🔥 CARTEA RECOLTA ROȘIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Biciuriea literară a societății cunoaște prin intermediul lui Răzvan T. Coloja o monumentală și necesară desacralizare a indolenței canonicului existențial, nu de puține ori total depășit de realitatea cotidiană, cea de pe străzi, dar mai ales din sufletele post-moderniste ale actualului homo sapiens.

Visceralitatea trăirilor din romanul ”Recolta roșie”, apărut la editura Crux Publishing, se înalță și se pogoară într-o nouă și incisivă regeometrizare conceptuală a interacțiunii dintre sacru și profan, ca o ciocnire între plusul și minusul unui vijelios și bulversant câmp magnetic în care ortografia vieții se apleacă ușor într-o caligrafiere gheboșată de virusul încă funcțional al manipulării.

Reasamblarea viziunii asupra tot ceea ce se întâmplă dincolo de dincolo, acolo unde mintea umană pătrunde arareori, găsește în ” Recolta roșie” cadrul propice, autorul pulverizând peste virilii umeri ai colilor de scris senzorialul trăit în stropi de amănunte, acolo unde culorile, senzațiile și sentimentele netrecute imediat prin sita raționalului nemilos, fac din personajele acestei cărți repere ale unei altfel de lumi cu tentă de underground.

Simțirile devin cifre calculate și recalculate cu asiduitatea celor însetați de concret, de sistemul ordinar al palpabilului, de fracțiile, zecimalele și logaritmii sufocantei certitudini din care, cred ei, își pot trage seva imboldului de a merge mai departe.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Răzvan T. Coloja.

Dumnezeirea și nedumnezeirea își dau mâna într-un pact pe care unii îl consideră primordial, într-o certitudine a incertitudinii și o incertitudine a certitudinii, picurând peste pleoapele oamenilor nevoia, dependența de miracol, de bulversant, de misterul de nepătruns chiar și atunci când este fabricat în anexele gândirilor malițioase.

Cu un stil direct, onest și înțepător, scriitorul oferă un inedit colorit al lumii, al societății și al trăirilor.

Lectură plăcută!

🔥 CARTEA RECOLTA ROȘIE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Recolta Roșie
Autor: Răzvan T. Coloja
An apariție : 2017
Editura: Crux Publishing
Nr. Pagini: 235
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 10.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Lumea trecută prin lupa lui Răzvan T. Coloja are un amestec de verosimil și neverosimil care te pune pe gânduri.

Aspecte Negative:

Amalagamarea ca mijloc de captare a atenției scriitorului nu este întotdeauna benefică.

Cristian Cărpenaru
Autor: Cristian Cărpenaru
Cristian e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1681 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru