🔥 CARTEA OPOZIȚIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Imagini pentru katy and daemonSeria “Lux” este una dintre cele mai bune serii Paranormal-Romance citite vreodată și vă rog să mă credeți, nu complimentez degeaba. Încă de la primul volum am fost iremediabil cucerită de tot ce presupune acest univers ireal creat de Jennifer L. Armentrout și sunt complet uimită de talentul ei deosebit. Ultimul volum din serie se numește “Opoziție” și surprinde exact ce fac personajele noastre dragi: se opun invaziei Pământului de către extratereștrii.

Așa cum bine știți din volumele anterioare, Katy și Daemon au trecut prin multe încercări pentru a fi în sfârșit împreună și atunci când au crezut că totul se așează într-un mod firesc, Luxenii își fac apariția pe Pământ și au planuri mărețe. Din păcate, datoria de sânge pe care Daemon o are față de poporul său va sta în calea dragostei pe care o simte pentru Katy, însă așa cum v-ați obișnuit, situația nu va dura mult, deoarece cuplul nostru a înfruntat prea multe pentru a se conforma. Alianțe se vor încheia, trădări vor frânge inimi, dar vor exista și multe momente de bucurie și dragoste ce completează această intrigă.

Dacă până acum Daemon Black ne-a demonstrat că luptă cu toată ființa sa pentru ceea ce își dorește, acum o vedem pe Katy mult mai sigur pe sine și hotărâtă să nu renunțe la dragostea vieții sale. Prima parte a cărții îl găsește pe Daemon puțin confuz, rupt între datorie și dragoste, însă modul în care aceasta a luptat pentru el m-a făcut să o admir și să o încurajez la tot pasul. Ne-am obișnuit ca ea să fie salvată de veșnicul erou, Daemon, însă acum fata noastră poate lupta chiar și cu o întreagă armată de extratereștrii pentru el. Nu vreau să spun că Daemon nu a avut un rol important în acțiune, dar emanciparea lui Katy a fost evidentă și sunt sigură că a încântat mulți cititori, nu doar pe mine. În afară de personajele principale, Dee, Archer și Luc completează tabloul cu care suntem deja obișnuiți, adăugându-se și alte figuri mai puțin plăcute, dar care au un scop bine stabilit. Ironie, umor, dramă, neprevăzut, pasiune și dragoste, toate sunt prezente în carte și te țin cu sufletul la gură până la ultimele pagini.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrou nu dezamăgește, talentul său pentru acest gen fiind vizibil în această serie ce s-a bucurat de un real succes. Personaje deosebit conturate, acțiunea foarte inteligent trasată și dinamică, îți dau impresia că citești un scenariu de film. Am fost profund impresionată de detalii, de modul în care totul este relatat și repet, acesta dinamică ridică nivelul lecturii, având din partea mea 5 stele. Daemon și Katy sunt cuplul perfect, ce se completează armonios și pe care îl poți lua ca exemplu atunci când citești serii asemănătoare. Din experiență vă pot spune că este foarte greu să atingi nivelul de perfecțiune atins cu “Lux” și sunt foarte bucuroasă că am avut ocazia să explorez și să admir stilul lui Jennifer L. Armentrout.

Titlu: Opoziție
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2017
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 19.11.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Recenzie ”ISTORIA UNUI GENOCID ÎNDELUNG IGNORAT” de Sergiu Selian

Nicolae Iorga afirma că “Un popor care nu-și cunoaşte istoria este ca un copil care nu-și cunoaşte părinţii!”.  Pe acest principiu, autorul, din dorința de a informa opinia publică română asupra Genocidului din 1915, subiect încă prea puțin cunoscut populației din...

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Recenzie ”MEȘTERUL CEASORNICAR” de Ioana Blaga

Bună, dragi cititori! Vă îmbrățișez cu aroma de ceai de toamnă și vă invit să descoperim o lume magică împreună. Astăzi este mai mult pentru cei care au în casă sau cunosc un princhindel căruia i-ar putea dărui o carte încântătoare. Romanul Meșterul ceasornicar se...

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Recenzie ”Magia punctelor” de Stefania Tudorache

Ce mai faceți?! Mi-a fost de dor de voi. Am citit mult zilele acestea și am fost dornică să vă împărtășesc ce am mai descoperit prin lumea cărților. Culorile anotimpului mi-au adus, cu iz de toamnă, cartea Magia punctelor scrisă de Ștefania Tudorache.  Volumul...

Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1367 zile și a scris până acum 358 articole. Se află pe poziția 4 din 151 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments