Recenzie „Repertoarul amorului” de Stelian Tănase

de | sept. 26, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA REPERTOARUL AMORULUI ARE REDUCERE PE:

Repertoarul amorului de Stelian Tănase

Repertoarul amorului este o antologie ce cuprinde 69 de povești de dragoste din istoria lumii, atent culese de Stelian Tănase.

Cartea, în primul rând, atrage prin titlu, care deja setează tema și ambianța lecturii, fiind ceva relaxant și intrigant.

Lectură picantă

Fie că vorbim de povești pasionale sau extravagante de dragoste sau de aventuri ce au făcut furori în presă, cartea te poartă într-o cursă plină de detalii picante și inedite.

Personaje celebre ca Hitler, Coco Chanel sau Marilyn Monroe fac subiectul celor 69 de povești ce surprind cititorul cu detalii neștiute de lumea largă.

Dacă îți place recenzia cărții REPERTOARUL AMORULUI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Stelian Tănase

Iubiri mioritice

Totodată, nu doar starurile de la Hollywood sunt prezentate aici, ci și iubirile mioritice ale personalităților românești precum George Enescu, Cantacuzino sau chiar Regina Maria.

Bucureștiul interbelic a fost o perioadă plină de aventuri focoase și amoruri pe furiș, lumea bună a capitalei având mereu subiecte de bârfă.

Stelian Tănase ne surprinde

Cu toate că un astfel de titlu sau subiect l-ai putea aștepta de la vreo carte străină, de fapt a fost ideea unui român foarte apreciat de către critici și cititori, Stelian Tănase, care schimbă puțin registrul și ne aduce o lectură aproape pop.

Un lucru pe care l-am observat citind această carte a fost naturalețea cu care Stelian Tănase povestește aceste iubiri. De asemenea, se poate vedea câtă muncă a pus pentru culegerea informațiilor, studiul pentru carte având loc pe o perioadă întinsă pe mai mulți ani.

Carte ce trebuie savurată pe îndelete

Un alt lucru bun la această carte este faptul că nu trebuie grăbită, ba din contră, lecturarea ar trebui să fie lentă pentru a se savura fiecare poveste de iubire în parte, asta pentru că toate au un deliciu picant ce captează atenția cititorului.

Dacă ar fi să o recomand cuiva, aș spune că se pliază perfect pentru cei ce vor o lectură lejeră, dar plină de culoare, pentru cei ce le plac amănuntele picante de tip hollywoodian sau celor care vor să audă povești remarcabile despre iubiri aproape imposibile.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA REPERTOARUL AMORULUI CU REDUCERE DE PE:

Titlu: REPERTOARUL AMORULUI
Autor: Stelian Tănase
An apariție : 2019
Editura: HYPERLITERATURA
Nr. Pagini: 248
Limba: Română
Gen Literar: Moderni, contemporani
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 477

Alte recenzii de la Stelian Tănase:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Ioana este redactor Booknation.ro de 4 ani, 4 luni, 26 zile și a scris până acum 43 articole. Se află pe poziția 19 din 44 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ioana aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments