Recenzie „Prizonierul minții” de Alin Moisa

de | feb. 3, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA PRIZONIERUL MINȚII ARE REDUCERE PE:

Prizonierul minții este clar o surpriză plăcută! Este o carte interesantă care ne descoperă cât de complexă poate fi mintea noastră. Suntem siguri că ceea ce trăim este aievea și nu o născocire a propriei minți? Povestea ne acaparează și accentuează ideea improbabilității certitudinii și a incertitudinii, a realității și aparențelor.

Ritm alert dar documentare lipsă!

Cartea are un ritm alert, incitant, care te face să nu o lași până nu o termini. Personal, mi-ar fi plăcut ca scenele să fie mai detaliate și mai documentate, pentru că finalul poveștii este destul de grăbit și lipsit de logică, reprezentând singurul mare minus al romanului.

Nu voi menționa greșeala, pentru că ar trebui să dezvălui un punct important, dar e bine de știut că starea de sănătate a unei persoane este grav alterată după o astfel de problemă, prin urmare, acel sfârșit al cărții ar fi avut sens doar dacă se adăuga și perioada de recuperare.

Cu toate acestea, cartea rămâne o poveste interesantă care mi-a captat atenția, autorul fiind clar pe drumul cel bun. Cu o documentare mai atentă, ar putea ajunge departe.

Scurt sinopsis

Ca rezumat, Adam Griffin urmează să se căsătorească. Iubirea e mare, emoțiile și mai mari. Evenimentul se întâmplă, fericirea este sublimă, iar un cadou neobișnuit stârnește o serie de evenimente cu greu digerabile, una dintre ele fiind dispariția soției lui. Disperat începe să caute răspunsuri, dar ceea ce găsește te zburlește la propriu.

I se prezintă o realitate diferită, simțind adesea că totul este un coșmar. Nu primește susținere de nicăieri, din contră, acesta primind dovezi clare că ar fi suferind de afecțiuni mintale. De fiecare dată când Adam încearcă să accepte presupusa boală, primește scrisori sau semne că ceea ce i se spune este greșit și este încurajat să continue cercetările.

Recomand iubitorilor de thriller. Ideea este foarte bună! Păcat de finalul incomplet.

 

Ți-a plăcut recenzia cărții PRIZONIERUL MINȚII?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Alin Moisa

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA PRIZONIERUL MINȚII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Prizonierul Minții
Autor: Alin Moisa
An apariție : 2021
Editura: HEYDAY BOOKS
Nr. Pagini: 152
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 3.02.2022
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 53

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Recenzie „Castelul de hârtie” de Miranda Cowley Heller

Vreau să vă spun că această recenzie mă găsește extrem de confuză, pentru că eu eram sigură că aleg o carte cu o poveste de dragoste. WRONG!!! Nu am primit în niciun caz o poveste de dragoste, ci o poveste impactantă, șocantă, căreia i-am dat un rating mare pentru...

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Recenzie „Șase cocori stacojii” de Elizabeth Lim

Atunci când eram mică, obișnuiam să ascult multe povești la casetofon. Îmi aduc aminte clar când stăteam în bucătărie și mama îmi punea caseta și eu ascultăm fascinată. A fost modul în care imaginația mea s-a dezvoltat și modul în care am cunoscut lumi și personaje...

5 1 vote
Article Rating
Diana Mîndrilă este redactor Booknation.ro de 315 zile și a scris până acum 50 articole. Se află pe poziția 16 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Mîndrilă aici. Diana Mîndrilă are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc să citesc, să explorez infinitatea de lumi noi ce îmi descoperă cărțile, să vorbesc și să scriu despre ele. Visez să îmi tapetez pereții cu rafturi pline de cărți și ador cafeaua și ciocolata cu lichior. Cam asta mi-s!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments