🔥 CARTEA SCRISOARE DE DRAGOSTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Scrisoarededragoste0-picAm citit patru dintre cărţile lui Mihail Drumeş şi m-am îndrăgostit de poveştile pe care autorul le-a creionat în fiecare dintre romanele sale. Mi-au plăcut atât de mult încât mi-am dorit să le am în biblioteca personală, astfel încât să mă pot bucura de ele oricând doresc.

Scrisoare de dragoste este una dintre aceste cărţi. Nu mi-a luat deloc prea mult până să ajung să o îndrăgesc pe Anda, personajul principal feminin. Felul ei de-a fi şi de a vorbi  m-au făcut să-mi doresc să aflu cât mai multe lucruri despre ea. Mă întreb, cine ar putea să nu placă un astfel de personaj carismatic.

Autorul a scris o frumoasă poveste de dragoste folosindu-se în primul rând de umor, o manieră de a-l atrage pe cititor. La fel ca în celelalte cărţi ale sale, autorul oferă și în paginile acestui roman lecţii de viaţă. Iar una dintre ele, poate cea mai evidentă, este că „banii nu aduc fericirea”.

La acest roman mi-au plăcut foarte mult schimburile de replici dintre Anda şi Dinu, jumătatea ei, răsturnările de situaţie și năzdrăvăniile pe care le face Anda. Cartea pune accent pe faptul că nu trebuie niciodată să uiţi de principiile morale, iar pe alocuri sunt inserate  subtil sfaturi către cititori despre cum ar trebui să se comporte într-o relaţie pentru a păstra-o întotdeauna proaspătă.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Mihail Drumeş.

Dacă sunteţi pasionaţi de literatura romantică, vă invit cu drag să descoperiţi „Scrisoare de dragoste”. O carte care oferă lecţii de viaţă prin intermediul trăirilor personajelor și care uneori sensibilizează cititorul  până la lacrimi.

Scrisoare de dragoste este o poveste de iubire care merită citită şi recitită chiar şi după ani de zile. Iar dacă sunteţi pasionaţi de romanele de dragoste, acesta este unul de nelipsit din biblioteca personală.

Lectură plăcută!

🔥 CARTEA SCRISOARE DE DRAGOSTE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Scrisoare De Dragoste
Autor: Mihail Drumeş
An apariție : 2011
Editura: Art
Nr. Pagini: 340
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 22.05.2015
Nota recenzorului: n/a
Avatar
Autor: Cristina Slusariuc
Redactor de 1772 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Slusariuc