Recenzie ”Pune mâna pe mine” de Silviu Ciuhulescu

by | Nov 9, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PUNE MÂNA PE MINE PE EMAIL SILVIU.CIUHULESCU@YAHOO.COM

Sub lumina caldă a lămpii de seară am început să citesc Pune mâna pe mine scrisă de Silviu Ciuhulescu. 

La voi cum este atmosfera preferată de citit?  

Cu un ceai fierbinte, curioasă de titlu, am început să dezleg șirul misterului dintre rânduri.

Fără prea multe cortine, Silviu Ciuhulescu intră direct în subiect. Într-un mod autentic, cu un limbaj direct, spumos cartea este cu și despre femeile din viața lui, despre experiența acumulată din momentele cu ele, despre viață și noțiunea de fericire.

Este oare un mod mai reconfortant pentru suflet decât să te destăinui, să te expui în toată dimensiunea ta, să fii parte a spectacolului suprem al vieții asumate pe de-a-ntregul? (pag. 5)

Transparența și sinceritatea debordantă îți vor câștiga simpatia și admirația de la primele pagini. Câți dintre oamenii acestei Planete au curajul de a vorbi tranșant de deschis despre ceea ce simt, gândesc și au trăit.

Aveam două fete din prima căsnicie. Pe Oana și pe Sandra. O aveam și pe Sabina, al treilea copil al meu, făcut cu rockerița. Ne mai doream parcă încă o fetiță, o surioară pentru Sabina care deja avea șapte ani. Voiam fetiță în zodia taur, neapărat. (pag. 45)

Vă avertizez că limbajul nu este cosmetizat, machiat sau parfumat. De la început până la sfârșit ideile sunt așternute într-un mod natural. Vorbește despre cele mai ascunse plăceri, experiențe și gânduri fără perdea. Spune lucrurilor pe nume și le evidențiază așa cum le simte în ființa sa.

O carte incitantă cu aventuri amoroase descrise până în cele mai mici detalii.

Un om care a cunoscut femeia în toată ființa ei, a explorat plăcerea uniunii dintre femeie și bărbat și împărtășește din experiența sa. Nu vorbește din fantezii, cărți sau auzite. Povestește din trăirile lui, ceea ce îi dă o notă de credibilitate mai mare.

Mă trezesc foarte devreme în general și, și mai în general mă culc foarte târziu și-n tot acest timp în care nu dorm, iubesc și mi se pare că totul, fiecare lucru și fiecare om sunt făcuți doar din iubire. (pag. 80)

Dacă aveți nevoie de puțină incitare în viața voastră sau vă doriți să descoperiți cum se exprimă un om care nu se lasă influențat de opiniile celorlalți sau poate sunteți curioși/curioase să aflați trăirile amoroase ale unui bărbat pasionat și pasional vă recomand acest volum spumos.

Pentru mine a fost o experiență diferită, plăcută, am citit cartea în câteva ore fără să o las din mână. 

Sunt curioasă care va fi următorul volum scris de Silviu Ciuhulescu.

Până data viitoare, vă încurajez să gustați cu poftă din fiecare moment care împletește firul vieții voastre.

Vă îmbrățișez!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PUNE MÂNA PE MINE PE EMAIL SILVIU.CIUHULESCU@YAHOO.COM

Titlu: Pune Mâna Pe Mine
Autor: Silviu Ciuhulescu
An apariție : 2020
Editura: -
Nr. Pagini: 172
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 9.11.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

“Fiul timpului” de Deborah Harkness

“Fiul timpului” de Deborah Harkness

Am descoperit anul acesta seria "A Discovery of Witches", citind atât seria dar și vizionând serialul. Ambele mi-au plăcut foarte mult și recunosc, îmi place o poveste supernaturală îmbinată cu o idilă interzisă. Acest lucru face acțiunea mai alertă și te încurajează...

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Evanghelia după Isus Cristos, publicată în 1991 de José Saramago, este un roman construit prin reinterpretarea Noului Testament. Criticat de unii, printre care și de către Biserica Romano-Catolică, Saramago surprinde și deranjează prin viziunea sa șocantă asupra...

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Poate credeați că după 40 de romane și peste 40 de ani de scriere, King și-a stors toată inspirația și nu mai e capabil de ceva senzațional. Ei bine, a ținut să ne demonstreze că ne înșelăm și ne-a trântit pe masă încă o cărămidă, o călătorie terifiantă, cu nenumărate...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1414 zile și a scris până acum 720 articole. Se află pe poziția 1 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments