Recenzie „Până la Crăciun…” de Elena Petrea Kyrintzis

de | feb. 3, 2022 | Recenzii cărți

"Până la Crăciun..." de Elena Petrea Kyrintzis

Până la Crăciun… este o carte tare dulce. Sincer nu am crezut că îmi va plăcea. Cartea nu este scrisă într-un mod genial. – Are greșeli atât gramaticale cât și de exprimare, pe alocuri dialogul este ușor tras de păr, cu toate acestea i-am dat o șansă. Prin urmare, povestea mi-a creat o stare de bine, m-a amuzat și, culmea, chiar mi-a plăcut.

Este acel stil de telenovele pe care le urmăream acum vreo 20 de ani. Se apropie puțin și de genul filmelor pe care le urmăresc cu drag pe diva, în perioada Crăciunului. (chiar dacă toate merg pe aceeași idee, îmi place să le urmăresc chiar și în reluare)

Sinopsis

Ca scurt sinopsis, povestea ne-o aduce în prim plan pe Ashlin, o tânără zăpăcită, îndrăgostită de șeful ei, Richard Benneton. Comentariile ei și autoironiile, discuțiile ei cu Bărbosul (Dumnezeu), mi-a amintit de filmele cu Thalia – filme pe care le urmăream în adolescență.

Ea este creatoare de lenjerie intimă și suferă de o ușoară depresie din cauza dragostei neîmpărtășite, a lipsei de inspirație și a unei reviste care scrie articole defăimătoare la adresa ei și a firmei unde lucrează.

Ea urmează să prezinte următoarea colecție de lenjerie la Viena, unde ar trebui să călătorească împreună cu frumosul ei șef. Dar acesta nu o poate însoți din cauza pregătirilor pentru nunta lui cu Lungana, poreclă adresată logodnicei lui Richard.

Prin urmare, Ashlin este nevoită să plece singură, dar planurile îi sunt grav date peste cap. Ea se vede nevoită să apeleze la rivalul lui Benneton, Ethan James, care deține revista la care apar articolele despre ea. La bordul avionului se iscă un pariu care va complica (sau nu) lucrurile, și care va provoca un al doilea și un al treilea pariu.

Potrivită pentru iubitorii de romane ușoare 

Cum am spus și la începutul acestei recenzii, romanul are o poveste dulce și o recomand persoanelor iubitoare de cărți ușurele. Personajele sunt drăguț construite și intriga este amuzantă. Cartea se citește ușor și rapid. Recomand autoarei să continue să scrie! De la carte la carte va acumula experiență și calitatea romanelor cu siguranță va crește.

Titlu: Până La Crăciun...
Autor: Elena Petrea Kyrintzis
An apariție : 2021
Editura: VELVET STORY
Nr. Pagini: 231
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 6 / 10
Vizualizari recenzie: 572

Alte recenzii de la Elena Petrea Kyrintzis:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Anna O” de Matthew Blake
Recenzie ”Anna O” de Matthew Blake

„Al său propriu lăcaş îşi este mintea şi doar ea poate din Rai un Iad şi-un Iad din Rai să facă” – Paradisul Pierdut de Milton Rezumat Doctorul Ben Prince, un psiholog criminalist specializat în cazurile de crimă comise de oameni în timpul somnului, dezvoltă o obsesie...

Recenzie ”Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie ”Hideaway” de Penelope Douglas

Noaptea Diavolului continuă, chiar și după șase ani... În urmă cu șase ani, a avut loc evenimentul celebru din seara cunoscută sub numele de Noaptea Diavolului, dar acum Kai pare să-și fi pierdut interesul pentru Rika, iubita lui Michael, care a fost ținta atenției...

0 0 votes
Article Rating
Diana Mîndrilă a fost redactor Booknation.ro și a scris 51 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Mîndrilă aici. Diana Mîndrilă are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc să citesc, să explorez infinitatea de lumi noi ce îmi descoperă cărțile, să vorbesc și să scriu despre ele. Visez să îmi tapetez pereții cu rafturi pline de cărți și ador cafeaua și ciocolata cu lichior. Cam asta mi-s!
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments