Recenzie „Până la Crăciun…” de Elena Petrea Kyrintzis

de | feb. 3, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA PÂNĂ LA CRĂCIUN... ARE REDUCERE PE:

Până la Crăciun… este o carte tare dulce. Sincer nu am crezut că îmi va plăcea. Cartea nu este scrisă într-un mod genial. – Are greșeli atât gramaticale cât și de exprimare, pe alocuri dialogul este ușor tras de păr, cu toate acestea i-am dat o șansă. Prin urmare, povestea mi-a creat o stare de bine, m-a amuzat și, culmea, chiar mi-a plăcut.

Este acel stil de telenovele pe care le urmăream acum vreo 20 de ani. Se apropie puțin și de genul filmelor pe care le urmăresc cu drag pe diva, în perioada Crăciunului. (chiar dacă toate merg pe aceeași idee, îmi place să le urmăresc chiar și în reluare)

Sinopsis

Ca scurt sinopsis, povestea ne-o aduce în prim plan pe Ashlin, o tânără zăpăcită, îndrăgostită de șeful ei, Richard Benneton. Comentariile ei și autoironiile, discuțiile ei cu Bărbosul (Dumnezeu), mi-a amintit de filmele cu Thalia – filme pe care le urmăream în adolescență.

Ea este creatoare de lenjerie intimă și suferă de o ușoară depresie din cauza dragostei neîmpărtășite, a lipsei de inspirație și a unei reviste care scrie articole defăimătoare la adresa ei și a firmei unde lucrează.

Ea urmează să prezinte următoarea colecție de lenjerie la Viena, unde ar trebui să călătorească împreună cu frumosul ei șef. Dar acesta nu o poate însoți din cauza pregătirilor pentru nunta lui cu Lungana, poreclă adresată logodnicei lui Richard.

Prin urmare, Ashlin este nevoită să plece singură, dar planurile îi sunt grav date peste cap. Ea se vede nevoită să apeleze la rivalul lui Benneton, Ethan James, care deține revista la care apar articolele despre ea. La bordul avionului se iscă un pariu care va complica (sau nu) lucrurile, și care va provoca un al doilea și un al treilea pariu.

Potrivită pentru iubitorii de romane ușoare 

Cum am spus și la începutul acestei recenzii, romanul are o poveste dulce și o recomand persoanelor iubitoare de cărți ușurele. Personajele sunt drăguț construite și intriga este amuzantă. Cartea se citește ușor și rapid. Recomand autoarei să continue să scrie! De la carte la carte va acumula experiență și calitatea romanelor cu siguranță va crește.

 

Ți-a plăcut recenzia cărții PÂNĂ LA CRĂCIUN...?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Elena Petrea Kyrintzis

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PÂNĂ LA CRĂCIUN... CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Până La Crăciun...
Autor: Elena Petrea Kyrintzis
An apariție : 2021
Editura: VELVET STORY
Nr. Pagini: 231
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 3.02.2022
Nota recenzorului: 6 / 10
Vizualizari recenzie: 42

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Vreau să vă spun că această recenzie mă găsește extrem de confuză, pentru că eu eram sigură că aleg o carte cu o poveste de dragoste. WRONG!!! Nu am primit în niciun caz o poveste de dragoste, ci o poveste impactantă, șocantă, căreia i-am dat un rating mare pentru...

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Atunci când eram mică, obișnuiam să ascult multe povești la casetofon. Îmi aduc aminte clar când stăteam în bucătărie și mama îmi punea caseta și eu ascultăm fascinată. A fost modul în care imaginația mea s-a dezvoltat și modul în care am cunoscut lumi și personaje...

0 0 votes
Article Rating
Diana Mîndrilă este redactor Booknation.ro de 315 zile și a scris până acum 50 articole. Se află pe poziția 16 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Mîndrilă aici. Diana Mîndrilă are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc să citesc, să explorez infinitatea de lumi noi ce îmi descoperă cărțile, să vorbesc și să scriu despre ele. Visez să îmi tapetez pereții cu rafturi pline de cărți și ador cafeaua și ciocolata cu lichior. Cam asta mi-s!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments