Recenzie ~Opoziție~ de Jennifer L. Armentrout

de | nov. 23, 2017 | Fantezie, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Recenzii cărți, Romantism, Suspans

🔥 CARTEA ~OPOZIȚIE~ ARE REDUCERE PE:

Am alunecat printre stele, atunci când m-ai privit,
M-am prins de ele când m-ai ținut în brațe pentru prima dată,
Iar apoi am căzut brusc când ai plecat…
Asfaltul mi-a fost pat, iar așternuturile reci îmi alinau rănile adânci din suflet.
Dar privești în jurul tău și-ți dai seama că nu doar tu ești în Iad, ci și omenirea, iar atunci, tot ceea ce poți să faci e să privești Începutul Sfârșitului…

~Opoziție~ de Jennifer L. Armentrout este ultimul volum din seria LUX, o serie care fascinează prin stil, idee și emoție. O carte pe care am așteptat-o cu nerăbdare, dar pe care nu am vrut să o citesc atât de repede, însă planurile mele s-au dat peste cap când am deschis cartea și am citit prima pagina, apoi am fost smulsă efectiv din viața reală și transpusă în cea a lui Katy și Daemon. A fost o adevărată plăcere să fiu martora iubirii lor în ultimul drum spre fericire.

 Samantha Young afirmă că este „O serie care nu trebuie ratată!”– a răpit extrem de multe inimi şi am observat evoluția personajelor, toate s-au maturizat și au ajuns în stadiul în care au devenit proprii stăpâni ai vieții lor, a fost greu, dar nu imposibil, iar Katy și Daemon au reușit să supraviețuiască tuturor obstacolelor.

De această dată, scriitoarea îi aduce pe cei noi eroi într-o luptă dintre ei înșiși și luxeni, cei ce au invadat Pământul (în al patrulea volum din serie ~Origin~), cei ce vor să distrugă omenirea, cei ce vor să facă o armată din aceștia- luxeni sunt ființe ale răului, dar și frați a lui Daemon.

Din această cauză Daemon, dar și Dee și Dawson au fost absorbiți de ei, conectându-se la mințile tuturor și lăsând-o pe Katy singură.

Când lupta pe Pământ a început, Katy a fost răpită de Dawson și dusă în „bârlog”, iar adevărată lupta abia acolo a început. Oare vor reuși să readucă pacea pe Pământ fără să se piardă?

Nu pot să spun că acestă ultim-volum m-a uimit, a avut și părți excelente, dar și părți mai puțin inspirate. Sfârșitul cel puțin mi se pare foarte sec, fără savoarea specifică lui Katy și Daemon.

Parcursul a fost o adevărată imagine a luptei pe care autoarea ne-a relatat-o excelent, cel puțin eu am intrat în acea buclă temporală a conflictului.

Ea o adolescentă.
El un extraterestru.
Ea o fată timidă și retrasă.
El tipul pervers și încrezător.
Ea îl iubește.
El o dorește.
Ea iartă.
El pleacă.
Ea geloasă.
El indiferent.
Dar când își dă seama că o iubește, totul devine complicat…

Așa că dacă sunteți fani ai seriei, CITIȚi-O, nu veți regreta! Dacă sunteți fani ai autoarei, dar nu ați apucat să achiziționați seria și vreți să o citiți, atunci nu EZITAȚI, dar dacă ai citit seria și o adori pe autoare, păi tot ce pot să-ți transmit e LECTURĂ PLĂCUTĂ! Vei avea partea de cea mai frumoasă călătorie din viața ta! Recomand!

Ți-a plăcut recenzia cărții ~OPOZIȚIE~?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ~OPOZIȚIE~ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: ~opoziție~
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2017
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 382
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1104

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Prețul iubirii” de Svatie Baștovoi

Recenzie “Prețul iubirii” de Svatie Baștovoi

Încă din introducere autorul ne spune că cartea de față este despre căutările eterne ale oamenilor și prețul pe care sunt nevoiți să plătească pentru a le avea. Această sintagmă m-a făcut curioasă să citesc cartea și să analizez ideile prezentate aici. Ca și în...

Recenzie “Fuga spre câmpul cu ciori” de Savatie Baștovoi

Recenzie “Fuga spre câmpul cu ciori” de Savatie Baștovoi

Luna Iulie a fost luna în care a prevalat autorul Savatie Baștovoi. Cei care îmi urmăresc recenziile, au observa mai multe cărți citite de mine de la acest autor, în total în Iulie - 7 cărți. Și dacă vă întrebați, ce-o fi cu ea? S-a îndrăgostit iremediabil de scrierea...

Recenzie “Confiteor” de Jaume Cabré

Recenzie “Confiteor” de Jaume Cabré

Atât de mult accent se pune în prezent pe dezvoltarea intelectuală a copiilor… Majoritatea părinților sunt preocupați să-și vadă odrasla în fruntea clasamentelor, primul la învățătură și activități extracuriculare. Dar prea puțini se axează pe fericirea propriilor...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Alina este redactor Booknation.ro de 1887 zile și a scris până acum 35 articole. Se află pe poziția 1 din 53 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Alina aici. Denisa Alina are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Buna, mă numesc Denisa Alina sunt o fire încăpățânată, nu suport să mi se spună ce să fac😊, sociabilă și nebunatică. Îmi plac la nebunie motocicletele, tatuajele, adrenalina, viteza și muzica. Genul meu preferat de cărți sunt cele de DRAGOSTE, ce m-au facut să intru în această lume a creației unde muritorii de rând pot visa. Cărțile mele preferate sunt Martora de Nora Roberts, Zece respirații scurte de K. A. TUCKER și Te aștept de Jennifer L. Armentrout❤
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments