Recenzie “P.S: Îmi placi” de Kasie West

by | Apr 12, 2021 | Dragoste, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA P.S: ÎMI PLACI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Ca orice adolescentă,Lilly About se confruntă cu drama de liceu.

Atunci când pășește în curtea liceului ,singura sa dorința este să se teleporteze cât mai departe de Cade Jennings. Cade este cel mai popular băiat din liceu,chipeș dar arogant,joacă în echipa de baseball și a reușit cu ușurință să mascheze copilăria mai deloc fericită.

Acesta i-a pus o poreclă la una dintre orele de sport și de atunci nimeni nu a uitat-o. Ca rezultat Cade s-a ales cu un dușman pe viață, Lilly About. Lilly este o persoană liniștită și introvertită.Iubește muzică.Scrie versuri și cânta la chitară.

Familia sa, cât și Domnul Ortega,profesorul de chimie, îi crează mai tot timpul probleme. În urma unui vers scris pe bancă la ora de chimie, Lilly ajunge să corespondeze în secret cu un băiat din școală. Încep să își dezvaluie secrete,probleme,vise și descoperă că au multe lucruri în comun.

Împrejurările îi aduc împreună pe Lilly și Cade din ce în ce mai des, iar cei 2 adolescenți de cele mai multe ori aleg să facă un armistițiu și să lase replicile dure deoparte. Lucru care se pare că nu este așa greu cum pare,devenind ușor,ușor mai apropiați

Cei doi devin din ce în ce mai apropiați și curiozitatea  de a afla cine este începe să o macine. Oare el știe cine îi scrie?Sau dacă va afla,îi va mai scrie? Pe cine va alege în final Lilly? Atunci când este rugată  trimită niște materiale domnului Ortega are loc de o surpiza de proporții.

În acest caz,răspunsul la întrebări rămâne pe seama ta cititorule.

Kasie West este cunoscută atât pentru poveștile de dragoste emoționante,cât și pentru personajele complexe. P.S: Îmi placi este o poveste de dragoste din cea mai frumoasă perioadă a vieții, adolescența . Surprinde primii fiori ai dragostei și cat de imprevizibilă poate fi. Cu siguranță o să te cucerească și de asemenea îți recomand Distanța dintre noi ,o carte la fel de emoționanta și frumoasă.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții P.S: ÎMI PLACI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Kasie West sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA P.S: ÎMI PLACI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: P.s: Îmi Placi
Autor: Kasie West
An apariție : 2018
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 304
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 12.04.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Între două fronturi” de Oana David

Recenzie „Între două fronturi” de Oana David

La ceas târziu, înșir aceste rânduri de suflet fericit. Mă copleșește un sentiment de mândrie pentru simplul fapt că cunosc scriitori contemporani, contemporanii mei, care scriu bine. Și când zic bine, sunt în totalitate îndreptățită să îi declar oameni care au...

Recenzie ”Sărbătoarea continuă” de Ernest Hemingway

Recenzie ”Sărbătoarea continuă” de Ernest Hemingway

Am citit această carte după ce am citit Soția din Paris și a fost un avantaj deoarece eram deja familiarizată cu anumite evenimente și cu multe dintre personajele despre care Hemingway povestește. Soția din Paris este de fapt o replică la această carte în care...

0 0 votes
Article Rating
Lavinia Georgiana Geană este redactor Booknation.ro de 35 zile și a scris până acum 1 articole. Se află pe poziția 33 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Lavinia Georgiana Geană aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments