Puterea de Jennifer L. Armentrout Între impuri și puri totul se transformă într-un război sângeros iar la Universitatea Covenant se stârnește haosul, însă nimeni nu știe planul zeilor.

Seth trebuie să o antreneze pe Josie și să o învețe să își folosească puterile descătușate și împreună trebuie să plece în căutarea celorlalți semizei, așa cum a cerut Apollo, și să îi distrugă pe titani. Dar până acolo mai este o cale lungă presărată cu îndoieli, regrete și teama lui Seth de a nu o răni pe Josie.

Când Seth face o greșeală de neiertat, el ia decizia de a nu mai face parte din viața lui Josie, și îi frânge astfel și inima ei dar și pe a lui. Măcinat de greșelile trecutului, Seth nu crede că este demn de iubire și în niciun caz nu o merită pe Josie dar ea a ajuns să îl iubească și încearcă din răsputeri să îi arate că el nu este suma tuturor greșelilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului, ci este și bărbatul care o iubește pe ea, care a făcut sacrificii și care a dat dovadă de bunătate

Josie reușește să îl aducă pe Seth din nou în viața ei dar fericirea lor nu va dura mult timp, întrucât a venit timpul ca aceștia să plece în căutarea celorlalți semizei. Când planul lor părea că a dat de o fundătură, fiul lui Poseidon iese în calea lor dar totul pare să fi fost mult prea ușor…

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Jennifer L. Armentrout.

Aproape reușiseră când lumea lor s-a întors cu susul în jos iar pericolul amenință să îi înghită pe toți. Puterea pune stăpânire pe Seth când cei pe care îi iubește sunt în pericol iar acesta face o greșeală care îi pune mult mai rău în pericol pe cei dragi lui.

Seth este acum nevoit să fugă iar singura persoană care pare să creadă cu adevărat în el este Josie. Va pleca Josie după el să îl aducă din nou acolo unde îi este locul? Și vor decide și ceilalți că acesta merită salvat sau îl vor abandona? Seth nu i-a abandonat în trecut dar acum, greșeala lui pare de neiertat…Vor reuși oare să îl salveze? Și vor putea face asta fără să stârnească furia zeilor?

Titlu: Puterea
Autor: Jennifer L. Armentrout
An apariție : 2019
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 398
Limba: Română
Gen Literar: Fantasy
Publicată la 11.03.2020
Nota recenzorului: 10/10

Mihaela Ruxandra Dinu
Autor: Mihaela Ruxandra Dinu
Ruxandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 59 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu