Recenzie ”Rivalii” de Vi Keeland

de | feb. 13, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA RIVALII ARE REDUCERE PE:

Războiul dintre două familii de afaceri

Rivalitatea dintre familia Lockwood și familia Sterling durează deja de prea mulți ani. Totul a început încă dinainte ca Sophia și Weston să se nască. Iar totul a început cu o poveste de dragoste, atunci când bunicii lor nu cunoscuseră încă lumea banilor. Bunicii lor au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar acum că aceasta s-a dus, le-a lăsat iubirilor ei ca și moștenire un hotel.

Așa că cei doi bătrâni și-au pus nepoții în fruntea luptei. Așa au ajuns Sophia și Weston în același avion, în același hotel, încercând să afle unul de la celălalt suma pentru licitație. Numai că Sophia și Weston sunt legați de un trecut amoros, iar situația în care se află acum îi va împinge la decizii necugetate.

Până la urmă, aventurile de-o noapte din ură sunt cele mai palpitante. Dar dacă totul se transformă în ceva mai mult decât o aventură? Oare ar putea fi ei cei care vor distruge ura dintre cele două familii?

Licitația se apropie tot mai mult, iar până atunci, aceștia trebuie să decidă ce vor face. Să se trădeze unul pe celălalt sau să își trădeze familiile?

Dacă îți place recenzia cărții RIVALII, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Vi Keeland

Opinia mea despre ”Rivalii”

Aventura mea cu Vi Keeland a fost mereu una foarte controversată. Încă nu pot înțelege cum cineva poate scrie o carte ca Indecent, ca apoi să scrie Rivalii. Sau invers. Cert este că Rivalii m-a dezamăgit, însă nu pot spune că aveam prea multe așteptări.

Finalul a fost cea mai frumoasă parte a cărții și datorită lui am o părere bună despre această poveste. Din păcate, povestea de dragoste dintre Sophia și Weston a fost bruscă și fără vreo scânteie. Cel puțin asta au transmis pe tot parcursul cărții. Scenele erotice au fost repezite, uneori banale, alteori atât de exagerate, încât deveneau banale.

Aveam alte așteptări, însă nu pot spune că știam că va fi o capodoperă. Cred că aceste cărți ar fi potrivite pentru cineva care se află la început de drum cu acest gen, cu romance-ul.

Vi Keeland și cărțile ei

Sunt multe cărți scrise de această autoare care mi-au plăcut și pe care le-am citit de drag. Însă am multe cărți de la ea care lasă de dorit. Încă îmi este greu să înțeleg cum poate scrie povești atât de bune, dar și altele atât de slabe. Voi rămâne la opinia mea spunând că Rivalii, Invitația și altele de genul, sunt pentru cei care sunt cititori începători.

Cu toate acestea, voi puteți citi ce doriți, tocmai pentru că opiniile și gusturile sunt atât de diferite. Poate că pe voi Vi Keeland vă va cuceri cu această carte sau cu restul poveștilor scrise de ea. Pentru mine, ea este unul din autorii pe care îi citesc atunci când vreau o carte ușoară și fără prea multe drame.

Sper că povestea v-a făcut, totuși, curioși și sper să dați șanse cât mai multor scriitori și cât mai multor titluri! Uneori s-ar putea să fiți surprinși plăcut de povestea descoperită!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA RIVALII CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Rivalii
Autor: Vi Keeland
An apariție : 2021
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 333
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 7 / 10
Vizualizari recenzie: 513

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Defecți” de Cecelia Ahern

Defecți într-o lume Defectă Celestine North este o tânără care trăiește într-o țară defectă și crudă. În lumea lor, greșelile, păcatele, minciunile și închipuitele trădări aduse statului sunt pedepsite crunt. Ghilda este cea care dă sentințele, iar din Ghildă face...

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 973 zile și a scris până acum 251 articole. Se află pe poziția 5 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments