Recenzie „Repertoarul amorului” de Stelian Tănase

de | sept. 26, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA REPERTOARUL AMORULUI ARE REDUCERE PE:

Repertoarul amorului de Stelian Tănase

Repertoarul amorului este o antologie ce cuprinde 69 de povești de dragoste din istoria lumii, atent culese de Stelian Tănase.

Cartea, în primul rând, atrage prin titlu, care deja setează tema și ambianța lecturii, fiind ceva relaxant și intrigant.

Lectură picantă

Fie că vorbim de povești pasionale sau extravagante de dragoste sau de aventuri ce au făcut furori în presă, cartea te poartă într-o cursă plină de detalii picante și inedite.

Personaje celebre ca Hitler, Coco Chanel sau Marilyn Monroe fac subiectul celor 69 de povești ce surprind cititorul cu detalii neștiute de lumea largă.

Iubiri mioritice

Totodată, nu doar starurile de la Hollywood sunt prezentate aici, ci și iubirile mioritice ale personalităților românești precum George Enescu, Cantacuzino sau chiar Regina Maria.

Bucureștiul interbelic a fost o perioadă plină de aventuri focoase și amoruri pe furiș, lumea bună a capitalei având mereu subiecte de bârfă.

Stelian Tănase ne surprinde

Cu toate că un astfel de titlu sau subiect l-ai putea aștepta de la vreo carte străină, de fapt a fost ideea unui român foarte apreciat de către critici și cititori, Stelian Tănase, care schimbă puțin registrul și ne aduce o lectură aproape pop.

Un lucru pe care l-am observat citind această carte a fost naturalețea cu care Stelian Tănase povestește aceste iubiri. De asemenea, se poate vedea câtă muncă a pus pentru culegerea informațiilor, studiul pentru carte având loc pe o perioadă întinsă pe mai mulți ani.

Carte ce trebuie savurată pe îndelete

Un alt lucru bun la această carte este faptul că nu trebuie grăbită, ba din contră, lecturarea ar trebui să fie lentă pentru a se savura fiecare poveste de iubire în parte, asta pentru că toate au un deliciu picant ce captează atenția cititorului.

Dacă ar fi să o recomand cuiva, aș spune că se pliază perfect pentru cei ce vor o lectură lejeră, dar plină de culoare, pentru cei ce le plac amănuntele picante de tip hollywoodian sau celor care vor să audă povești remarcabile despre iubiri aproape imposibile.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții REPERTOARUL AMORULUI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Stelian Tănase sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA REPERTOARUL AMORULUI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Repertoarul Amorului
Autor: Stelian Tănase
An apariție : 2019
Editura: HYPERLITERATURA
Nr. Pagini: 248
Limba: Română
Gen Literar: Moderni, contemporani
Publicată la 26.09.2019
Nota recenzorului: 9

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Sub semnul Imperiului” de Ovidiu Mihalache

Recenzie „Sub semnul Imperiului” de Ovidiu Mihalache

Volum distins cu Premiul al II-lea în cadrul Concursului de manuscrise "Împlineste un vis", secțiunea Carte Științifică, ediția I, Editura Universitară, organizat în 2021. "Cine ne-a așezat pe noi, românii, între ruși care nu se mai satură de pământ, turci care nu se...

Recenzie ”Soarele de la miezul nopții” de Stephenie Meyer

Recenzie ”Soarele de la miezul nopții” de Stephenie Meyer

Twilight-povestea care a furat atâtea inimi Twilight este celebra poveste de dragoste dintre un vampir și o ființă umană. Când a apărut seria ce îi are ca protagoniști pe Bella Swan și pe Edward Cullen, nimeni nu s-ar fi gândit că vom avea parte și de Midnight Sun....

Recenzie „Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F.

Recenzie „Noi, copiii din Bahnhof Zoo” de Christiane F.

Un memoriu puternic publicat pentru prima dată în urmă cu 35 de ani în Germania (urmat de o o adaptare cinematografică în SUA), care nu arată nici un semn de greșeală sau zgârâietură auditivă în noua traducere De la Humanitas. Povestea Christianei F., o adolescentă...

0 0 votes
Article Rating
Ioana este redactor Booknation.ro de 913 zile și a scris până acum 43 articole. Se află pe poziția 16 din 46 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ioana aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments