Recenzie „Poate într-o altă viată” de Taylor Jenkins Reid

de | mart. 12, 2017 | Beletristică, Literatura Universală, Recenzii cărți

🔥 CARTEA POATE ÎNTR-O ALTĂ VIATĂ ARE REDUCERE PE:

Taylor Jenkins Reid trăiește în Los Angeles, împreună cu soțul ei Alex și fiică ei Lilah. A publicat până în prezent 4 cărți, urmând că cea de-a cincea „The seven husbands of Evelyn Hugo” să fie publicată în străinătate în anul 2017.

Nu cred să fii citit vreo carte care să aibă cât de cât aceeași idee cu cea din”Poate într-o altă viață”sau dacă s-a întâmplat asta  cu siguranță cartea scrisă de Taylor a șters-o complet din memoria mea.

Hannah Martin are deja 29 de ani și până în prezent nu se poate lăuda cu nicio realizare. Nu are un loc de muncă stabil, ultimul bărbat din viață ei era însurat, nici măcar nu are un loc pe care să-l numească acasă chiar dacă până acum a locuit în nici mai mult sau mai puțin de șase orașe.

Dacă îți place recenzia cărții POATE ÎNTR-O ALTĂ VIATĂ, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Taylor Jenkins Reid

” Habar n-am ce vreau să fac cu viața mea, habar nu am ce vreau de la viață şi ce viitor îmi doresc”

Rămasă fără alte soluții decide să se întoarcă în Los Angeles, locul în care a locuit până la vârstă de 18 ani, unde se va întâlnii cu prietenă ei cea mai bună Gabby, dar și cu primul ei iubit, Ethan.

Ieșind în oraș că să petreacă în cinstea reîntoarcerii ei, la miezul nopții când este întrebată de Gabby dacă vrea să meargă cu ea acasă sau dacă rămâne și să fie condusă mai târziu de Ethan, momentul și decizia ei vor fii cumva punctul culminat care îi vor schimbă destinul.

Cred că fiecare dintre noi s-a întrebat ce s-ar fii întâmplat dacă am fii decis să facem altceva decât am ales, dacă decizia noastră a fost cea corectă. În cazul lui Hannah nu trebuie să ne mai punem problema dacă decizia luată de ea este cea corectă pentru că Taylor împarte cartea în două povești, una mai frumoasă ca cealaltă:

1) Hannah decide să meargă acasă cu Gabby , iar această poveste dacă pot să o numesc aşa, este favorita mea;

2) Hanna rămâne să mai petreacă cu Ethan și apoi merge acasă cu acesta.

Acum nu vă mai rămâne decât să citiți și să aflați cum se va schimba viața Hannei în funcție de decizia luată și apoi să hotărâți care vă place cel mai mult, așa că nu îmi rămâne decât să vă urez lectură plăcută.

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA POATE ÎNTR-O ALTĂ VIATĂ CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: POATE ÎNTR-O ALTĂ VIATĂ
Autor: Taylor Jenkins Reid
An apariție : 2016
Editura: CORINT
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1706

Alte recenzii de la Taylor Jenkins Reid:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Recenzie ”Îngerul meu secret” de Federica Bosco

Povestea unui înger păzitor: După ce Patrick a murit, Mia și-a dorit ca toată lumea ei să se sfârșească. Și aproape că a reușit să facă asta după ce s-a aruncat în marea care i-a răpit viața celui pe care îl iubea. A lăsat valurile să îi înconjoare trupul, însă ceva...

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

Recenzie ”Interzis” de Vi Keeland

O seară de poker, un show și o iubire interzisă... Ea este cea mai bună jucătoare de poker, el este un magnat arogant care, uneori, după o zi de muncă, preferă să joace poker cu niște prieteni vechi. Așa se întâlnesc Kate Monroe și Cooper Montgomery, într-o seară când...

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Recenzie ”Femeile lui Lazăr” de Marina Stepnova

Am de mult timp cartea aceasta în lista de must read și habar n-am de ce mi-a luat așa mult timp să ajung s-o citesc având în vedere cât de mult mi-a plăcut. Am auzit multe lucruri bune prin online și de data asta chiar au fost pe bună dreptate deoarece a fost scrisă...

0 0 votes
Article Rating
Ancuta Pietaru este redactor Booknation.ro de 2161 zile și a scris până acum 13 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ancuta Pietaru aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Imi place 😉 ! Multumesc de recomandare!