Recenzie Secretul Elizei Dornescu de Mircea Popescu

Titlu: Secretul Elizei Dornescu
Autor: Mircea Popescu
An apariție : 1975
Editura: Militara, Colecția Sfinx
Nr. Pagini: 130
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Florentina Turcanu
Publicată la 7.12.2014
Nota recenzorului: n/a

🔥 CARTEA SECRETUL ELIZEI DORNESCU ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

secretul elizeiPrimul gând care mi-a venit în minte după ce am terminat cartea a fost că există și în literatura română scriitori buni de romane polițiste și suspans. Mircea Popescu este unul dintre ei. Secretul Elizei Dornescu este un roman polițist de calitate iar pentru fanii genului vă recomand fără rețineri să citiți literatură polițistă de calitate pur românească.

Un roman polițist care respectă regulile genului, cu un personaj feminin atrăgător, o actriță foarte frumoasă Eliza Dornescu care devine victimă într-un joc al secretelor. Mircea Popescu construiește personaje curate din punct  de vedere literar, descrise atât din punct de vedere fizionomic cât și psihologic, o intrigă în care poveștile de dragoste ale personajului principal fac ca și celelate personaje să facă parte dintr-o lume misterioasă. Nu lipsesc portretele polițiștilor care anchetează cazul, amanților și bineînțeles ale criminalului sau poate ale criminalei ?!

Secretul Elizei Dornescu se citește repede și cu dorința de a vedea până la final cine și în ce fel a vrut să o omoare pe frumoasa actriță. Nu vă dezvălui prea mult din acțiune pentru că suspansul ca în orice roman polițist de calitate este creat pas cu pas din personaje obscure și locuri de întâlnire secrete.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Mircea Popescu.

Mircea Popescu scrie un roman polițist relaxant numai bun pentru o zi ploioasă de toamnă sau o zi caldă de vară într-o grădină răcoroasă,  cu alte cuvinte un roman bun de citit oricând și oriunde. Lectură plăcută !

🔥 CARTEA SECRETUL ELIZEI DORNESCU ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aspecte Pozitive:

Mircea Popescu scrie un roman polițist relaxant numai bun pentru o zi ploioasă de toamnă sau o zi caldă de vară într-o grădină răcoroasă, cu alte cuvinte un roman bun de citit oricând și oriunde.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.