🔥 CARTEA P.S. TE IUBESC ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

ps-te-iubesc_1_produs

Există cărţi care se lipesc de sufletul tău. Cărţi scrise cu un mesaj incredibil de frumos, scrise într-un mod sublim – cărţi de care nu ai cum să nu te îndrăgostești.

P.S. Te iubesc este cartea de debut a scriitoarei Cecilia Ahern. O poveste despre o iubire nemuritoare care vă va cuceri de la primele pagini! (Şi un cadou foarte bun pentru Ziua îndrăgostiţilor, că tot bate la uşă!).

Holly şi Gerry au genul acela de relaţie pe care toţi şi-o doresc: pur şi simplu sunt suflete pereche. Duc o viaţă fericită şi liniştită, înconjuraţi de prieteni şi de familie. Par să aibă tot ce îşi doresc, lumea e la picioarele lor.

Nu îşi pot închipui viaţa unul fără celălalt, însă Gerry este diagnosticat cu o tumoare pe creier şi, în cele din urmă moare. Holly rămâne singură şi, după cum era de așteptat, e devastată. Însă Gerry nu a abandonat-o, îi lasă zece scrisori (toate încheindu-se cu P.S. Te iubesc) care o vor ajuta să renască, să devină mai puternică. Îndeplinind „sarcinile” trasate de Gerry, Holly reușește să zâmbească din nou şi chiar să iubească.

Romantismul, tristeţea, umorul se împletesc în P.S. Te iubesc şi dau naştere unei cărţi cu adevărat de neuitat. Nu e este un roman de dragoste, ci o poveste despre cum eroina reușește să treacă peste suferinţa pricinuită de moartea soţului ei, o poveste a renaşterii… Sau, mai bine spus o poveste despre ce s-a întâmplat după ce moartea i-a despărţit! O poveste pe care vă invit să o descoperiţi!

Datorită succesului incredibil înregistrat de carte, în 2007 s-a realizat şi o ecranizare cu Hilary Swank şi Gerard Butler în rolurile principale. Deşi uşor diferită de carte (lucru de aşteptat), consider că e una din cele mai reuşite ecranizări ale unei cărţi!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții P.S. TE IUBESC?

Vezi toată lista de cărți scrise de Cecilia Ahern sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA P.S. TE IUBESC CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: P.s. Te Iubesc
Autor: Cecilia Ahern
An apariție : 2011
Editura: ALLFA
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 27.01.2015
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Tuck pentru totdeauna” de Natalie Babbitt

Recenzie ”Tuck pentru totdeauna” de Natalie Babbitt

Prezentarea acțiunii: Povestea acestei cărți începe cu Winnie Foster, o fetiță de 10 ani care locuiește cu familia ei dintotdeauna în Treegap. Familia ei deține pădurea de acolo și, în același timp izvorul. Într-o zi, după o discuție cu broscoiul ei, Winnie decide să...

Recenzie ”Soarele a murit în zori” de Haralamb Zincă

Recenzie ”Soarele a murit în zori” de Haralamb Zincă

Prezentarea acțiunii din Soarele a murit în zori: Totul începe când scriitorul Corneliu Cara primește o vizită neașteptată de la un străin, în miezul nopții. Deși nu îl mai văzuse în viața lui pe omul care se arată la ușa lui, Cara decide să îl asculte. Mulți ar spune...

Recenzie ”Cimitirul Animalelor” de Stephen King

Recenzie ”Cimitirul Animalelor” de Stephen King

O scurtă prezentare a acțiunii: Ar putea Stephen King să scrie o poveste care să-l sperie chiar și pe el însuși? Să-l sperie într-un asemenea hal încât să-i fie frică să o scrie până la sfârșit? Cimitirul animalelor pare să fie chiar această poveste. Tu, cititorule,...

0 0 votes
Article Rating
Diana Elena Neaţă este redactor Booknation.ro de 2571 zile și a scris până acum 233 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă aici.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dana

Am cumparat recent cartea, auzisem de ceva timp de ea si voiam sa o citesc. A fost ceva atat de neasteptat si frumos in modul ales de Gerry pentru a o ajuta pe Holly sa mearga mai departe, sa invete sa traiasca fara el ! Eram si eu curioasa, in timp ce citeam, ce va cuprinde urmatoarea scrisoare. Finalul m-a surprins putin, recunosc !