🔥 CARTEA P.S. TE IUBESC ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

ps-te-iubesc_1_produs

Există cărţi care se lipesc de sufletul tău. Cărţi scrise cu un mesaj incredibil de frumos, scrise într-un mod sublim – cărţi de care nu ai cum să nu te îndrăgostești.

P.S. Te iubesc este cartea de debut a scriitoarei Cecilia Ahern. O poveste despre o iubire nemuritoare care vă va cuceri de la primele pagini! (Şi un cadou foarte bun pentru Ziua îndrăgostiţilor, că tot bate la uşă!).

Holly şi Gerry au genul acela de relaţie pe care toţi şi-o doresc: pur şi simplu sunt suflete pereche. Duc o viaţă fericită şi liniştită, înconjuraţi de prieteni şi de familie. Par să aibă tot ce îşi doresc, lumea e la picioarele lor.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cecilia Ahern

Nu îşi pot închipui viaţa unul fără celălalt, însă Gerry este diagnosticat cu o tumoare pe creier şi, în cele din urmă moare. Holly rămâne singură şi, după cum era de așteptat, e devastată. Însă Gerry nu a abandonat-o, îi lasă zece scrisori (toate încheindu-se cu P.S. Te iubesc) care o vor ajuta să renască, să devină mai puternică. Îndeplinind “sarcinile” trasate de Gerry, Holly reușește să zâmbească din nou şi chiar să iubească.

Romantismul, tristeţea, umorul se împletesc în P.S. Te iubesc şi dau naştere unei cărţi cu adevărat de neuitat. Nu e este un roman de dragoste, ci o poveste despre cum eroina reușește să treacă peste suferinţa pricinuită de moartea soţului ei, o poveste a renaşterii… Sau, mai bine spus o poveste despre ce s-a întâmplat după ce moartea i-a despărţit! O poveste pe care vă invit să o descoperiţi!

Datorită succesului incredibil înregistrat de carte, în 2007 s-a realizat şi o ecranizare cu Hilary Swank şi Gerard Butler în rolurile principale. Deşi uşor diferită de carte (lucru de aşteptat), consider că e una din cele mai reuşite ecranizări ale unei cărţi!

Titlu: P.s. Te Iubesc
Autor: Cecilia Ahern
An apariție : 2011
Editura: ALLFA
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.01.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Cum îşi revine Holly după ce îşi pierde jumătatea? Aflaţi din această poveste captivantă scrisă într-un mod ireproşabil! O carte care are de toate: emoţie, umor, suspans!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Aici, acum: Astăzi” de Răzvan Ianculescu

Recenzie ”Aici, acum: Astăzi” de Răzvan Ianculescu

Iubiți cititori, sunteți grozavi! Astăzi vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți de atâta timp în această armonie a pasionaților de lectură, cu devotament și încredere. La rândul meu, să știți că mă gândesc la voi des, de fiecare dată când citesc ceva interesant și...

Recenzie ”Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie ”Orbi” de Petronela Rotar

Am fost curioasă să citesc cartea „Orbi” încă de când am auzit de ea. Dintr-un motiv sau altul, acum am considerat că este cel mai bun moment. Și ceea ce am descoperit în carte m-a determinat să iau anumite decizii în propria viață. Cred că poate să fie considerată o...

Recenzie “157 de pagini cu povesti”

Recenzie “157 de pagini cu povesti”

Nu este ușor în ziua de astăzi să-ți convingi copiii să citească. Și dacă i-ai convins să deschidă cartea, este cu atât mai dificil să-i convingi să o citească până la capăt. Poveștile pe care noi le citeam pe vremuri, pur și simplu nu se mai potrivesc copiilor...

Diana Elena Neaţă este redactor Booknation.ro de 2202 zile și a scris până acum 235 articole. Se află pe poziția 6 din 151 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dana

Am cumparat recent cartea, auzisem de ceva timp de ea si voiam sa o citesc. A fost ceva atat de neasteptat si frumos in modul ales de Gerry pentru a o ajuta pe Holly sa mearga mai departe, sa invete sa traiasca fara el ! Eram si eu curioasa, in timp ce citeam, ce va cuprinde urmatoarea scrisoare. Finalul m-a surprins putin, recunosc !