Recenzie „Poștașul sună întotdeauna de două ori” de James M. Cain

by | Apr 3, 2021 | Dragoste, Literatură Contemporană, Literatura Universală, Mister, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA POȘTAȘUL SUNĂ ÎNTOTDEAUNA DE DOUĂ ORI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Continui cu aceeași plăcere de a vă propune cărți care sunt o stare de repaus pentru profunzime, și editează pagini de alertă în fișierile monotone ale vieții noastre.

„Poștașul sună întotdeauna de două ori” este caruselul care te va zgâlțâi de câteva ori pentru a te relaxa, prin dinamica acțiunii, prin dialogurile alerte și nărăvașe, neordinare și neortodoxe. Frank Chambers, protagonistul istoriei este un adevărat pierde-vară, care prin karma cerească ajunge să fie angajat de la un restaurant condus de un grec, unde, pe lângă alte dureri de cap, ajunge să se îndrăgostească iremediabil de soția acestuia. Și desigur, ca o adevărată istorie care aparține romanului noir, istoria nu se termină cu fluturi și colțuri rotunjite,

Cei doi îndrăgostiți se pomenesc a fi prinși de sentimente, disperați, de parcă se termină lumea unde ei nu vor mai fi împreună. Drama prinde noi culori atunci când planul lor trage de mâneca justiției.

Ce se întâmplă când prinzi un animal sălbatic într-o cușcă? Cum s-ar comporta un leu, o găină, dar un șarpe?

Rămâne să descoperiți singuri cum minciunile îneacă o relație, și cât de simplă de fapt este viața dacă nu am complica-o noi. Triunghiul acesta amoros te face părtaș la sentimentul pe care îl simt vinovații, de parcă nu este de ajuns că le citești povestea, mai ești impus să fii co-participant la ceea ce, poate, îți este străin.

Ușor de imaginat, personaje aprinse, perfect conturate, tipice pentru cutura americană, cu care suntem obișnuiți. Subiectul pare a fi epuizat, dar Cain ne trezește ușor spre sfârșit. Nu vă grăbiți să îl judecați prea devreme, are mici surprize.

Lectură cu suspans vă doresc!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții POȘTAȘUL SUNĂ ÎNTOTDEAUNA DE DOUĂ ORI?

Vezi toată lista de cărți scrise de James M. Cain sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA POȘTAȘUL SUNĂ ÎNTOTDEAUNA DE DOUĂ ORI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Poștașul Sună întotdeauna De Două Ori
Autor: James M. Cain
An apariție : 2004
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 144
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 3.04.2021
Nota recenzorului: 6

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Central Park” de Guillaume Musso

Recenzie ”Central Park” de Guillaume Musso

Există momente în viață cand o ușă se deschide si ești inundat de lumină. Clipe rare când ceva se descătușează în tine. Plutești în imponderabilitate, gonești pe o autostradă fără radar. Alegerile devin limpezi, răspunsurile inlocuiesc întrebările, frica cedează locul...

Recenzie ”Hud Ranat” de Cecilia

Recenzie ”Hud Ranat” de Cecilia

Cum sunteți dragii mei? Acceptați invitația de a porni într-o călătorie inedită în următoarele minute? Cartea Hud Ranat scrisă de Cecilia cuprinde cadrul, personajele și situațiile perfecte pentru a evada memorabil pe o altă planetă din univers. Călătorim în acest...

0 0 vote
Article Rating
Stella Popa este redactor Booknation.ro de 37 zile și a scris până acum 17 articole. Se află pe poziția 19 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Stella Popa aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments