Recenzie „Repertoarul amorului” de Stelian Tănase

de | sept. 26, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA REPERTOARUL AMORULUI ARE REDUCERE PE:

Repertoarul amorului de Stelian Tănase

Repertoarul amorului este o antologie ce cuprinde 69 de povești de dragoste din istoria lumii, atent culese de Stelian Tănase.

Cartea, în primul rând, atrage prin titlu, care deja setează tema și ambianța lecturii, fiind ceva relaxant și intrigant.

Lectură picantă

Fie că vorbim de povești pasionale sau extravagante de dragoste sau de aventuri ce au făcut furori în presă, cartea te poartă într-o cursă plină de detalii picante și inedite.

Personaje celebre ca Hitler, Coco Chanel sau Marilyn Monroe fac subiectul celor 69 de povești ce surprind cititorul cu detalii neștiute de lumea largă.

Dacă îți place recenzia cărții REPERTOARUL AMORULUI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Stelian Tănase

Iubiri mioritice

Totodată, nu doar starurile de la Hollywood sunt prezentate aici, ci și iubirile mioritice ale personalităților românești precum George Enescu, Cantacuzino sau chiar Regina Maria.

Bucureștiul interbelic a fost o perioadă plină de aventuri focoase și amoruri pe furiș, lumea bună a capitalei având mereu subiecte de bârfă.

Stelian Tănase ne surprinde

Cu toate că un astfel de titlu sau subiect l-ai putea aștepta de la vreo carte străină, de fapt a fost ideea unui român foarte apreciat de către critici și cititori, Stelian Tănase, care schimbă puțin registrul și ne aduce o lectură aproape pop.

Un lucru pe care l-am observat citind această carte a fost naturalețea cu care Stelian Tănase povestește aceste iubiri. De asemenea, se poate vedea câtă muncă a pus pentru culegerea informațiilor, studiul pentru carte având loc pe o perioadă întinsă pe mai mulți ani.

Carte ce trebuie savurată pe îndelete

Un alt lucru bun la această carte este faptul că nu trebuie grăbită, ba din contră, lecturarea ar trebui să fie lentă pentru a se savura fiecare poveste de iubire în parte, asta pentru că toate au un deliciu picant ce captează atenția cititorului.

Dacă ar fi să o recomand cuiva, aș spune că se pliază perfect pentru cei ce vor o lectură lejeră, dar plină de culoare, pentru cei ce le plac amănuntele picante de tip hollywoodian sau celor care vor să audă povești remarcabile despre iubiri aproape imposibile.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA REPERTOARUL AMORULUI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: REPERTOARUL AMORULUI
Autor: Stelian Tănase
An apariție : 2019
Editura: HYPERLITERATURA
Nr. Pagini: 248
Limba: Română
Gen Literar: Moderni, contemporani
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 418

Alte recenzii de la Stelian Tănase:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

"Toate florile Parisului" de Sarah Jio e o ficțiune istorică despre dragoste, supraviețuire și sacrificii în cel de-Al Doilea Război Mondial. Este cu adevărat o carte emoționantă care mie mi se pare perfectă de citit toamna. Viețile a două femei se întretaie iar...

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Viața este o cursă cu obstacole, obstacole ce parcă nu se termină niciodată și cu greu se lasă depășite. Momentele de fericire alternează cu cele neplăcute care ne pun răbdarea și rezistența la încercare. Am citit Hamnet scrisă de această autoare (care a fost...

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Am început să citesc această carte pentru că am primit-o în dar şi chiar dacă pe copertă scria că este un Bestseller al “The Sunday Times” nu o mai văzusem nicăieri în public şi nu citisem nimic despre ea. La ce te gândeşti când vezi Pandora? Desigur: cutia Pandorei,...

0 0 votes
Article Rating
Ioana este redactor Booknation.ro de 1535 zile și a scris până acum 43 articole. Se află pe poziția 18 din 43 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ioana aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments