Recenzie ”Și ateii au suflet” de Silviu Ciuhulescu

by | Nov 9, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ȘI ATEII AU SUFLET PE Email silviu.ciuhulescu@yahoo.com

Dragi cititori, vă îmbrățișez călduros!

Neclaritatea din ceața care s-a așternut azi afară este în contrast cu exprimarea liberă care primează în cartea Și ateii au suflet de la prima până la ultima pagină. Veți descoperi între filele acestei cărți perspectiva unui om care are curajul de a-și expune opiniile exact așa cum simțirea îl ghidează.

“Eu nu vând prin scris dreptățile mele ca fiind absolute, doar că spun cum văd eu lucrurile, cum simt, cum știu ce vreau și ce nu, și sunt sigur că transmit stări de bine. Sunt liber, îngrozitor de liber.”

Ce părere aveți după titlu? Au ateii suflet sau nu?!  

Perspectiva din care exprimă lucrurile a fost formată în urma studierii, observării mai multor informații despre subiectul pe care-l abordează.

“Conform oricărei religii procedez greșit.”

Un liber cugetător sau ateu care și-a deschis sufletul pentru a împărtăși curajos viziunea lui asupra vieții, credinței și a ceea ce îi dă omului speranța pentru a doua zi. Dezbate sau afirmă direct minciuni, manipulări care se aplică la nivel mondial cu anumite scopuri.

Este carte scrisă de un om asumat, cu o exprimare autentică și liberă. 

Acest volum este pentru cei care nu au curajul de a-și exprima pur opiniile transparent. Poate fi un model de curaj interior care le permite să fie autentici. De asemenea se poate adresa celor care se simt liberi și vor să citească o carte scrisă pe stilul lor de comunicare.

“Raiul este aici, deci, pe Pământ, trăim cu toții în rai și nici măcar nu ne dăm seama, pentru că viața urmată de moarte este cel mai bun lucru care ni se putea oferi.”

Mi-a plăcut în mod special îndemnul pentru a căuta armonia în interiorul nostru, și nu în exterior.

Libertatea din exprimare se regăsește și în limbaj, fără cenzură. Autenticitatea nu este jucată, ci este expusă fără măști.

Cred că dacă am avea măcar 60% din curajul lui, cu siguranță am aduna mai puține frustrări, mai puține dorințe neîmplinite, mai puțină răutate în interior și dureri nespuse care se transformă apoi în boli fizice. Și am aduna, astfel, mai multă putere pentru a ne împlini cele mai profunde visuri.

Vă recomand cartea pentru a gusta din ce poate însemna un om autentic, un om care înainte să-i fie teamă de ce o să zică lumea, se gândește la ceea ce sufletul lui îi dictează și simte.

Vă îmbrățișez din nou cu drag, vă mulțumesc că sunteți aici, iar până data viitoare vă încurajez să vă lăsați autenticitatea să înflorească zi de zi, tot mai mult. E ceea ce aveți mai de preț.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA ȘI ATEII AU SUFLET PE Email silviu.ciuhulescu@yahoo.com

Titlu: Și Ateii Au Suflet
Autor: Silviu Ciuhulescu
An apariție : 2020
Editura: -
Nr. Pagini: 77
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 9.11.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

“Fiul timpului” de Deborah Harkness

“Fiul timpului” de Deborah Harkness

Am descoperit anul acesta seria "A Discovery of Witches", citind atât seria dar și vizionând serialul. Ambele mi-au plăcut foarte mult și recunosc, îmi place o poveste supernaturală îmbinată cu o idilă interzisă. Acest lucru face acțiunea mai alertă și te încurajează...

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Recenzie „Evanghelia după Isus Cristos”, de José Saramago

Evanghelia după Isus Cristos, publicată în 1991 de José Saramago, este un roman construit prin reinterpretarea Noului Testament. Criticat de unii, printre care și de către Biserica Romano-Catolică, Saramago surprinde și deranjează prin viziunea sa șocantă asupra...

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Recenzie ”Sub Dom” de Stephen King

Poate credeați că după 40 de romane și peste 40 de ani de scriere, King și-a stors toată inspirația și nu mai e capabil de ceva senzațional. Ei bine, a ținut să ne demonstreze că ne înșelăm și ne-a trântit pe masă încă o cărămidă, o călătorie terifiantă, cu nenumărate...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1414 zile și a scris până acum 720 articole. Se află pe poziția 1 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Autorul cărții, Silvanu, cum îl știm noi prietenii, este un spirit liber, mereu tânăr și de nezdruncinat în viziunea și concepțiile sale despre viață… La fel cum își trăiește viața, așa și scrie, liber… lipsit de stres și prejudecăți… recomandarea mea personală, este să încercați să îl descoperiți pe Silviu citind cărțile sale… o să aveți o surpriză plăcută…