🔥 CARTEA SE NUMEA SARAH DE TATIANA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Bună ziua! V-am pregătit o poveste de la Paris, o călătorie în timp, jonglând cu anii 1942 şi 2002, care ne vor fi gazde.

Tatiana de Rosnay, pariziana cu origini ruseşti, franțuzești și englezești ne aduce o comoară, anume Se numea Sarah.

Recomand cartea persoanelor care au citit cărți cu tema celui de-Al Doilea Război Mondial, cum ar fi Numără stele, Hoțul de cărți sau Războiul care mi-a salvat viața.

Cartea este alcătuită din două planuri narative legate de un element comun. Din punctul meu de vedere e foarte bine scrisă, cu o poveste riguros construită.

Tatiana narează viața unei fetițe de 10 ani care este dusă împreună cu familia ei la un lagăr deoarece era purtătoarea unei stele cu şase vârfuri. Înainte de a pleca, fetița şi-a ascuns fratele într-un dulap și i-a promis că se va întoarce .

De cealaltă parte a poveștii, se află o femeie care urmează să se mute împreună cu familia ei într-un apartament care a aparținut străbunicii. Femeia, fiind jurnalistă, dobândește sarcina de a redacta un articol pe baza evenimentelor de la Vel d’hiver

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Tatiana de Rosnay.

Un secret imens leagă cele două familii separate de câteva decenii.
Am fost surprinsă de inocenta lui Sarah, care nu înțelegea ce se petrece. Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa o suferință.

 

Va reuşi fetița să rămână în viață sau va fi omorâtă la Auschwitz? Va rezista foamei, tratamentelor oribile şi lipsei familiei? Va reuşi să-şi saveze fratele? Citiți şi veți afla.

 Cel mai puternic război este cel din inima fetiței. Războiul pentru a-şi salva fratele.
Dacă sunteți în căutarea unei cărți care să vă marcheze și să aibă un impact emoțional puternic asupra voastră opriți-vă din căutat căci Se numea Sarah vi se potriveşte.

🔥 CARTEA SE NUMEA SARAH ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Se Numea Sarah
Autor: Tatiana de Rosnay
An apariție : 2006
Editura: Litera
Nr. Pagini: 312
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Avatar
Autor: Comunitatea Booknation.ro
Redactor de 1707 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Comunitatea Booknation.ro