Recenzie ”Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

by | Aug 16, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA PÂNĂ LA ULTIMA SUFLARE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Prietenul Laylei este pierdut iar acum înfățișarea acestei persoane dragi este luată de o creatură care trebuie ucisă.

Într-o luptă împotriva dezlănțuirii iadului pe pământ, Layla trece prin cele mai grele momente din viața ei, prin cele mai complexe trăiri și schimbări inexplicabile: de la aripi acoperite de pene, la întrebarea asupra originii ei și la alegeri pe care inima ei le ia.

Atunci când trebuie să facă o alegere știe că îl va răni pe unul dintre bărbații din viața ei, dar nu a fost întotdeauna Roth? Chiar și când inima ei trebuia să îi aparțină lui Zayne îi aparținea de fapt unui demon.

Cu Roth lângă ea, tot ce mai trebuie să facă este să își distrugă fratele, creatura care a fost adusă pe lume datorită ei și a mamei ei, Lilith, a cărei sânge le curge amândurora prin vene. Însă Layla nu seamănă cu ei câtuși de puțin. Ea trebuie să se ferească de Gardieni și de grupul Alfa. Dar cum poate face asta când luptele se țin scai de ei iar grupul Alfa se arată în fața lor gata să îi zdrobească?

Când singura ei variantă este de a-și pune viața în pericol,  ea își asumă că viața îi poate fi răpită în orice clipă. Toți cei pe care îi iubește s-au sacrificat cândva pentru ea iar acum este rândul ei să salveze lumea de la o apocalipsă ce se apropie cu pași repezi

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jennifer L. Armentrout

Dar înainte de toate, ea trebuie să îi salveze sufletul lui Sam din Iad. Iar ca să coboare în Iad trebuie să treacă pe lângă iubitorul, protectorul și frumosul demon care o iubește și care ar face orice pentru siguranța ei.  Însă ce faci atunci când crezi că salvarea sufletului celui mai bun prieten pune în pericol propriul tău suflet?

În urma unei întâlniri în Iad Layla este sigură acum că ea este singura armă împotriva Lilinului. Pentru a-i salva pe toți cei pe care îi iubește cât și pe Sam, Layla trebuie să facă un lucru ce va lăsa în sufletele tuturor o rană adâncă, mai ales în inima Prințului Moștenitor, un demon îndrăgostit care nu va mai iubi nicicând.

Cu o singură alegere, Layla pleacă de lângă Roth iar de data asta pare a fi ultima oară. Când destinul tău te ajunge din urmă, tot ce poți să faci este să îi râzi în față pentru că știi că ai iubirea tuturor celor care au făcut parte din viața ta…și vei avea iubirea lor acum, mereu, până la ultima suflare.

Dar dacă destinul se joacă cu viața ta? Dacă nu există o certitudine cu privire la viață? Dacă deja Layla și-a dat ultima suflare? Apocalipsa elementelor se apropie de un deznodământ plin de suferință care îți frânge inima iar povestea Laylei a ajuns la final cu o ultimă suflare, o ultimă suflare ce se va repeta mereu…

Titlu: Până La Ultima Suflare
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2020
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 428
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 16.08.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
3 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments