Recenzie „Poate într-o altă viată” de Taylor Jenkins Reid

Titlu: Poate într-o Altă Viată
Autor: Taylor Jenkins Reid
An apariție : 2016
Editura: Corint
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ancuta Pietaru
Publicată la 12.03.2017
Nota recenzorului: n/a
Recenzie „Poate într-o altă viată” de Taylor Jenkins Reid
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI POATE ÎNTR-O ALTĂ VIATĂ PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Taylor Jenkins Reid trăiește în Los Angeles, împreună cu soțul ei Alex și fiică ei Lilah. A publicat până în prezent 4 cărți, urmând că cea de-a cincea “The seven husbands of Evelyn Hugo” să fie publicată în străinătate în anul 2017.

Nu cred să fii citit vreo carte care să aibă cât de cât aceeași idee cu cea din”Poate într-o altă viață”sau dacă s-a întâmplat asta  cu siguranță cartea scrisă de Taylor a șters-o complet din memoria mea.

Hannah Martin are deja 29 de ani și până în prezent nu se poate lăuda cu nicio realizare. Nu are un loc de muncă stabil, ultimul bărbat din viață ei era însurat, nici măcar nu are un loc pe care să-l numească acasă chiar dacă până acum a locuit în nici mai mult sau mai puțin de șase orașe.

” Habar n-am ce vreau să fac cu viața mea, habar nu am ce vreau de la viață şi ce viitor îmi doresc”

Rămasă fără alte soluții decide să se întoarcă în Los Angeles, locul în care a locuit până la vârstă de 18 ani, unde se va întâlnii cu prietenă ei cea mai bună Gabby, dar și cu primul ei iubit, Ethan.

Ieșind în oraș că să petreacă în cinstea reîntoarcerii ei, la miezul nopții când este întrebată de Gabby dacă vrea să meargă cu ea acasă sau dacă rămâne și să fie condusă mai târziu de Ethan, momentul și decizia ei vor fii cumva punctul culminat care îi vor schimbă destinul.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Taylor Jenkins Reid.

Cred că fiecare dintre noi s-a întrebat ce s-ar fii întâmplat dacă am fii decis să facem altceva decât am ales, dacă decizia noastră a fost cea corectă. În cazul lui Hannah nu trebuie să ne mai punem problema dacă decizia luată de ea este cea corectă pentru că Taylor împarte cartea în două povești, una mai frumoasă ca cealaltă:

1) Hannah decide să meargă acasă cu Gabby , iar această poveste dacă pot să o numesc aşa, este favorita mea;

2) Hanna rămâne să mai petreacă cu Ethan și apoi merge acasă cu acesta.

Acum nu vă mai rămâne decât să citiți și să aflați cum se va schimba viața Hannei în funcție de decizia luată și apoi să hotărâți care vă place cel mai mult, așa că nu îmi rămâne decât să vă urez lectură plăcută.

 

ACUM GĂSEȘTI POATE ÎNTR-O ALTĂ VIATĂ PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Ideea interesantă şi în acelaşi timp foarte originală de a avea două poveşti care să se învârtă în jurul aceleasi persoane şi anume Hannah Martin.Relația de prietenie pe care Hannah o are cu Gabby şi modul cum se susțin şi se ajută una pe cealaltă.

Aspecte Negative:

Nu am găsit încă ceva care să nu îmi placă la această carte.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.