar și Dee și Dawson au fost absorbiți de ei, conectându-se la mințile tuturor și lăsând-o pe Katy singură.

Când lupta pe Pământ a început, Katy a fost răpită de Dawson și dusă în “bârlog”, iar adevărată lupta abia acolo a început. Oare vor reuși să readucă pacea pe Pământ fără să se piardă?

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jennifer L. Armentrout .

Nu pot să spun că acestă ultim-volum m-a uimit, a avut și părți excelente, dar și părți mai puțin inspirate. Sfârșitul cel puțin mi se pare foarte sec, fără savoarea specifică lui Katy și Daemon.

Parcursul a fost o adevărată imagine a luptei pe care autoarea ne-a relatat-o excelent, cel puțin eu am intrat în acea buclă temporală a conflictului.

Ea o adolescentă.
El un extraterestru.
Ea o fată timidă și retrasă.
El tipul pervers și încrezător.
Ea îl iubește.
El o dorește.
Ea iartă.
El pleacă.
Ea geloasă.
El indiferent.
Dar când își dă seama că o iubește, totul devine complicat…

Așa că dacă sunteți fani ai seriei, CITIȚi-O, nu veți regreta! Dacă sunteți fani ai autoarei, dar nu ați apucat să achiziționați seria și vreți să o citiți, atunci nu EZITAȚI, dar dacă ai citit seria și o adori pe autoare, păi tot ce pot să-ți transmit e LECTURĂ PLĂCUTĂ! Vei avea partea de cea mai frumoasă călătorie din viața ta! Recomand!

Aspecte Pozitive:

Am așteptat cu nerăbdare acest volum, am adorat scenele de gelozie a lui Daemon pentru că prin acestea, mi-am dat seama că o iubește cu adevărat pe Katy și vrea să o știe în siguranță...

Aspecte Negative:

Finalul e liniștitor, aș fi vrut adrenalină, povești despre personaje și viața lor de după "război". Cred că autoarea ne va face o surpriză și va mai scrie un volum☺ Un mic bonus🙈

POST A COMMENT.